Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Am vazut si eu pozele Mazarichilor si au crescut, ce bine se vede pe ele!!! Si ce tare ma bucur pentru ele, pentru toate 3; Carla, ma gandesc la voi si iti doresc sa ai putere sa treceti si cele max 2 saptamani ramase!

Ce ma bucur sa vad ca va pregatiti si voi de nastere, ca tremura aici motatele de nerabdare sa se manifeste si eu sa aud vesti bune despre bebei sanatosi si mamici fericite!

a, am uitat sa va zic; Daca la prima baita Sabina a fost "tratata" cu multa atentie de catre tati (baietilor le-a pus de la prima baie dusul pe fata), la urmatoarea baita lucrurile nu au mai stat asa si a primit si Sabina apa peste tot; si, cuminte cum e, nu a zis nici miau; asa au fost si baietii, fara probleme - in plus, ei iubesc apa si nu au nici un bai in piscina de ex cand le intra apa in nas iar cand isi fac dus (ei bine da, mai nou isi fac dus singuri) isi pun singuri dusul pe fata.

un we minunat tuturor!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Vivela, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios, dar si “dormicios”!

N_a_n_a, sunt superbe pozele! Tu stii unde ai ascuns cele 15 kg. Arati foarte bine. Si ai avut o idee nemaipomenita sa faci si poze profi la burtica.

Gabriela_s, e o scumpa Adriana. Intr-adevar, hainutele si noi le-am luat mai mari la primul. Cu exceptia salopetelor, care i-au fost cam fixe de la inceput.

Gata, oficial am terminat toate cumparaturile pt venirea lui Dominic. De la servetele umede, sampoane, creme, sapunuri, medicamente, pana la scutece si hainute. Mai aveam pastrate de la Antonio, dar am completat “garderoba” cu cateva noi.
De exemplu, daca la Antonio aveam scutece de finet albe simple, acum am gasit scutece de finet imprimate –frumos colorate. I-am luat si 2-3 cearceafuri cu elastic tot imprimate (ba chiar unul are acelasi imprimeu cu scutecul de finet). I-am mai cumparat si cateva salopetele ca la Antonio le luasem din cele flausate si destul de micute. Am luat si un set de prosoape cu gluga –mai finute. Printre cele necesare, i-am luat si body-uri cu mesaje gen LITTLE BROTHER sau I LOVE MY BIG BRO . Din fericire, nu am stat sa umblu dupa ele ci le-am comandat pe net (Hopababy. com). Am mai bantuit si magazine gen Kiabi si am mai agonisit cate ceva, iar acum nu pot dormi si profit sa le pun la spalat.

Legat de vaccinul BCG, solutie mai buna decat trecut granita la Bulgari eu nu am gasit. Mai tatonez terenul saptamana asta si daca nu gasesc alta sursa, scriu o reteta si o dau unui prieten care locuieste in Calarasi si isi face cumparaturile numai la bulgari.

Fug sa pun o masina de rufe la spalat . Nu de alta dar dupa masa mergem la un botez si deci s-a dus ziua mea de sambata... Las montatul patutului pe saptamana viitoare.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 36+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

M-am rasfatat cu un menu Mc Donald's, din pacate.

Bubu, Nickolett de fapt mai sunt doua zile, azi si maine...nu modificasem eu AMR-ul...
Nana mama, esti superba! Imi place mult si lila-ul pe care il porti...si neglije-ul negru...
CrissyC felicitari pentru eco!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 38+ Ilinca Sabina

AMR 5 de zile

Mergi la inceput

Sorana sa-ti fie de bine cosmetica de ieri...eu sunt programata azi...mama ce marisor e Tudor...si soramea a avut baietii de 4 respectiv 4200... tot natural a nascut, fara epi.
Ale felicitari pt bebelina de 2 kg si pt mamica slabuta cu doar +7 super!
gabriela_s ce dulce e aia mica! SUnteti frumoase amandoua!
danuta 81 sanatate Carlei, sper sa se faca bine repejor...

AMR 2 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

am inceput iar ziua cu doua contractii nasoale,e de bine.Am bagat doza de medicamente si m-am calmat.Azi mai raman si singura acasa

Mersi pentru aprecierile la adresa piticoatei,ma topesc toata cand ma uit la pozele alea...dar si acum cand vine si ma alinta "piersicuta mea" sau "mitzi-pisi a mea"(defapt asa o alintam noi,iar ea copiaza)

Vroiam sa va spun ca am gasit un www.organicbaby.ro" target="_blank">site cu produse organice pt bebeloi.Eu sunt interesata de cosmeticele organice pentru bebelusi.Sunt pe ganduri rau de tot la capitolul asta.

M-am uitat si eu la pozele Carlei si m-am inseninatce minuni ai facut,te cred ca e greu dar e si frumos sa le vezi cum se fac mari pe zi ce trece.

Eu inafara de ce am mai primit cadou n-am mai luat nimic pentru "trusou".Mai am unele chestii de la Adriana,de imbracat,dar nu mai am chestii d-astea de igiena,perie,forfecuta,pompa de nasuc,suzete noi...si afurisitele de cosmetice cu care ma stresez acum,m-a lovit moda bio.

