Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
mommy_to_be spune:
Gabi, frumoasa si burtica ta. M-am uitat si la pozele cu fetita ta in primele zile de viata. Ce frumusica... cred si eu ca te apuca nostalgia cand te uiti la pozele astea. Vad ca si tu esti cu "lucrul manual" Frumoase bijuterii!
Mira fericita 34+cu Maya Alesandra
AMR 6 saptamani
minunea mea
bilica spune:
NANA esti superba! Buna idea de ati face asa poze...Si iti sta f bine asa plinuta la fata..
Eu am ajuns la 81kg,plecand de la 70 ,am fost plinuta de la inceput,....dar sper sa ma slabeasca bebele cu programul ei ,caci mie tare imi mai place sa dorm diminetile,pana pe la 10......visez un 64 kg pt anul viitor
Vreau sa sa mai zic ca sunteti fericite,ca va puteti vedea bebei la ecograf si ca stiti cat masoara si cantaresc...Eu acum in AMERICA,nu voi mai avea parte de asa ceva..,aici se fac max 3 eco pe toata perioada sarcinii,iar eu fiind in 32 de sapt,gata sa terminat cu fericirea,....mi sa zis cami voi mai vedea fata dupa ce nasc..Cretini rau americani....si niste preturi de mama mama...un eco e 860 $......Cei drept spitalele sunt ca niste resorturi de lux,ramai fara grai,dar si preturile ...Asa ca AMERICA nui chiar ROZ cum credem noi....
31+ RACHEL
ania_ania spune:
Crissy, Nati,
multumesc frumos de bun-venit si de urarile de nastere-usoara! Sa dea DD acelasi lucru pentru noi toate si sa ne vedem cu bine comorile sanatoase, la timp si fara probleme!
Vad ca vorbiti de poze (eu nu indraznesc, ma simt oribila) - puteti sa-mi dati si mie parola, sa va admir?
Anca,
mami de si cu 36
mamanati spune:
Nu pot tine pasul cu voi!
nana, foarte frumoase pozicile. Ai o burtica tare dragutica! Eu nu vad kilograme in plus, doar o burtica rotunjoara!
Corina, am vazut si pozicile tale. Sunt frumoase si deosebite! Chiar se vede ca te-ai simtit bine, esti foarte relaxata.
Ancutzicab, dragute pozicile! Ce interes are Luca fata de burtica ta! Cum se chinuie dragutul de el sa tot apese "butonul".
Virgi, esti o mamica tare draguta! Wow, ce poza clara cu Ioana!
Parca astea erau pozicile noi... Mai citesc, ca inca sunt la cap. precedent.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+
Onana spune:
Mira aici sunt, hop si eu de la eco.
Bebe Tudor e ff bine si sanatos, fluxul pe artere ok, fara circulara, placenta gr 3 dar functioneaza normal, greutatea....ta na na 3470gr, ca dezvoltare mai avansat cu o saptamana. Deci tot marisor, el pare ca se simte tare bine in burtica, colul insa nu cred sa mai reziste mult, ca dac-ar fi dupa Tudor, cred ca se gandeste sa mai stea ca sa-l ajunga pe fra-su
Eu sunt bucuroasa ca e totul ok, acum astept doar...sa mi se rupa apa, asa a zis dr..
burtici, fug la niste trebusoare..
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor
bubu30 spune:
Felicitari Sorana pt. bb asa de mare
Wooow deci nu mai e mult si scoatem agitatele si pt tine
Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?
arturicii spune:
asa, am vazut poze...
GabrielaS, super chestiile cu margele, imi place cel mai tare pandantivul din pietre semipretioase, cel cu roz; burtica ta e o micuta.
Virginia, esti o finuta si o graviduta f frumoasa;
Mira, tare frumoase rochitele!!!
atat am reusit sa vad....; v-am zis ca e cu toane netul meu
baietelul ce e la noi in vizita a venit dotat exact cu ce jucarii nu au baietii nostri (si nici nu o sa aiba ca nu le sufar eu): pusti, pistoale, catusi, nu mai zic de mitraliera ce lumini si zgomote!!!!!! ce incantare pe Yann si Philip si ce galagie pe capul meu!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
mamanati spune:
Marilenac, stai cumintica in pat. Sper ca e doar uterul care apasa pe un nerv.
Mira, ce cool esti cu:"nu prea pot... dar as face multe"
Arturica, da mie chiar imi era dor sa o simt pe Cami miscand in burtic, dupa ce o nascusem.
Cam aceleasi hainute am si eu pentru maternitate pentru bebe. Doar ca o pereche de pantalonasi imi pare putin. Daca face kk si da afara din pampers?! Ca la noi nu dau nimic in maternitate, tre sa ai stockul de acasa.
SI iar fug... Cami vrea "makarrrroane korrrrrate (colorate)!"
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+
n_a_n_a spune:
Maria, Mira, Bilica, Nati va pupacesc si va multumesc de complimente, fac bine la moral .
Gabi , ai o burtica draguta! Mai micuta si mai finuta decat a mea . Mama ce ciuda imi e pe voi, ca sunteti indemanatice si faceti asa lucrusoare frumoase ! Mira tricoteaza rochite si botosei, tu faci bijuterii... numai eu sunt afona rau la capitolul lucru manual... Da' mi-a promis mami ca imi tricoteaza ea rochite la fetita! Si sora mea "margeleste" cand are timp, de micuta a fost atrasa de pietricele, margele, perlute, etc.; am o multime de lucrusoare facute de ea. Eu sunt singura "defecta" din familie la acest capitol ! Despre pantaloni, daca tu te simti bine in ei, nu cred sa fie vre-o problema.
Maria, du-te la profil personal si activeaza-ti mesajele private. Pe urma iti explic acolo eu ce si cum sa faci, sa vezi pozele, si sa pui link la semnatura. Pe forum e destul de lung mesajul si nu vreau sa plictisim fetele .
Bilica, in mod cert o sa te ajute bebita sa dai jos! Si incearca sa alaptezi cat de mult, ca si alaptarea consuma din grasime. Medicul meu mi-a explicat pe la inceputul sarcinii ca punem mai multe kg in plus, nu doar cele legate de bebe, tocmai pentru ca organismul se pregateste pentru alaptare, isi face resurse. Si nu trebuie sa mananci nu stiu cat de mult in perioada de alaptare, trebuie doar sa de hidratezi foarte bine. Si tie iti sta bine plinuta, esti genul de femeie voluptoasa, nu grasa. Moama, ce preturi la eco la americani!!! Inca doua luni de rabdare, nasti si iti vezi copila; pana atunci bucura-te de fiecare miscare din burtica .
Ania , eu cred ca am omis urarile de bun venit, imi cer scuze . Acelasi lucru ca si Mariei: du-te la profilul personal si activeaza-ti mesajele private, apoi o sa iti dau user si parola.
Sorana, vai ce emotii am cand te aud ca stai si astepti sa ti se rupa apa!!! Iti tinem pumnii de pe acuma, agitatele nu le scoatem sa nu se sperie bebe . Felicitari pentru baietelul maricel !
Ioana, nepoteiilor mei le-a lasat iepurasul la bunici mitraliere din alea, dar cred ca or sa se strice subit intr-o zi, ca si cumnata-mea se plange ca nu le mai suporta ...
Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
taty_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriela_s Scuze,sunt pe contul comun ala cu mai_iun?nu le gasesc taty_anaeu iau gynipral pastile si chiar ma uitam ca pe prospect scrie ca daca treci de la perfuzii la comprimate,sa iei prima doza cu o ora doua inainte sa sistezi perfuzia,ceva de genul asta.poate de asta ti-o fi fost rau? eu de-obicei nu citesc prospectul,dar de plictiseala... mi-am trimis sotul sa mai cumpere,sper sa nimereasca si sa nu aduca iar galactogil nati sa nu crezi ca nu mai mananc chiaar delooooooooooc dulce,mai scap asa din cand in cand dar doza mica si doar chestii "home made"(ia vezi ce clatite am mancat dimineata) partea urata e ca la mine dulciurile dau pofta de mancare tot mai mare,si pofta de dulce...si e ca o avalansa. nanaunde ti-s poziliiiiiiii!!!(sa vada si tuta de mine) oau de la 34 la 38-40,pai erai betigas inainte inseamna! eu sunt multumita ca am stagnat la cracane,adica tot in 38-40 intram si la inceputul sarcinii. Am gasit la C&A in SunPlaza saptamana trecuta niste jeansi cu 120 lei,mai erau unii draguti si cu 170 dar pt cat mai am eu de "gravitat" n-am dat banii.Am probat totusi vreo 4 modele si eram multumita ca inca intru in 38,40 sunt chiar lejeri.Mi-am luat pana la urma niste raiati draguti care erau la reducere ,cu 70 de lei.Pe cine intereseza,adusesera si colectia de vara,pantaloni de gravida-din in,dar inca sunt cu pret intreg,130-170 de lei,putin cam mult pt niste pantalonasi subtirei daca e sa ma intrebati pe mine. Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2 Blog de mama si nu numai |
gabi, stiu despre lucrul asta, chiar dr mi-a spus, si de la prima pastila de gyni abia dupa 12 ore am scos perfuzia...probabil se obisnuieste organismul treptat, treptat...pt sfat
34+ cuEmma Antonia