Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Referitor la primele luni dupa cde apare bebe, mi-as dori, daca as putea, acum sa dooooooorm mult mult mult si sa acumulez undeva, in organismul meu rezerve de somn...ca ursul cand hiberneaza. Dupa ce am nascut-o pe Bia n-am dormit nicio noapte intreaga vreo 3 luni....da niciuna....dormeam pe apucate din 2-3 ore in 2-3 ore cate o ora...crunt...dar frumos. Eram si fizic si psihit vraiste...si dintr-o data totul a intrat in rutina, de cand a inceput Bia sa doarma noaptea, am inceput si eu sa ma refac.

15+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eu eram si paranoica. Venisera mama si socra-mea pe la noi, Vlad avea 2 luni, mi-au zis sa ma duc sa ma culc, ca stau ele cu el, 2-3 ore. Credeti ca am inchis vreun ochi? Mi se parea ca il aud plangand, m-am foit, m-am sucit si m-am dus la copil, ca daca patea ceva in alea 2 ore amarate .
Sper ca acum o sa fiu mai calma la capitolul asta

Kiti, 15+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Asa Klarisse!!

Ma omorati cu Kiabi asta! Nu stiu hainele de gravida cum sunt,dar hainele pt.copii sunt superbe! Lui Mihai i-a luat mama din Spania,o gramada de hainute si-s mortale!!

eveline,kitti eu cred ca de data asta,o sa fim mult mai relaxate.Deja stim cu ce se mananca,nu cred ca vom fi la fel de panicate..SPER,pt.ca la Mihai ajunsesem sa delirez,treaza fiind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Tot ezit de ceva vreme insa cu riscul sa radeti de mine pana nasc va intreb ceva..pentru fetele care au deja bebe si au alaptat..am citit ca poate aparea o senzatie de excitare in timpul alaptarii..asa e? Pe mine ma furnica pe sira spinarii numai cand ma gandesc..oricum tre sa fie ciudat..
Sa nu radeti tare de mine..

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

:) Ce tare! Eu am pe 14 iunie am eco morfo-fetala T2. Cred ca atunci o sa-mi spuna si sexul. Tot atunci o sa dau startul la shopping pt bebe.

uta28 este 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eu pe 24 mai merg la eco , dar pe 11 mai merg la "verificarea de rutina" la dr meu. Oricum, cel tarziu pe 24 mai sper sa aflu si eu ce are bebelul acolo si nu a vrut sa ne arate

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Klarisse,am mai auzit si eu,dar pot sa-ti spun ca-n 2 ani si-o luna,cat am alaptat,nu am simtit nimic inafara de-durere mare-la inceput(si la sfarsit,din cauza noii sarcini) apoi o dragoste de-aia care te lasa fara puterea de a mai respira,ori de cate ori il puneam la san!Mi-e asa de dooor!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Buna Burtici

Va pup pe toate, si va urez o zi minunata

Multa sanatate la bebici si mamici

Ioana, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

De azi suntem mai maricei cu o saptamana ! Yupiiiiiiiiiii

Ioana, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Klarisse,am mai auzit si eu,dar pot sa-ti spun ca-n 2 ani si-o luna,cat am alaptat,nu am simtit nimic inafara de-durere mare-la inceput(si la sfarsit,din cauza noii sarcini) apoi o dragoste de-aia care te lasa fara puterea de a mai respira,ori de cate ori il puneam la san!Mi-e asa de dooor!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput