Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Hello burtici dragi!!!!

Am ramas din nou singurica, fara sotior altauri, insa a fost asa frumos, incat am ramas cu starea de bine si nu ma mai gandesc ca a plecat. A stat fix 30 de ore de cand a intrat in casa pana cand a plecat, insa in timpul asta ne-am iubit mult si m-a incarcat cu multa energie pozitiva.

Mira fericita 35+cu Maya Alesandra

AMR 4 saptamani

minunea mea

Bravo Mira
Ce frumos povestesti tu despre acest weekend .
Sa te tina energia pozitiva pana la urmatoarea intalnire cu sotiorul

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Vai Artu ce bine ca iti faci timp zilnic sa intri sa ne impartasesti tot felul
Mie una tare imi place ce ne impartasesti si felul tau de a gandi
Sper sa iti permita timpul sa continui tot asa

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara,
Azi am fost la maternitate sa vorbesc cu doctorita la care o sa nasc. Aveam asa emotii cand am intrat in spitalul unde am nascut-o pe Cami. M-au invaluit amintirile si mi se zbatea inima ca la un iepure.
Am intrat sa fac si galerie.

HAI LAURITA!

NASTERE USOARA SI RECUPERARE RAPIDA!!! SANATATE
MULTA TIE SI ILINCAI!!!

Va pup pe toate, sper sa mai reusesc sa intru dupa ce o adorm pe Cami.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Nicoleta, e atat de fireasca starea ta...nici nu-ti dai seama...
Toate trecem prin exact aceleasi stari. Cred ca are legatura si cu epuizarea de sarcina la final de drum...
Si eu imi pierd rabdarea, tip la copil, il pedepsesc bietul de el...acum cateva zile i-am dat si doua la fund desi nu-s deloc adepta genului astuia de tratament.
Imi e cat se poate de clar ca nu am rabdare in perioada asta deloc si cu nimeni.
Si la sot ma zburlesc, nu e scutit.
Apoi imi cer iertare...si de la unul si de la altul, imi pare rau tare, dar e tardiv, ca am comis-o. Sotul intelege. Copilului, din fericire, ii trece repede supararea.
Ma consolez cu gadul ca o sa treaca perioada asta si o sa ne revenim la starea normala de lucruri. Abia astept.

pupam fetele.

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 37+ a lui Dragos Andreibebe 2 la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

MIra, hai ca nu mai e mult pana pe 5 mai, facem galerie ca sa stati cuminti pana atunci sa nu-l asteptati pe tati in efectiv marit.

Bubu, cum e cu gemeni? Ii simti distinct? Stii care cum e dupa cum misca? dupa cum sunt asezati?

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 37+ a lui Dragos Andreibebe 2 la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

http://www.magicbag.com/magic-bag-extended/

despre acest saculet ziceam eu; e umplut cu grau, nu cu apa cum zice Sabina

noi am luat modelul mai mare (sunt si mici ptr copii) ca sa il avem in casa si ptr cei mari si ptr cei mici; l-am luat acum, dupa ce s-a nascut Sabina si ce bine ca ii place

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu

Bubu, cum e cu gemeni? Ii simti distinct? Stii care cum e dupa cum misca? dupa cum sunt asezati?

Stiu care e dupa cum sunt asezati, (fata stanga jos, baiatul dreapta sus) , mai putin cand dau din picioare - nu stiu care da pt ca lovesc la mijloc amandoi, picioarele sunt toate 4 intercalate in acelasi loc, si doctorul cand vrea sa le masoare femurul zice ”vai ce aglomeratie de picioare aici”
Cine stie a cui picior il masoara si el

Si mai e distinct faptul ca baiatul ma loveste mult mai mult, e ff energic, provocandu-mi niste dureri si niste ciupituri pe care la fata nu le simt.

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

http://www.magicbag.com/magic-bag-extended/

despre acest saculet ziceam eu; e umplut cu grau, nu cu apa cum zice Sabina

noi am luat modelul mai mare (sunt si mici ptr copii) ca sa il avem in casa si ptr cei mari si ptr cei mici; l-am luat acum, dupa ce s-a nascut Sabina si ce bine ca ii place

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Aaa, acum imi dau seama ca am vazut si eu asa ceva la noi in Debenhams, dar nu erau tip pernita sau saculet, ci erau animalute si m-am tot uitat ca prostu la ele, am citit ca se baga la microunde, dar nu m-am gandit pt ce ar putea folosi.
Nu stiu cu ce erau umplute, dar nici intr-un caz nu era apa.

O sa merg sa studiez problema la fata locului ca m-ati facut curioasa.

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Sabina, Ioana,

Am si eu o intrebare la ora asta tarzie in noapte: voi purtati centura pt revenirea tonusului musculaturii burtii? Ce stiti, se recomanda sau nu?ca vad ca exista pareri impartite pe net. Cum o fi pt cezariana,s-or recomanda?

Virginia 33+Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

fac eu capitol nou

Ioana-Arturicii

Mergi la inceput