Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
Mari-Mariuk spune:
Slaba activitatea aici in weekend...se cunoaste ca a venit primavara
, fugim pe afara si mai lasam un pic pc sa respire...
Va
de noapte buna si poate de maine intru sa va mai salut macar o data pe zi...desi cam slabe sperante sunt avand in vedere ca mai am de lucru destul de mult...
Mariuk 15+
IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Iony ![]() ![]() ! Vine ea ziua aia! E aproape, stiu eu!![]() ![]() ![]() Cristina 15+ |
Saru-mana Chichiutza

Sunt sigura ca va veni ziua aia dar nu mai am rabdare
asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2
IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Va burticilor dragi!De ieri dimineata mi/am facut de lucru si am iesit ca sa mai uit de suparare si oftica... Nici luna acesata nu este... ![]() ![]() ![]() ![]() ...Dar nu scapati de mine, stau pe 'capul vostru' si sunt alaturi de voi. Mi se umple sufletul de bucurie cand va citesc si stiu ca asa o sa fiu si eu cat de curand. PS... scuze daca lipseste cate un 'c' pe undeva... dar nu prea mai 'merge' tasta... e lenesa sau cred ca s/a 'terminat tusul' ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Maya offff uratii astia
Lasa ca va veni si ziua minunata cand ne vom lauda cu II liniute
Trebuie sa fim optimiste
Multi

asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2
nushulica spune:
MARI PAUN CASA DE PIATRA SI FELICITARI!!!SA FITI FERICITI TOATA VIATA DE ACUM INAINTE SI SA VA DEA DD UN BEBE SANATOS!!!

de
David si
15+
maya71 spune:
Noapte buna burtici!
Imi retrag aripioarele in stupul meu.
Va
si ne reintalnim maine. Sa aud de bine!
chichiutza spune:
Doamnele sunt servite! Cafeaua, celiutul si lapticul sunt calde si proaspete si abia va asteapta!
Buna dimineata burtici! Incepe o noua saptamana, sper din suflet sa fie incununata cu vesti bune si colorate de cele mai alese, intalniri emotionante cu nazdravanii din burtica si numai voie buna!
Eu ca de obicei plec dimineata si vin seara, am fost in weekend mai des la calculator da cu cine sa vorbesc cand toate burticile se lafaiau la soare?
Cine mai merge la eco deci, multa multa bafta! Eu cred ca pe miercuri am o sansa, la una asa neprogramata, dar nu e nimic sigur!
pupici multi tuturor!

Cristina
15+
eveline spune:
Buna dimineata, va urez o saptamana perfecta.
Eu am stat in curte duminica si m-a prins soarele pe fata...parca-s clown...
Azi noapte a nascut vecina mea pe care o pomeneam prin primele capitole (daca-si mai aduce cineva aminte), cred ca avea vreo 33-34 saptamani. Doua fetita: una 2700 g alta 1900 g...habar n-am, nu ma pricep da oare nu-i prea mare diferenta??? Poate trec azi s-o vad, daca nu, maine sigur. Era programata pe 29 dar se pare ca n-a mai rezistat.
15+
si mamica de
Bianca
ionela.n spune:
Buna dimineata burtici

Va doresc o sapt minunata si plina de vesti bune.
Se pare ca ati scris mult de vineri
, o sa recuperez ce s-a scris si revin 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 14+
sabu_dk spune:
Buna dimineata burtici!
Sa aveti o saptamana excelenta, plina cu eco-uri cu vesti bune, si cu multi bebei zburdalnici prin burtici.
Noi in weekend am fost cam ocupati, ca intr-o saptamana ne cam mutam, si am fost si am vazut si puiul de catelus pe care o sa il luam la sfarsitul lui mai. E asa de dulce... Offf, dulce foc!
Eu mai am 8 zile pana la eco de 20 sapt, si parca nu mai trece timpul asta deloc. Of, de-abia astept, si in fiecare dimineata spun: "8 zile pana la eco, 2 sapt pana ne mutam cu totul in noua casa, 6 sapt pana luam cutu, 8 sapt pana la vacanta." 
Eveline, felicitari multe pentru vecina ta. Din cate stiu eu, la 32 saptamani se considera un success total cu gemeni (parca asa era). Despre greutate, pare diferenta mare, insa nu stiu cum este la gemeni (desi eu aspir la o pereche de gemeni in viitor).
V-am pupacit
pe toate, si sa auzim vesti bune toata saptamana.
Sabina
18+
LoraG76 spune:
'Neata!
Nushulica, acum fu evenimentul cu Mari?
Daca da, atunci Mari, casa de piatra si sa fiti sanatosi si fericiti! 

N-am reusit sa citesc din urma, poate reusesc azi, sper ca sunteti bine toate! 
Azi la ora 17.00 am si eu programare la eco. Abia astept...deja am emotii!
O zi cat mai buna va doresc!
Lora, mami de Iustina si 
20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)