Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
LoraG76 spune:
oramona, daca simti tu ca asa trebuie, pentru linistea ta, mai mergi la un medic.
Dr. Iliev chiar merita luat in considerare, e un ecografist f. bun.
Lora, mami de Iustina si 
20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
Eu la eco de 20 sapt merg la medlife, acolo m-a trimis dr meu, ca au niste ecografe performante si dr care stiu sa interpreteze foarte bine. Eco e 4D si costa 420 lei
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 14+
fulguta28 spune:
Mi-am facut si eu programare pt eco morfo-fetala de T2 la Steriu Mihaela - Medlife. Tu la ce medic esti programata?
uta28 este
14+
Klarisse spune:
Am vorbit vreo jumatate de ora cu prietena mea care a nascut de circa trei saptamani si ..jale..m-a sfatuit sa dorm acum cat de mult pot, sa citesc, sa stau cu ochii in tavan ca in curand nimic din toate astea nu le voi mai face cand vreau eu..Ii papa bebelache tot timpul, abia mai apuca sa faca un dus..Nu stiu voi, dar eu m-am panicat putin..stiu ca e cam devreme insa eu sunt foarte tipicara, am rutina mea, obiceiurile mele....deh..om vedea atunci cum ne descurcam..
![]()
..
Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
fulguta28 spune:
Si eu am fost sfatuita sa ma odihnesc cat mai mult. D-aia si vreau sa intru cat mai devreme posibil in prenatal. Oricum nu mai fac fata la birou.
Spre norocul meu, am un viitor sot care se implica foarte mult in tot ceea ce face drept urmare, am sa-i acord toata increderea pt a avea grija de bebe din cand in cand.
Ahhh, abia astept sa-mi iau copilul in carut si eu pe role sa ne plimbam in Herastrau.
uta28 este
14+
vanyy2009 spune:
fetele...ce faceti?.....asa cum va spuneam vineri am avut programare la doctor......asa totul e in regula....tot baietel a ramas
...am ecografiile care atesta acest lucru....acum i se vede foarte bine...statea cu ea in sus
....am ascultat si inimioara
..eu nu am mai facut TT, oricum doctorul a zis ca el nu mai face atata timp cat Dt a iesit bine...eu am mai pus ceva pe mine acum am 51 kg, tensiunea a zis ca e buna...si m-a chemat in 3-4 saptamani din nou cred ca pt morfofetala
16+

Klarisse spune:
Si eu am sa imi iau concediul de odihna ramas si dupa prenatalul, adica din iulie sa plec..mai sunt 2 luni abia astept, sa stau relaxata, sa caut pentru bebe tot ce trebuie..sa dorm, sa ma plimb..Doamne ajuta sa mearga toate bine.

Klarisse
graviduta 15+ 
zozela spune:
Ziua buna,burtici!
Felicitari Lialiana pt.
!
Casa de piatra,Mari!
Klarisse,nu te panica-e clar ca nimic nu va mai fi ca acum,dar te obisnuiesti din mers
O sa fie greu la inceput,mai ales daca nu stii la ce sa te astepti.Noua parca ni se sfaramase universul
Dupa prima luna am inceput sa ne obisnuim,ne-am creat o rutina,universul incepe-cu adevarat-sa ti se invarta in jurul botzului mic si pufos
Nu stiu..noua ne-a fost tare greu la inceput,mai ales ca nu am avut niciun fel de ajutor,copil mic de tot,prematur,paranoia cat casa,dar a trecut repede.Tot greul trece! Cu dragoste,incredere in partener,implicarea amandurora in ingrijirile acordate copilasului,familia se stabilizeaza din toate punctele de vedere si se formeaza legaturi indestructibile-cel putin,la noi asa a fost!
O sa fie bine,o sa vezi!
Pumnii stransi pentru burticile programate la eco!
Eu mai am 15 zile
Klarisse spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui vanyy2009 fetele...ce faceti?.....asa cum va spuneam vineri am avut programare la doctor......asa totul e in regula....tot baietel a ramas ...am ecografiile care atesta acest lucru....acum i se vede foarte bine...statea cu ea in sus ..eu nu am mai facut TT, oricum doctorul a zis ca el nu mai face atata timp cat Dt a iesit bine...eu am mai pus ceva pe mine acum am 51 kg, tensiunea a zis ca e buna...si m-a chemat in 3-4 saptamani din nou cred ca pt morfofetala 16+ ![]() |
Felicitari pentru barbatel Vanyy, sa fiti sanatosi.

Klarisse
graviduta 15+