Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

hello

ehe, Sabina, expresia mea favorita, cand imi cer pruncii toti de-odata (si inainte de Sabina amandoi de-odata), este: of, de ce nu m-a facut mama caracatita!
Eu cu gemenii am incercat pe cat posibil:somnul, masa, plimbarea, leganatul, etc, la amandoi de-odata;
Si, ai dreptate, daca am putut eu, tu sigur o sa poti; ai mare sansa cu Ale, ca se poarta asa; uite, baietii nu au nici o interactiune cu Sabina, si daca au, sunt departe de ce povestesti tu ca face Ale; eu as "premia-o" cat de des.
Eu, acum o ora, stateam cu Sabina la alaptat si cu mana libera jucam cu baietii un joc inventat de ei....

Cadouri ptr baieti-pai daca sunt cu ei la cumparaturi, sigur ca e musai sa primeasca si ei ceva; insa cum am terminat cu cumparaturile repede (primind hainutele de la mamica respectivs, nu am avut de luat prea multe) am scapat mai usor si cu baietii.

Rocsy, a mancat la 11 apoi la 1; dupa masa de la 1 i-am pus saculetul cald langa ea (Sabina, si saculetul nostru e mare insa nu il pun pe ea, ci langs) si......a dormit pan la 6!!!!!!!!!!!!!!!!! Deci, super noapte!!!

Laurita

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Am inteles ca e vb despre un saculetz insa nu am inteles ce tb sa comtina, si cum se incalzeste... sau am pierdut eu o faza a convesratiei?:)

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna seara

Hai Laura!
Curaj maine, sa ai o nastere usoara si Ilinca sa fie sanatoasa, cuminte si papacioasa!

Roxy 37+ cu Diana AMR 2+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mary operatia mea se vindeca super bine. Ma mai doare f f rar. Nu mai iau calmante. Lohii mai curg inca, sper sa inceteze o data ca m-am saturat de ele. La control revin peste 6 saptamani. Cat despre clisam nu stiu ce sa zic, eu mancasem la ora 11 pepene + cozonac cu duiumul si nu mi-a facut nimeni nici o clisma. Nici macar supozitor cu glicerina. Dupa operatie insa am vomat tot cozonacul.

Artu super ce povestesti tu acolo, ai avut o noapte potolita. Si eu am dormit pana la 5, s-a ocupat Silviu de fete. O sa studiez si eu mai bine saculetele. L eumpli cu apa si le pui langa burtica copilului? Eu nu am avut curaj pana acum.

Carla of imi pare tare rau prin ce treci tu. Trebuie sa fie greu, dar mai ai un pic. Esti o mamica demna de admirat. cate un ptr toate 3.

Fug ca s-a trezit Ekaterina, are program de seara. Ziua dorm si noaptea urla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hello burtici dragi!!!!

Am ramas din nou singurica, fara sotior altauri, insa a fost asa frumos, incat am ramas cu starea de bine si nu ma mai gandesc ca a plecat. A stat fix 30 de ore de cand a intrat in casa pana cand a plecat, insa in timpul asta ne-am iubit mult si m-a incarcat cu multa energie pozitiva.

Mary, sa stii ca asa e cu barbatii astia... au o probleme cu nuantele la culori. Noroc ca m-am obisnuit cu ce intelege sotul printr-o anumita nuanta pentru ca altfel nu ne-am intelege deloc atunci cand imi descrie ceva Si eu stiam ca de la ceara exista riscul sa aparaca foliculi, insa tu stii cel mai bine daca esti sau nu predispusa sa-i faci.

Rocsy, sper ca te simti mai bine! Te inteleg perfect cu lipsa dispozitiei de socializare. Am si eu cateodata asa niste zile in care nu as face nimic altceva decat sa lenevesc in casa.

tigruta, te inteleg cu durerea de spate de la statul pe scaun... Si mie mi-e taaaare greu.

Sorana, va asteapta un an de petreceri. Vorba ta... Bani sa fie! Sper sa-ti treaca raceala asta cat mai repede. Su eu am tras o repriza de curand si m-a tinut cam o saptamana. Ia multa vitamina C. Si pe mine ma poti contacta linistita!!! O sa fiu onorata sa transmit vesti mai departe.

Nikol De ce ai plans? S-a intamplat ceva?

Laurita ce tare ai fost la faza cu epilatul, ca trebuie sa se obisnuiasca si bebelina cu asta

Gabi, eu ziceam de gelul cu aloe. Nu trebuie sa-ti faci cont la ei, ci sa devi reprezentant (sistem Avon sau Oriflame) Avantajul e ca iti iei produsele cu reducere fata de pretul de catalog. As putea sa-ti fac eu comanda, insa na... asta ar insemna ca trebuie sa mai astepti pentru ca eu ma intorc in Buc cel mai devreme in 6 saptamani. Daca e prea tarziu, poate de poate ajuta altcineva din Buc.

Sabina, imi pare rau ca esti epuizata. Imi inchipui cat iti e de greu... Imi pare tare rau ca nu mai ai laptic, insa vorba ta... daca nu e, asta e, nu e capat de tara. Fetele sa fie sanatoase!!! Ma bucur ca Ale e asa cooperanta. Cred ca si asta e ajuta mlt, mai ales psihic. Pupicei tuturor!

Andrada, super dulcici pozele!!! Tu esti absolut superba!!! Te nvidiez! Imi pare bine ca te-ai distrat la botez. Balerin in faci pe ala micu

Ale, si eu am probleme cu mersul la baie. Nororc ca nu prea ies din casa... Suuuper patutul! Imi place ca ati luat si baldachin!

murica, felicitari pentru grasulina!!! Mai e putin si la tine.

Fetelor, eu am avut un soc azi cand m-am uitat in oglinda dupa ce m-am imbracat: Mi-a explodat efectiv burtica in ultimele zile Iar asta m-a facut sa imi fac programare la eco si la apoi la doctor pe saptamana asta si nu pe urmatoarea, cum aveam in plan... Sper sa stabilim exact si data nasterii Cand i-am zis sotului "Uite ce tare a crescut burtica, mult nu cred ca o mai duc!", se uita la mine cu ochii mari si spune: " Te rog mult sa stai in pat si nu cumva sa te obosesti!" Ii e frica sa nu ma apuce nascarea inainte de 5 mai, caci pana atunci va fi plecat din tara, asa ca ma pune sa stau cu burtica la dospit, la orizontala.

Ieri am incheiat sapt 35 si am intrat in 36, deci in luna a 9-a. Nu pot sa cred ce putin a mai ramas...

Mira fericita 35+cu Maya Alesandra

AMR 4 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

pisi-pis, oricat de ecologista sunt eu, numai ideea ca am de spalat atata timp la scutece, ma infioara; si pe aici "se poarta" insa nu-s potrivita eu ptr ele; in perioada asta noi folosim cam 10 pampers/zi; cate de-alea sa am sa imi ajunga? in plus, intai ar tb spalate de mana apoi la masina apoi la uscator. deci alt cost...Deci noi ramanem pe cele de unica folosinta.

uraaaa, avem nasi!!! o sa vina din Ro si facem in iulie botezul.

p.s. mai, astia ptr prima pag nu gasesc niste poze mai reusite? ba fetele alea machiate macabru ba fetele alea la care se vad toate cele; ce probleme am si eu....

Sabina face nani de 2 ore pe mine; nu imi vine sa o las in patut....

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hai Laurita!!!

Sa decurga bine nastrea si sa vii cu vesti bune despre o bebelina sanatoasa si frumoasa!!! Doamne ajuta!!! Ma voi gandi la tine!

Mira fericita 35+cu Maya Alesandra

AMR 4 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

O sa studiez si eu mai bine saculetele. L eumpli cu apa si le pui langa burtica copilului? Eu nu am avut curaj pana acum.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Sabina te rog cand ai un pic de timp sa ne pui si noua un link cu saculetii aia, eu una habar nu am de ei.

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Mira nu s-a intaplat nimic despre una despre alta ,chesti minore,ma misc mai greu,nu am voie sa fac prea multe obosesc repede,am casa vraiste,tip la copil sa-si stranga jucariile imediat cum si le aduce in sufragerie,,si el imi spune nevinovat,dar inca nici nu m-am jucat mami,,
aproape ca mi-a trecut,important e sa fim sanatosi noi

fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

hai Laurita, sa aduci repede acasa bebelina sanatoasa si sa ne povestesti cat de frumoasa si cuminte este !!!

o sa ne gandim maine toate la tine

ma bucur ca am putut sa ma alatur si eu galeriei, tare rau mi-a fost si mie zilele astea, o indigestie foarte nesuferita, abia acum cred ca am scapat un pic de ea...am fost arestata pe tron , cu spasme foarte nasoale, ma gandeam ca o sa ma bage in travaliu cocotata pe varf de munte . deja imi imaginam cum o sa nasc la 300km departe de casa, un copil prematur - cosmarul sarcinii asteia.

in fine, acum sunt acasa, ma simt mult mai relaxata, n-am apucat insa sa citesc din urma, recuperez maine, acum bag copilul cel mare la nani si la ce somn am in mine, cred ca o sa adorm inaintea lui.

va pup, noapte buna.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

asteptam sa schimbam capitolul,ca sa o incurajam pe Laurita?
fetele care se pricep la modificarea titlului,ce parere aveti?

fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput