Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 18
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fete frumoase!
Llala sa urmezi intocmai instructiunile si sa ai grija de bebe!!!
Arissa mie imi place numele, eu vroiam Atena la fetita sotul nu a fost de acord, (nu suntem de alta etnie),
Aelita ce copii frumosi aveti, sa va traiasca!
Adriana eu nu m-as misca din pat pentru botez, sigur vor intelege, nu tenta soarta, si daca ai probleme cu inima gipynalul ti-l va da cu ceva pt inima!!
Kg? Eu am multe ca m-am si lasat de fumat, dar am pus o poza sa vedeti cum ma imbrac, sa ma simt sexi, cu rochii lungi si decoltate nu se vede nici o grasime si am deja 12 kg!
, mananc de 3 ori pe zi o singura portie sanatoase si tot dar asta e, voi slabi dupa`!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu 
arissa spune:
laurika, vezi ca si tu pui problema tot asa...cum ca e un nume ales aiurea iar eu nu pot face nimic in privinta asta acum. M-am gandit mereu ca e un nume aparte, niciodata ca ar fi urat sau nepotrivit...na ca m-a luat bocitul
Fir-ar sa fie de hormoni, mai bine ma retrag ca devin o companie mult prea neplacuta
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 27+
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata fete frumoase! ![]() Llala sa urmezi intocmai instructiunile si sa ai grija de bebe!!! ![]() Arissa mie imi place numele, eu vroiam Atena la fetita sotul nu a fost de acord, (nu suntem de alta etnie), Aelita ce copii frumosi aveti, sa va traiasca! ![]() Adriana eu nu m-as misca din pat pentru botez, sigur vor intelege, nu tenta soarta, si daca ai probleme cu inima gipynalul ti-l va da cu ceva pt inima!! Kg? Eu am multe ca m-am si lasat de fumat, dar am pus o poza sa vedeti cum ma imbrac, sa ma simt sexi, cu rochii lungi si decoltate nu se vede nici o grasime si am deja 12 kg! ![]() Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 24+ cu ![]() |
am vazut poza
foarte bine arati...Bulina
28+ cu
poznas
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui arissa laurika, vezi ca si tu pui problema tot asa...cum ca e un nume ales aiurea iar eu nu pot face nimic in privinta asta acum. M-am gandit mereu ca e un nume aparte, niciodata ca ar fi urat sau nepotrivit...na ca m-a luat bocitul Fir-ar sa fie de hormoni, mai bine ma retrag ca devin o companie mult prea neplacutaarissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 27+ |
stai aici cu noi, ca te facem noi sa te simti mai bine

hormonei, fugiti in lume azi

Bulina
28+ cu
poznas
arissa spune:
racusor
, deja mi-a trecut. O mai fi vreuna dintre voi care inca boceste asa din nimic, ca in primul trimestru?
Carmen, Atena imi place si mie, e aparte. Am vazut poza, esti superba, tu cred ca ai fi frumoasa si cu 20 de kg in plus.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 27+
Mycya spune:
Carmen si eu am vazut pozicile cum te imbraci si arati super
,pe mine m-ar face sa arat o balenutza astfel de rochitze ca sunt micutza de statura,dar inca nu ma plang de prea multe kg,deocamdata am 5 kg in plus,sper sa nu depasesc limita pana la sfarsit.
Arissa nu trebuie sa le dai satisfactie prea multa hormonilor,se joaca cu sensibilitatea noastra,tre sa fim mai tari ca ei ca asa ii deranjam pe bbei
nu numele conteaza ci ceea ce porti in suflet
sunt sigura ca mama ta cand la ales a fost mandra de tine,si asa trebuie sa fii si tu
Bianca
24+
Mycya spune:
| citat din mesajul lui arissa racusor , deja mi-a trecut. O mai fi vreuna dintre voi care inca boceste asa din nimic, ca in primul trimestru?Carmen, Atena imi place si mie, e aparte. Am vazut poza, esti superba, tu cred ca ai fi frumoasa si cu 20 de kg in plus. arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 27+ |
chiar ma sus am scris ca si eu m-am apucat de plans dintr-o prostie
Bianca
24+
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui arissa laurika, vezi ca si tu pui problema tot asa...cum ca e un nume ales aiurea iar eu nu pot face nimic in privinta asta acum. M-am gandit mereu ca e un nume aparte, niciodata ca ar fi urat sau nepotrivit...na ca m-a luat bocitul Fir-ar sa fie de hormoni, mai bine ma retrag ca devin o companie mult prea neplacutaarissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine doi! 27+ |
Nu pun problema asa, te rog sa nu te superi.nu e un nume urat, pe cuvant.chiar nu mi se pare un nume urat sau de tigani.eu ziceam numai ca se poate ca copii nostri sa nu fie de aceeasi parere cu noi. gandeste-te numai la americanii aia care au pus nume la copil: paris, apple (sa strigi copilu: marutzu lu tata) si aia nu se simt in niciun fel.mie nu mi se pare asa rau, jur.fiecare are dreptul sa-si numeasca copilasul cum vrea.si crede-ma ca nu vreau sa te supar, incercam doar sa te binedispun.parintii nostri au trait niste vremuri, lor li se pareau frumoase anumite nume, noi traim alte vremuri ni se pot parea frumoase altele..si ce daca, noi sa fim sanatosi.nu-ti mai face atatea griji ca sufera bebelasulu, chiar asa vrei sa il superi de mic. sa stii ca-s studii care spun ca daca mama sufera de depresii in timpul sarcinii ies copii violenti.las-o incolo de suparare, duca-se pe pustii, ca uite asa ne gasesc toate bolile, de la suparari.tre sa fim rationali.te rog sa ma ierti daca am zis ceva nelalocul lui, dar nu vroiam decat se te incurajez.

Laura
25+ cu
laurika1982 spune:
Arrissa, esti din tulcea...si bunicii mei sunt acolo, stau pe podgoriilor.asa de mult imi place orasul...ma innebunesc dupa el.singura problema ar fi cu Dunarea...ca vin multi tantari..dar in rest, e superb.poate la anu, cand e bebelacul mai maricel venim la tulcea...cel mai mult imi place pe faleza ...si mai imi place sa merg la pescuit, dar anu asta...adios amigos pescuit.hai, pupici din bucurestiul nostru mare si murdar...asa m-as muta la voi acolo..sau la constanta...si stai linistita, trebnuia sa ma vezi pe mine acu 2 zile, plina de bubitze si plangand prin baie, de l-am speriat pe sotz..si ma apuca din aproape orice si am tot felul de impresii, ca-s grasa si urata..eheee.hai ca nu mai avem mult, o sa uitam toate nemultumirile astea cand o sa ne vedem cu copilasii in brate :*

Laura
25+ cu 
racusor2010 spune:
fetele, am vazut cum se pune link...apar pe butonul cu hiperlink...
dar cum fac sa pun un nume la hiperlink-ul asta?
adica Pozici ?
si cand apas pe pozici sa ma duca la linkul cu poze?
mercic ![]()
Bulina
28+ cu
poznas