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Nana merci de gandurile bune!
Nati si eu as vrea sa ma satur cu un fruct de pofta mea de dulce, dar sunt groaznica, groaznica!
bubu da, nici eu nu stiu ce sa cred de vaccinuri. Toate sunt controversate...totusi, pe astea obligatorii le-as face...dar nu mai fac optionale...
va pup, fug la cosmetica

AMR 5 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Pt ca ieri nu v-am urat weekend placut, am intrat azi s-o fac!
Laura- si eu mai pacatuiesc cu cate un Mc'
Madamar- sotul tau si perceputul culorilor, o fi ca al meu: are o pereche de blugi kaki si mereu ma intreaba de panatalonii maro.
Onana- felicitari pt Tudoras cel grasun!
Gabriela-s- Oau! Ce bijuterii frumoase1 De unde iti procuri materialul? bilutele si suportul de bagat in urechi, ata?
Cam ca a ta arata si burtica mea!
Nana- superbe poze, ca si protagonistele de altfel!
Virgi- super poze, cea cu chipul micutei Ioana m-a lasat paf! Cat de clara este!
carla- vazut poze cu mazarichiile! Sa creasca in continuare mari si frumoase!

Azi am schimbat si eu prefixul! Am facut azi fix 30 de saptamani! Doamne ajuta cel putin inca 8!

Toate cele bune fetelor!
Ne reauzim luni cand v-om face galerie Laurei! Pana atunci aveti grija de voi!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Vivela, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios, dar si “dormicios”!

N_a_n_a, sunt superbe pozele! Tu stii unde ai ascuns cele 15 kg. Arati foarte bine. Si ai avut o idee nemaipomenita sa faci si poze profi la burtica.

Gabriela_s, e o scumpa Adriana. Intr-adevar, hainutele si noi le-am luat mai mari la primul. Cu exceptia salopetelor, care i-au fost cam fixe de la inceput.

Gata, oficial am terminat toate cumparaturile pt venirea lui Dominic. De la servetele umede, sampoane, creme, sapunuri, medicamente, pana la scutece si hainute. Mai aveam pastrate de la Antonio, dar am completat “garderoba” cu cateva noi.
De exemplu, daca la Antonio aveam scutece de finet albe simple, acum am gasit scutece de finet imprimate –frumos colorate. I-am luat si 2-3 cearceafuri cu elastic tot imprimate (ba chiar unul are acelasi imprimeu cu scutecul de finet). I-am mai cumparat si cateva salopetele ca la Antonio le luasem din cele flausate si destul de micute. Am luat si un set de prosoape cu gluga –mai finute. Printre cele necesare, i-am luat si body-uri cu mesaje gen LITTLE BROTHER sau I LOVE MY BIG BRO . Din fericire, nu am stat sa umblu dupa ele ci le-am comandat pe net (Hopababy. com). Am mai bantuit si magazine gen Kiabi si am mai agonisit cate ceva, iar acum nu pot dormi si profit sa le pun la spalat.

Legat de vaccinul BCG, solutie mai buna decat trecut granita la Bulgari eu nu am gasit. Mai tatonez terenul saptamana asta si daca nu gasesc alta sursa, scriu o reteta si o dau unui prieten care locuieste in Calarasi si isi face cumparaturile numai la bulgari.

Fug sa pun o masina de rufe la spalat . Nu de alta dar dupa masa mergem la un botez si deci s-a dus ziua mea de sambata... Las montatul patutului pe saptamana viitoare.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 36+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

andrada si scutecele de finet tot de pe hopababy le-ai luat?sunt de calitate lucrusoarele?ca eu find in spital mi-ar fi de ajutor sa comand de pe net....

34+ cu Emaa Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Revin si eu la o ora dintr-asta SF. Acum si de-as vrea nu mai pot dormi caci pe la 4 imi ajunge sotiorul acasa Vine cu trenul. Asa ca pana duminica, cand pleaca (scurta vizita, stiu), cu siguranta nu o sa mai intru... Urmatoarea vizita programata e pe 12 mai, cand ar trebui sa imi faca cezariana. Daca ma apuca nascarea inainte... nu stiu cum 'om face, caci de sapt viitoare el va fi tot plecat, ba in Germania, ba in Austria in delegatii...
minunea mea

Ei MIra, vezi? Cea mai buna alegere a fost sa fii la mama acum, pentru ca si daca stateai in Bucuresti tot singura ai fi fost, si nu cu sotul, deci relax!:) Si eu abia astept sa ajung azi acasa!

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neata!

Multumim de felicitari Ruxi, Nana, Nati, Mira, Laurita .

Laurita, sa-ti fie si tie de bine cosmetica, tinem pumnii pt luni, abia astept sa scoatem motatele!!

Acum aceeasi intrebare, cui as putea trimite sms cand ma apuca? Ca tocmai am realizat ca uitasem sa trec datele mele de contact, am rezolvat acum, dar ar trebui sa iau un nr ca sa stiu pe cine sa anunt cand vine clipa cea mare..Deci, se ofera cineva?

In rest, Tudor e tot mai agitat, cred ca fiind si mare ma cam indoaie un pic cand da din picioruse, eu destul de irascibila (din cauza emotiilor, cred)...Azi am tras o portie de pt ca si Matei e destul de marait in ultimul timp si azi nu a vrut sa mearga la Mozartinno, mai nou nu-i mai convine nimic din ce-i propunem, e la faza cu "nu" si apoi plansete de protest. Raceala asta nu mai trece o data, uff, azi le vad un pic in negru pe toate, sper sa-mi revin..Ce, astea-s probleme?

Va doresc un weekend minunat!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor

Mergi la inceput