Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
n_a_n_a spune:
Apropo, ca tot vine norul de cenusa din Islanda si pe la noi prin tara in noaptea asta, daca vreti puteti monitoriza calitatea aerului aici. Cica fac analize tot la doua ore...
Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
bubu30 spune:
Am intrat dar nu sunt inca date, sau nu stiu eu sa ma uit.
Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?
mamanati spune:
of,nana, tare as vrea si in conceptia mea dulce sa fie un mar, o para, mango... dar astea 2 saptamani am mancat muuuult cozonac si pasca!
Dana, insanatosire cat mai rapida Clarei!
Crissy, felicitari pentru vesti bune de la eco!
Gabrielas, si ce dulce e bubulina mica! Poza in care zambeste e superba!
Onana, deci si Tudor si-a scos margelele! A mea inca mai are ceva timp de zbenguiala, sper sa nu si le puna iar! Felicitari pentru grasunel sanatosel! Asteptam startul!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+
n_a_n_a spune:
Vezi ca apar instructiunile in partea stanga: "Pentru a afla calitatea aerului intr-una din statiile de monitorizare din cadrul RNMCA, faceti click pe harta alaturata respectand calea: Regiune / Judet / (Centre) / Statii " - nici mie nu mi-a picat fisa din prima
Alegi indicii (mai simplu pe indice general, dar pe specific ai informatia detaliata pe componente chimice) si o sa se coloreze patratele de la statii in culorile de jos.
La Arad, de exemplu, la statia de pe granita indicele general zilnic era foarte bun, iar cel orar a scazut la bun...
Aniska80 spune:
Wauuuuu ati scris azi nu gluma,am citit tot din urma dar mi-a luat o gramada!
Multumesc fetelor care ne-au urat succes la medic si care ne-au felicitat pt cumparaturi!
Si acum vestile.......AMR....MAXIM 2 SAPTAMANI!!!bebelina este mai mare cu o saptamana si 4 zile...deci as avea acum 37 fix,in loc de 35 si 3 zile,calcul facut dupa ultima menstruatie!Am terminat bagajul in seara asta,intr-un mare final...cred ca m-a stimulat vestea d-nei dr!Colul este inca inchis dar e micut...bebe a zis ca este destul de maricica...nu stiu exact cat ca nu mi-a facut eco acum...si mi-a zis ca nu trebuie sa stea pana se declanseaza nasterea ca si asa fac cezariana si mai ales ca nu e bine sa stau pana in ultimul moment la cezariana!I-am spus sa ma lase totusi sa-i fac ziua lui Denis...pe 22 aprilie...si ea zice nu ai vrea sa le faci la amandoi in aceeasi zi???Nuuuuuuuuuuuu,mai astept un pic...si a ramas pt 23 aprilie sau 1 mai...vedem cum ma simt!!!
Va pup si va doresc o noapte frumoasa!
Pe maine!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&35+cuMELISSA
Aniska80 spune:
Fetele...pe cine as putea deranja cu un sms cand e ziua cea mare???
AMR...2 SAPT!!!
n_a_n_a spune:
Nati, ai grija ce-ti doresti... s-ar putea ca rezultatul sa fie dezamagitor . Eu daca mananc o bucatica de ciocolata ma urc pe pereti de durere doua zile! Dulcele ma deranjeaza cel mai rau la stomac... Gata cu macaroanele korate ?
Vero, multumim !
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aniska80 Fetele...pe cine as putea deranja cu un sms cand e ziua cea mare??? Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&35+cuMELISSA AMR...2 SAPT!!! |
Felicitari pentru vestile bune de la medic !
Linistita poti sa-mi trimiti mie, daca vrei . Eu sunt pe-acasa mai tot timpul si imi e usor sa anunt fetele.
Aniska80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui n_a_n_a
Linistita poti sa-mi trimiti mie, daca vrei . Eu sunt pe-acasa mai tot timpul si imi e usor sa anunt fetele. Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana amr: -5 |
Sarut mana!Dar daca te apuca si pe tine???
AMR...2 SAPT!!!