Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 19
Mycya spune:
Laurikaai mare dreptate cu depresiile in timpul sarcinii,si eu cat ma stapanesc mereu pic in cate una
is asa de sensibila,si inainte picam de suparare la orice dar acum si mai tare
imediat ma pun pe plans,stres si tot asa.sper sa ma ajute Dumnezeu sa nu afecteze pe bebelina inconstientza mea
Bianca
24+
racusor2010 spune:
baby staff
am reusit 

am puse poze cu hainutele lui bebe
dar si cu plimbarea in cismigiu de weekendul trecut 
Cismigiu 10 aprilie
Bulina
28+ cu
poznas
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 baby staff am reusit ![]() ![]() am puse poze cu hainutele lui bebe dar si cu plimbarea in cismigiu de weekendul trecut ![]() Cismigiu 10 aprilie Bulina 28+ cu poznas |
Sunt superbe hainele de bebe...ma topesc dupa ele..

Laura
25+ cu
arissa spune:
laurika, stiu ca ai avut intentii bune, nu-ti fa griji. Poate ne vedem la tulcea
Plec sa iau copulul de la mama.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 27+
giorgia23 spune:
Buna fetelor....incep prin a-i ura lui Btz_Ovi
...sa ai parte de tot ce iti doresti
Florentina felicitari pt baietel,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
Carmen am vazut poza..arati superb
Am vazut ca si Dragaica a pus poze noi...o burtica f.frumoasa
Am vazut ca multe se enerveaza din orice..hormonii sunt de vina..si eu patesc la fel..imediat incep sa plang
Racusor m-am topit cand am vazut pozele cu hainutele
Va doresc o zi minunata
...noi o sa iesim la o plimbarica fiindca e o vreme superba
PS: azi am schimbat semnatura
...si am pus si o poza noua in album
GEO 29+ cu
Antonia Maria
poze
Mycya spune:
Btz_ovi
.si eu si bebe va uram multa sanatate,un bebe cuminte si multa fericire
Bianca
24+
aelita spune:
RACUSOR poate ti se pare mare cadita can pui copilul in ea,acum noua toate ni se par mici.masoar-o si vezi cat e,tinand cont ca copilul are in njur de 50 de cm,dar asta daca il intinzi
,si nu mai stiu cat ajunge la 6 luni,si ei oricum stau ca broscutele cu picioarele indoite,cazile alea de plastic separate sunt imense ,desi acum ti se par mici
te lupti cu una din aia sa arunci apa ,pt o gagalice de copil pe care il tii pe o mana![]()
Eu nu am luat cadita din aia cu sertare pt ca e incomoda la spate,din cauza ca nu iti intra picioarele sub cadita,e bine sa aiba gol ,ca altfel tu stai departe de cadita,nu ai unde sa bagi talpile,daca ma fac inteleasa,si te doare spatele de mori.e acelasi efect cu cada pe pat.
dar de data asta nu stiu nici eu ce sa fac,din lipsa de spatiu la populatie crescanda,posibil sa iau si eu asa cu sertare,sa nu o mai folosesc pe aia de infasat..dar nu stiu ce sa fac..
Asa ca tu,daca ai nevoie de sertare,da ,iei din asta ,ca masa de infasat practic ocupa degeaba,e buna doar daca nu ai nevoie de sertare,cum a fost la mine.
tu orice ai cumpara,mergi cu centimetrul dupa tine.ca la inceput toate par mici,si apoi langa bebe sunt imense![]()
chiar si hainele,asa mici mi se pareau,si pe Sofia erau lalai in prima luna. si le-am masurat,intr-adevar sunt lungi,daca e sa calculezi bustul unui bebe..
daca iei cadita cu sertare,e cam acelasi lucru cu masa mea de infasat,la 6 luni trecut in cada mai mare de plastic,pusa in cada mare de la baie.
dar tinand cont ca bebe al tau o sa aiba 6 luni in ianuarie,cand in Ro e destul de frig..depinde unde ai baia..
cadita asta din poza merge la masa aia de infasat?vad ca are lungimea 84cm,asta ar insemna cu tot cu margini,sa zicem ca raman vreo 70 cm suficienti pt un bebe de cateva luni,ca oricum nu va sta intins total,dupa 4 luni cred ca deja sta si in fundulet chiar daca nu singurel,cat il tii asa si il speli.oricum dupa 4 luni va fi iarna si deja nu il mai tii mult in baie sa zici ca il lasi acolo sa aiba loc sa inoate
Eu zic ca e suficienta,a mea aia de dupa,era prea mare,dupa 6 luni ..si avea o forma de pus fundul ,care mai tarziu ii incomoda,acd se ridicau in picioare.o periaoda ii puneam pe amandoi in cadita aia,in fund,dar ii incomoda forma aia.desi a fost buna cand era mic.
m-am uitat si la carutul ESPIRO VECTOR de care ziceai,3 in 1 da,are LANDOU,SCOICA de masina si carutul-scaun.
uite aici e scoica (cosuletul de masina) care se demonteaza de pe carutul-scaun baza .cel mai mare e landoul,care la fel se da jos si il poti folosi si in masina(nu stiu precis la carutul asta,dar dupa cum il vad e ca celelalte),apoi poti pune scoica asta -eu o puneam dupa 3 luni.si dupa 6 luni eu dadeam si scoica jos pe care o foloseam la masina si la carat copilul in casa in ea,iar carutul ramanea cu scaunul de baza.
eu cred ca e f bun carutul asta,din cate il vad.
ORANGE Bine ai venit !
LALALa AI GRIJA DE TINE !
LAURIKA tot ce e posibil sa vina pe la mijlocul lui iulie ,sa fie de ziua lui tati!
ARISSA pana la 6 luni le-am fauct baie acolo,si in rest am folosit-o un an ca masa de infasat.
hai nu mai fi suparata !
ADRIANA trebuie neaparaty un control,poate nu ajungi neaparat la injectii,poate nus unt contractii din alea rele si sunt de la oboseala,ca sa te determine sa te asezi in pat.vezi ce zice medicul.
e clar ca ai nevoie de odihna multa.merci cu un fotoliu dupa tgine la botez
Oricum ar fi,sa nu stai in picioare pe acolo !!!!!
sau mergi doar putin...sau stai atat cat te simti bine,cand nu,mergi si te intinzi.
MATUSA cand ai o legatura mai profunda cu cineva,simti multe.uneori,si fara sa o ai.
LAURIKA hahaaa m-ai distrat cu diva ![]()
CARMEN stai linistita,ca erai slaba,ai unde sa pui.si eu am pus 20 la Sofia.mai,o sa iasa o frumusete Letitia,din tine !!
ARISSA hai,nu fii supi!
ei,nu bocim!! din orice,si noi !!!
pe mine ma ia depresia ca pe mine nu ma ajuta nimeni si de aici trag eu concluzia ca nu ma iubeste nimeni
ma refer la restul,nu la sot,ca el e plecat cu serviciul,nu ar eincotro,si cand eu obosesc ma gandesc ca uite cat am ajutat eu in stanga si in dreapta ca ma lasam pe mine,lasam sot,lasam tot sa-i ajut pe altii si sotul se enerva si ma certa ca nu ii convenea sa dedic altora timpul meu ,si eu ziceamc a e egoist ,ei si acum uite ca avea dreptate,ca eu imi dadeam sufletul si acum stau singura in casa si abia daca primesc vreun telefon..cand imi e rau ma apuca bocitul,ca eu daca lesin in casa cu 2 copii nu ma intreaba nimeni daca mai traiesc.ca sotul e departe 3 saptamanai,si e si el varza de obosit si de dorul copiilor si nu pot sa ma plang la el ca pana la urma macar eu sunt langa ei...si uite-asa ma apuca si pe mine de la hormoni de nu ma vad !! deci...toate suntem asa !
RACUSOR super lucrusoarele !!!
ce frumos e in Cismigiu!
22+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
matusa77 spune:
In urma cu 3 ani am avut in clasa un copil caruia parintii ii pusesera numele MARU, iar anul trecut un baietel pe nume Piersica parintii spuneau ca i-se potriveste si asa era avea fatuca asemanatoare cu o piersica -nu erau rromi
saptamana 26
Ducu
michelle1981 spune:
BTZ_OVI, la multi ani, un bebe sanatos si papacios!

matusa, ca sa pui link:
- selectezi Interactiv ca mod format
- apesi butonul hyperlink (e cel cu planeta de langa butonul HR)
- scrii ce cuvant vrei sa iti apara
- apoi scrii linkul care se va deschide cand apesi pe cuvantul respectiv
arissa 
ai un nume foarte frumos si deosebit!! Cioco de casa se face din ochi, nu dupa vreo reteta anume
Noi punem unt, zahar, cacao si lapte praf.
racusor ce lucrusoare frumoaseeee si ce fain e in parc!!
Carmen sexy mummy
giorgia vazut burtica
..
Vector Espiro - nu-mi vine sa cred ca in sfarsit am vazut un carut cu roti mari si usor!!! Tare sunt curioasa cum e in realitate, insa in Iasi nicio sansa
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu 
Poze