Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
sabu_dk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Si eu am fost sfatuita sa ma odihnesc cat mai mult. D-aia si vreau sa intru cat mai devreme posibil in prenatal. Oricum nu mai fac fata la birou. uta28 este 14+ |
Si mie mi se spune ar trebui sa ma odihnesc mai mult acuma, ca dupa ce nasc nu o sa mai am timp de nimic. Insa eu TOT timpul ma plang ca nu am mainile total ocupate.
La servici, sefa rade de mine ca eu tot ii cer proiecte peste proiecte, si lucrez cam dublu-triplu fata de ceilalti - si tot ma plictisesc cateodata.
Eu de-abia astept am intr-un final, mainile pline de dorintele lui bebelica.
(PS - Fac eu pe viteaza acuma, da' cand o fi faptul implinit cred ca o sa fiu la pamant cu oboseala si emotiile si frica sa fac eu totul bine
Sabina
18+
Klarisse spune:
Zozela sotul meu e foarte increzator ca ne vom descurca fara probleme, in majoritatea timpului si eu sunt sigura insa mai am momente de panica care cred ca se vor acutiza pe masura ce sarcina creste si totul devine din ce in ce mai real.Multumesc pentru incurajari..

Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
eveline spune:
Oramona, dr de care-ti spun e dr.Tataranu...o eco de sarcina oarecare e 50 lei insa morfofetala e 350 lei. La eco de la 12 sapt am stat acolo de m-am plictisit, iti arata si tie ecranul, iti vorbeste in permanenta si-ti explica ce vede, e foarte meticuloasa. E cel mai bun ecografist de aici.
Am fost in "vizita" la vecina mea ce a nascut azi noapte...am vazut fetitele, sunt ca doua papusele, una e la incubator si una nu...si nu-s mai mari decat o franzela. M-am topit...
15+
si mamica de
Bianca
LilianaR spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Am vorbit vreo jumatate de ora cu prietena mea care a nascut de circa trei saptamani si ..jale..m-a sfatuit sa dorm acum cat de mult pot, sa citesc, sa stau cu ochii in tavan ca in curand nimic din toate astea nu le voi mai face cand vreau eu..Ii papa bebelache tot timpul, abia mai apuca sa faca un dus..Nu stiu voi, dar eu m-am panicat putin..stiu ca e cam devreme insa eu sunt foarte tipicara, am rutina mea, obiceiurile mele....deh..om vedea atunci cum ne descurcam.. ![]() ..Klarisse graviduta 15+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Ha-ha!...

Ce tare m-am distrat...E clar ca nimic nu va mai fi la fel, nici sexul, nici cafeluta de dimineata, nici statul pe net ori baia cu lumanari... nici cititul...
Sigur ca totul se va schimba, nu?
Si pe mine ma sperie cand ma gandesc asa, punctual, concret la astea, dar ar fi si ciudat sa mai fie lucruri la fel, sincer.
Nici sotul nu ma va vedea la fel, nici eu pe el, e ca atunci cand nu mai esti agent de vanzari, ci director de marketing. Totul se schimba si, desi ai realizari mai mari, implicarea si munca e pe masura.
Zic si eu...
18+
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui fulguta28 Mi-am facut si eu programare pt eco morfo-fetala de T2 la Steriu Mihaela - Medlife. Tu la ce medic esti programata? uta28 este 14+ |
Tu cand mergi?
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 14+
kiti2205 spune:
Vanny - felicitari!! 
Klarisse - o sa va adaptati - voi la bebe, bebe la voi, in cateva saptamani nici nu o sa iti mai amintesti cum era fara
.
Si intr-adevar, e bine sa te odihnesti cat poti de mult inainte, ca dupa...
. Eu ajunsesem la performanta ca in secunda doi dupa ce adormea Vlad sa adorm si eu instant!!
Off... abia astept sa vina si bebe asta mic 
Kiti,
15+ si mami de Vlad (15.05.2006)
zozela spune:
Felicitari Vanny!!
O sa vezi cat e de frumos sa fi mamica de baietel!!
Oh,Doamne-eu as face o armata de baietei
Sunt chiar curioasa daca ne-a iesit si de data asta![]()
Klarisse,daca omul e sigur,atunci nu-ti face griji
Nu glumesc,vorbesc serios-mie mi se pare cel mai important lucru-partenerul de viata sa se implice cat de mult in cresterea puilor! Iti da incredere,curaj,momente de respiro! Mie uneori mi se pare(si-i si spun) ca-i o mama mai buna decat mine,de 100 de X!!
Felicitari pt.soatza!
Fulguta,cel mai devreme poti intra la 30s,dar mai poti baga si cate-un medical pana atunci..![]()
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Klarisse spune:
Daaa..eu il implic de pe acum, ii dau articole specifice la citit, sa fie documentat, seara are conversatiile lui cu 'baiatul lui tata'..ii povesteste cum a fost ziua, cum va fi cand se naste el..e foarte frumos sa-l vad conectat la sarcina nu numai la producerea sarcinii
![]()
![]()
![]()
Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
fulguta28 spune:
Hihihi, si eu tot in iunie in jur de 25. Norocul meu este ca mai am cateva zile din concediu de odihna. Trebuie doar sa intreb cate zile de concediu am dreptul pe anul in curs. Cum aflu ceva, fac anunt. Poate o fi cineva interesat.
Diseara bag o tura prin Kiabi sa imi cumpar si eu pantaloni de gravi.
uta28 este
14+

..