Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
chichiutza spune:
Liliana felicitari pentru baietel!
Sa-ti traiasca si sa-ti creasca si sa te bucuri de el, si spor la ales nume. Emotionante momente!![]()

Cristina
15+
LilianaR spune:
Da, si e tare fain sa ai un medic ce sa iti explice tot ce se vede acolo, ca eu sunt cam chioara, se pare... si de plans si de toate... 
Office, uite ce mi-au spus la 1 februarie de la Euroclinic: "Pentru a naste in Euroclinic, sarcina trebuie monitorizata de catre un medic din cadrul spitalului, sau un medic ce are contract de colaborare cu Euroclinic.
Pretul estimativ al unei nasteri pe cale naturala este de 7500 lei, iar pretul estimativ pentru o nastere prin cezariana este de 9500 lei.
In aceste preturi sunt incluse onorariile medicale, 3 zile de cazare, 3 mese pe zi, consumabile. Veti sta in camera impreuna cu copilasul dumneavoastra."
Adica in februarie era 7500, iar acum o luna 6500?? ![]()
17+
danaisa20 spune:
Felicitari LilianaR! Sa-ti traiasca puiutul si sa iti aduca numai bucurii! Doamne, ce emotionanta intalnire...! Sa dea Dumnezeu sa ai parte numai de astfel de intalniri cu vesti bune!
danaisa20
13+
crina-s spune:
Buna dragele mele.
Astazi m-am trezit tarziu caci aseara ne-am culcat mai tarziu decat deobicei intrucat am avut musafiri. Ne-am distrat de minune.
Mariuk multumim de cafelta.Bafta cu pregatirile pentru nunta!
Buburuza iti doresc sa iei 10 la examen!
Loredana sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!
Sa aveti o zi minunata dragelor!

16+
crina
cu 
IONY_82 spune:
Salutare burtici frumoase

Am intrat sa va salut sa va urez sarcini usoare in continare

Eu va citesc mereu dar nu mai scriu ptr ca, consider ca e mai bine sa va bucurati de momentele placute prin cre treceti nu sa cititi problemele mele
Va pup pe toate 

si ma bucur ptr fiecare in parte de vestile bune si mereu ma gandesc ca D-zeu ma va ajuta sa trec si eu prin aceste momente minunate, unice in viata
Cand voi avea vesti bune voi veni la voi sa va povestesc, promit
Crinuta, Klarisse,Chichiutza,Chiti multi multi

si multe 

asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2
crina-s spune:
LilianaR felicitari pentru baietel!
Iony 

te pup si iti doresc sa treci repede peste momentele grele si sa ni te alaturi cu un bebe in burtica.

16+
crina
cu 
IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s LilianaR felicitari pentru baietel! Iony ![]() ![]() te pup si iti doresc sa treci repede peste momentele grele si sa ni te alaturi cu un bebe in burtica.![]() ![]() ![]() 16+ crina cu ![]() |
Saru-manuta Crinuta

sa ai o sarcina usoara in continuare
asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2
maya71 spune:
Va
burticilor dragi!
De ieri dimineata mi/am facut de lucru si am iesit ca sa mai uit de suparare si oftica... Nici luna acesata nu este...

...Dar nu scapati de mine, stau pe 'capul vostru' si sunt alaturi de voi. Mi se umple sufletul de bucurie cand va citesc si stiu ca asa o sa fiu si eu cat de curand.
PS... scuze daca lipseste cate un 'c' pe undeva... dar nu prea mai 'merge' tasta... e lenesa sau cred ca s/a 'terminat tusul'![]()
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra 'Neata dragutelor! Ce mult imi place sa va citesc, deja discutiile au ajuns la un alt nivel: miscarile bebelusului ![]() In legatura cu cremele pentru vergeturi, vroiam sa va spun sa va dati neaaparat si pe sani si coapse, nu numai pe burtica, sunt zone f predispuse la vergeturi. Am si eu o veste bunicica. Mi-a venit primul cm dupa chiuretaj si ma simt cu un pas mai aproape de bb2. ![]() Va urez o zi frumoasa, plina de burtici "miscatoare"! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Madutza, tu te bucuri ca ti/a venit iar eu plang ca mi/a venit... glumesc, fac haz de necaz... dar chiar ma bucur ptr tine deoarece stiam ca este o problema si te facea sa te nelinistesti.
Gata.. hai, fruntea sus, pieptul inainte si cu DD inainte, in suflet si in rugaminti.
Suntem cu un pas mai aproape de dorinta noastra arzatoare si... uita/te in jur cate prietene avem. Nu/i asa ca e tare frumos?!

Cristian - 29.12.2008