Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
Aniska80 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Aniska80
Sarut mana!Dar daca te apuca si pe tine??? Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)& 35+cu MELISSAAMR...2 SAPT!!! |
Gata,am luat numarul tau de pe mail-ul comun,inca o data multumesc!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
35+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aniska80 Wauuuuu ati scris azi nu gluma,am citit tot din urma dar mi-a luat o gramada! Multumesc fetelor care ne-au urat succes la medic si care ne-au felicitat pt cumparaturi! ![]() ![]() Si acum vestile.......AMR....MAXIM 2 SAPTAMANI!!!bebelina este mai mare cu o saptamana si 4 zile...deci as avea acum 37 fix,in loc de 35 si 3 zile,calcul facut dupa ultima menstruatie! Colul este inca inchis dar e micut...bebe a zis ca este destul de maricica...nu stiu exact cat ca nu mi-a facut eco acum...si mi-a zis ca nu trebuie sa stea pana se declanseaza nasterea ca si asa fac cezariana si mai ales ca nu e bine sa stau pana in ultimul moment la cezariana!I-am spus sa ma lase totusi sa-i fac ziua lui Denis...pe 22 aprilie...si ea zice nu ai vrea sa le faci la amandoi in aceeasi zi???Nuuuuuuuuuuuu,mai astept un pic...si a ramas pt 23 aprilie sau 1 mai...vedem cum ma simt!!!Va pup si va doresc o noapte frumoasa! Pe maine! Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)& 35+cu MELISSA |
Nu inteleg daca nu ti-a facut eco de unde stie ca e mai mare cu atata, se bazeaza pe eco de altadata?
Ca ritmul de crestere difera de la o sapt la alta...
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

n_a_n_a spune:
Anamaria: Trimit mai departe
! Sau poti expedia sms-ul catre doua prsoane, sa fii sigura ca scoatem agitatele ![]()
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
Aniska80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu30
Nu inteleg daca nu ti-a facut eco de unde stie ca e mai mare cu atata, se bazeaza pe eco de altadata? Ca ritmul de crestere difera de la o sapt la alta... Ruxi 34 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
Eco mi-a facut acum 3 sapt,adica morfologia de trim 3,alta doctora,dar de fiecare data mi-a zis ca e mai mare,la toate 3 morfologiile!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
35+cu
MELISSAAMR...2 SAPT!!!
mamanati spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Nati, ai grija ce-ti doresti... s-ar putea ca rezultatul sa fie dezamagitor Vero, multumim !Nana 35+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -5 ![]() |
Da, gata, acum danseaza si canta privind "Fabrica de staruri".

De aia si mi se intuneca cand imi cere ceva asa tarziu, ca nu ma pot abtine.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
31+
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui veronicach pozute noi de la carla, pe mail 35+ Matei ... |
Multumim Vero de vesti si Carlei pt poze

Ce bine se vede diferenta la fete ca au luat in greutate, sunt mai grasunele la fatuca, si da intr-adevar acum implinite la fata seamana mult mai bine ca la nastere

Le doresc mare viteza la luatul in greutate sa puteti merge repejor acasa

Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

mamanati spune:
Anishka, felicitari pentru vesti bune de la eco!
Am vazut pozele cu mazarichile!
Ce vizibil au crescut dragutele de ele, pupam bolfitele!
si pentru Carla!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
31+
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Vezi ca apar instructiunile in partea stanga: "Pentru a afla calitatea aerului intr-una din statiile de monitorizare din cadrul RNMCA, faceti click pe harta alaturata respectand calea: Regiune / Judet / (Centre) / Statii " - nici mie nu mi-a picat fisa din prima Alegi indicii (mai simplu pe indice general, dar pe specific ai informatia detaliata pe componente chimice) si o sa se coloreze patratele de la statii in culorile de jos. La Arad, de exemplu, la statia de pe granita indicele general zilnic era foarte bun, iar cel orar a scazut la bun... Nana 35+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -5 ![]() |
Merci, am reusit

Facusem si eu la fel, mai putin finalul, ca nu am vazut in colt sus indicii
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

n_a_n_a spune:
Azi am baut peste patru litrii de apa, si nu ma pot opri: mi-e sete mai mereu... Adio somn linistit la noapte ![]()
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5
ania_ania spune:
Nana, multumesc!
Am activat mesajele private, gata de lectie sunt 
Anca, mami de
si
cu
36