Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
Aniska80 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Aniska80
Sarut mana!Dar daca te apuca si pe tine??? Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&35+cuMELISSA AMR...2 SAPT!!! |
Gata,am luat numarul tau de pe mail-ul comun,inca o data multumesc!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&35+cuMELISSA
AMR...2 SAPT!!!
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aniska80 Wauuuuu ati scris azi nu gluma,am citit tot din urma dar mi-a luat o gramada! Multumesc fetelor care ne-au urat succes la medic si care ne-au felicitat pt cumparaturi! Si acum vestile.......AMR....MAXIM 2 SAPTAMANI!!!bebelina este mai mare cu o saptamana si 4 zile...deci as avea acum 37 fix,in loc de 35 si 3 zile,calcul facut dupa ultima menstruatie!Am terminat bagajul in seara asta,intr-un mare final...cred ca m-a stimulat vestea d-nei dr!Colul este inca inchis dar e micut...bebe a zis ca este destul de maricica...nu stiu exact cat ca nu mi-a facut eco acum...si mi-a zis ca nu trebuie sa stea pana se declanseaza nasterea ca si asa fac cezariana si mai ales ca nu e bine sa stau pana in ultimul moment la cezariana!I-am spus sa ma lase totusi sa-i fac ziua lui Denis...pe 22 aprilie...si ea zice nu ai vrea sa le faci la amandoi in aceeasi zi???Nuuuuuuuuuuuu,mai astept un pic...si a ramas pt 23 aprilie sau 1 mai...vedem cum ma simt!!! Va pup si va doresc o noapte frumoasa! Pe maine! Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&35+cuMELISSA |
Nu inteleg daca nu ti-a facut eco de unde stie ca e mai mare cu atata, se bazeaza pe eco de altadata?
Ca ritmul de crestere difera de la o sapt la alta...
Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?
n_a_n_a spune:
Anamaria: Trimit mai departe ! Sau poti expedia sms-ul catre doua prsoane, sa fii sigura ca scoatem agitatele
Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
Aniska80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu30
Nu inteleg daca nu ti-a facut eco de unde stie ca e mai mare cu atata, se bazeaza pe eco de altadata? Ca ritmul de crestere difera de la o sapt la alta... Ruxi 34 + cu AMR ... cine stie ? |
Eco mi-a facut acum 3 sapt,adica morfologia de trim 3,alta doctora,dar de fiecare data mi-a zis ca e mai mare,la toate 3 morfologiile!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&35+cuMELISSA
AMR...2 SAPT!!!
mamanati spune:
citat din mesajul lui n_a_n_a Nati, ai grija ce-ti doresti... s-ar putea ca rezultatul sa fie dezamagitor . Eu daca mananc o bucatica de ciocolata ma urc pe pereti de durere doua zile! Dulcele ma deranjeaza cel mai rau la stomac... Gata cu macaroanele korate ? Vero, multumim ! Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana amr: -5 |
Da, gata, acum danseaza si canta privind "Fabrica de staruri". Da crezi ca chestiile "corrrrate", au trecut pe langa gura mea?!
De aia si mi se intuneca cand imi cere ceva asa tarziu, ca nu ma pot abtine.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+
bubu30 spune:
citat din mesajul lui veronicach pozute noi de la carla, pe mail 35+ Matei ... |
Multumim Vero de vesti si Carlei pt poze
Ce bine se vede diferenta la fete ca au luat in greutate, sunt mai grasunele la fatuca, si da intr-adevar acum implinite la fata seamana mult mai bine ca la nastere
Le doresc mare viteza la luatul in greutate sa puteti merge repejor acasa
Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?
mamanati spune:
Anishka, felicitari pentru vesti bune de la eco!
Am vazut pozele cu mazarichile! Ce vizibil au crescut dragutele de ele, pupam bolfitele! si pentru Carla!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+
bubu30 spune:
citat din mesajul lui n_a_n_a Vezi ca apar instructiunile in partea stanga: "Pentru a afla calitatea aerului intr-una din statiile de monitorizare din cadrul RNMCA, faceti click pe harta alaturata respectand calea: Regiune / Judet / (Centre) / Statii " - nici mie nu mi-a picat fisa din prima Alegi indicii (mai simplu pe indice general, dar pe specific ai informatia detaliata pe componente chimice) si o sa se coloreze patratele de la statii in culorile de jos. La Arad, de exemplu, la statia de pe granita indicele general zilnic era foarte bun, iar cel orar a scazut la bun... Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana amr: -5 |
Merci, am reusit
Facusem si eu la fel, mai putin finalul, ca nu am vazut in colt sus indicii
Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?
n_a_n_a spune:
Azi am baut peste patru litrii de apa, si nu ma pot opri: mi-e sete mai mereu... Adio somn linistit la noapte
Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
ania_ania spune:
Nana, multumesc!
Am activat mesajele private, gata de lectie sunt
Anca, mami de si cu 36