Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citit diagonal, ingrijorat langa voi.
Weekendul a fost magnific, hotelul perfect, copiii bine & veseli.

Azi am fost la vaccin cu Alex, apoi invitatzii surpiza la o aniversare frumoasa de 90 de ani - am facut un drum de o ora in doua jumate, cu 6 opriri ca Alex urlaaa, fiind doar eu cu el... nu va mai spun - iar seara la gimnastica...
Maine dimineatza mergem la consulat la Berna, iar o ora in masina. Yaia, vezi, de aia am decis sa-i facem doar act de mers pana in tzara, depus acolo cerere de pasaport de un an (3 zile) si in paralel, tot de acolo, si pentru celalalt - inclusiv pt mine si Micha. Ca faza cu colsulatul e nasoala si total imprevizibila. (scrie pe site ca poate dura si 6 luni eliberarea pasaportului - so no, thank you, I don't take the risk!)

Imi cad ochii-n gura. Deci bolborosesc deocamdata cu limba-mpleticita printre ochi un: Noapte Buna!

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Neatza, poftiti, va rog : aburinda !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Luy,da' sa fie cu fructoza si lapte degresat,da?Si aburindaaaaa,daaaa,asa e buna!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Piciulika, transmitem multi pupici familionului de ursuletzi ! Mi-e un dor de voi... Cand veniti in tara treceti si prin Bucuresti ? [intrebaeaplinadesperanta]

Mergi la inceput

Pentru tine, draga vecina , facem rost !

Ce nazbatii mai face Mihnutzu-dragutzu ? Abia astept sa vina caldura sa ne vedem si noi in parculetz ! Maria e nerabdatoare sa-si tureze tricicleta pe care i-am adus-o de la Ploiesti ( ca na, pe timpul iernii am depozitat-o acolo ). Parol c-o imparte cu un baiat asa frumos !

Mergi la inceput

Sa aveti o zi frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

O zi minunata ,doamnelor!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim la fel!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai Bernixo, spune, esti sau nu bunica?

Ana nazdravana!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Gradinareasa e din ce in ce mai bine!!!
Azi pentru prima data n-a plans nici la dus,nici la intors!Caci si cand ma duceam sa o iau o pufnea plansul si-mi sarea in brate.
Ba azi nu mai vroia sa plece.Era o grupa de copii in curte la joaca si cand a vazut ce zarva si distractie e acolo,tragea de mine sa mergem si noi,sa se joace.A convins-o educatoarea sa plecam spre casa ,asta dupa ce s-a jucat putin,a facut touch cu toti copii si cu educatoarele.
In sfarsit a fost o zi cu soare,la propriu si la figurat.M-am simtit si eu mai om,mai ales ca si Lisa nu mai e bonlavioara,facuse crup acum cateva zile....

De dormit inca nu vrea(Erika la gradi)dar am facut un progres,se aseaza in fund pe saltea si ma asteapta.Am inteles ca adoarme asa in fund.Dar daca incearca sa o intinda,se trezeste numai decat si spune ca o asteapta pe mama.
Insa se distreaza,imi povesteste tot ce a facut,cu cine s-a jucat,cum s-a jucat,ce a mancat...Si-a schimbat vocabularul in saptamanile astea de colectivitate,ce turuia ea inainte...acuma e si mai si.Si daca indraznesc cumva sa nu ii raspund imediat,incepe:"Mama hanashi shiteru desho!Kitte!"(Mama eu vorbesc cu tine.Asculta-ma!)
I-am pozat capodoperele din ultimile zile,le postez sa imi laud puiu' gradinar!
De-aici: laleaua pe care a lipit abtipilduri
Elmo&co

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput