Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
mai_iun_2010 spune:
Ioana sunt; nu ma pot loga la mine ca pierd ce am facut pt cap nou;
Cap nou e gata, il "lansez" cand mai scriem cate ceva aici.
Eu aproape nu mai am burta asa ca nu a mai avut rost centura; la prima sarcina nu am purtat si am ramas (nu musai din cauza ca nu am purtat) cu mega burta; insa am si avut bebeii marisori si burtoi pe masura pe timp de sarcina;
bubu30 spune:
Vai Ioana ce norocoasa esti.
Auzi tu sa nu mai ai burta dupa asa putin timp.
Ai avut burta mica acum in sarcina asta ?
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

mai_iun_2010 spune:
Ruxi, am avut muuuult mai mica burta acum;
Nu stiu cui trebe sa imi cer scuze insa am facut niste mici modificari pe prima pagina; am scos negrul ce aparea la "descrierile" nasterilor; am eu o mare superstitie cu negrul asta (va zic ca sa ma intelegeti de ce am facut asa)
Ioana-Arturicii
p.s. mai astept sa mai apara 2-3 mesaje apoi lansez capitolul 71-HAI LAURITA!
ancutzicab spune:
Seara buna, dragelor!
Am intrat sa ma alatur si eu galeriei, ca maine de la munca nu stiu daca apuc, o sa am o zi mai plina, asa ca..

HAI LAURA!!!

Nastere usoara, bebe sanatos, recuperare rapida si... asteptam vesti repede! Bafta multa maine!
Si acum, din amintiri:
Nana - superbe pozele, superba mamica, de revista...

Andrada - nu mai spune nimanui ca pe tanarul domn il interesa rochia si nu BB...
nu se baga de seama, iar pozele si voi sunteti o placere pentru ochi
Mira - burta in sus pana pe 5 mai, sa vina tati, nu ii dati emotii cand e plecat din tara.
Artu - esti grozava cum reusesti sa te imparti intre copii. Adevarul e ca ai experienta, intai la 2, acum la 3...![]()
Sabina - ce vesti bune ca fetele cresc si ca Ale si tati iti sunt un real sprijin. Esti o norocoasa.
Carla - m-a impresionat teribil povestea ta, nici nu vreau sa imi imaginez prin ce treci, ce tarie iti trebuie sa depasesti rutina si, mai ales, lipsa fetelor. Sa te intareasca Dumnezeu pana veti pleca acasa, sa dea Domnul sa fie cat mai repede.
Gabriela - parca si tu ziceai ceva de produsele bio pentru copii. Le-am vazut si eu pe cele de la Earth Friendly Baby. Cica sunt naturale, dar nu bio... Eu mi-am restrans aria de cautari la Weleda si Logona. Ma gandeam sa iau si niste detergent bio ca sa ii spal Mayei lucrusoarele. Sa vedem.
Theo - merci de link, intrat, vazut, placut. E cam greu sa ma decid, mai investighez problema.
Sper sa ne vedem si maine la galerie, dar, pana atunci, noapte buna si
tuturor!
Anca
32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca