Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Nico, multumim si tie de felicitari si bravo pt schimbarea prefixului, tineti-o tot asa inca 8 saptamani minim, cum bine zici!

Uitasem, si eu am comis-o ieri cu un kfc, incurajata de cele "doar" 11 kg puse, cele care erau inainte in plus oricum nu se pun!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata fetelor!
Pt ca ieri nu v-am urat weekend placut, am intrat azi s-o fac!
Laura- si eu mai pacatuiesc cu cate un Mc'
Madamar- sotul tau si perceputul culorilor, o fi ca al meu: are o pereche de blugi kaki si mereu ma intreaba de panatalonii maro.
Onana- felicitari pt Tudoras cel grasun!
Gabriela-s- Oau! Ce bijuterii frumoase1 De unde iti procuri materialul? bilutele si suportul de bagat in urechi, ata?
Cam ca a ta arata si burtica mea!
Nana- superbe poze, ca si protagonistele de altfel!
Virgi- super poze, cea cu chipul micutei Ioana m-a lasat paf! Cat de clara este!
carla- vazut poze cu mazarichiile! Sa creasca in continuare mari si frumoase!

Azi am schimbat si eu prefixul! Am facut azi fix 30 de saptamani! Doamne ajuta cel putin inca 8!

Toate cele bune fetelor!
Ne reauzim luni cand v-om face galerie Laurei! Pana atunci aveti grija de voi!

29+

Daaaa... daltonisti cu totii sotii nostri!:))
Azi va voi confirma ce culoare am identificat eu!

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Onana, poti folosi si nr meu daca vrei. E in contacts, pe mailul comun. Sper sa fiu mai cuminte si sa stau mai mult in casa... in urmatoarea perioada.
Sa iti fie de bine KFC-ul: si eu am pacatuit la fel!:)

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ola chicas

crissy, felicitari pt vestile bune de la eco si ma bucur ca dilatatia incepe sa se retraga usor usor, si la noi hipotonia pielocaliceala data trecuta la 22 sapt era de 6mm acum era de 3mm, nu stiu cum se face ca numai IOSUP a vazut o , la celelalte eco nu s a vaz absolut nimic la rinichi. in fine
in legatura cu dat msg cand va pregatiti de marea intalnire puteti lua nr meu cu cea mai mare dragoste pt k eu sunt acs non-stop si chiar mi-ar face o mare placere sa anunt "in direct" nasterea unui printisor/printesa
raportez si eu prima noapte dormita cam in chinuri ca nu mai pot dormii pe nici o parte si donsoara mea loveste fara mila.
parca as fi facut-o cu Morosanu
parca mai aveam ceva de spus dar......neuronul pierdut isi spune cuvantul

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in32 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cred ca regula ar putea fi ceva de genul: cele care nasc mai devreme sa le sune/sms-uiasca pe cele mai intarziate ca AMR si invers.
Din moment ce ne-am lasat datele acolo, am facut-o pt ca nu ne deranjeaza sa sunam/fim sunate sa dam vesti despre noi!
Eu nasc spre sfrasitul lui iunie, asa ca din partea mea aveti liber sa ma "deranjati"!.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

KFC...ultima si singura data cand am comis-o cu KFC in sarcina asta a fost la inceput cand aveam pofte.Se uitau speriati ceilalti de la masa
Imi mai vine pofta de un crispy strips si acum,dar am arsuri asa ca o las balta...

nicoletaaccesoriile le iau de pe net,de pe diverse site-uri,margelesibijuterii,margelutze.ro.pe mine ma relaxeaza ocupatia asta.

lauradistractie placuta la cosmetica!!!
am o problema cu epilatul inghinal cu ceara...m-or lua naibii contractiile,de la durerea aia sau de la ceara fierbinte?Are vreuna din voi experienta?N-as vrea sa o mai las pe tanti de la spital sa ma cheleasca.Data trecuta era ingrozitor - pe langa durerea de la cusatura mai aveam si mancarimi...

Onanail duci pe Matei la Mozartinno,cum e?Chiar fac ceva cu ei acolo?Ma interesa si pe mine o ocupatie extra pt Adriana.

Cu incapatanarea si refuzurile,iti doresc nervi de otel,ca urmeaza o lunga perioada...Si eu am mai cedat mai ales acum in sarcina,uneori imi vine sa plang,asta mica ma solicita psihic mai mult decat pot eu duce acum,o mai reped sau ii raspund in doi peri ,fara sa realizez ca e totusi copil-as vrea sa ma inteleaga dar bineinteles ca nu are cum.Apoi tot eu ma simt cumplit...

Am descoperit o Primola din aia cu caramel in frigider...s-o desfac...sa n-o desfac...sunt singura acasa,sigur o devorez pe toatamai bine nu o desfac

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

nico , eu am deranjat o pe crissy si cand am mers pana la spital deci cand va fi big day o sa incinga crissy tel

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

gabriella"sari"pe cioco ca si eu am dat gata mai devreme o punga de napolitane JOE

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Nicoleta a montat pana la urma sotul tau patutul? sau te confund?.. ca stiam ca nici al tau sotz ca si al meu de altfel nu avea de gand

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Buna dimineata fete, burti si bebei!
Am ramas in urma tare cu cititul, de cand am si cursurile de pregatire pentru nastere de 2 ori pe saptamana, plus serviciul, m-am aglomerat tare. Dar mi-a fost tare dor de voi si sper ca va regasesc pe toate bine. Ma duc acum sa recuperez noutatile!
In plus am inceput sa cautam si sa ne inscriem la crese, aici putem sta cu bebe maxim 6 luni (5 eu + 1 sotul), si asta m-a deprimat raaaau. Si pe deasupra cred ca ne-am cam trezit si tarziu, offf...

Dupa tacerea atat de indelungata m-am dus drept la e-mail si la albumul foto si am vazut si pozele pozele superbe ale Mazarichilor, ce frumoase sunt!!!! Si ce mult au crescut!!! Am vazut si 2 poze cu 2 bebeline superbe in album, cine sunt?

Felicitari si tuturor fetelor care au vesti de la eco!

Vivela, LA MULTI ANI!!!

Ana 31+ cu

Mergi la inceput