Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

arissa sa nu mai fii suparata...hormoneii asta

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Laurika ''tot ce e posibil'' ai 25 de saptamani acum pe 15 iulie o sa ai cu aprox. 37-38 deci luna a 9 a
Si sotul meu e in iulie dar pe 5 mult prea devreme pentru a se naste bebe de ziua lui.
Apropo de presentimente eu am legate de fratele meu desi nu suntem gemeni, sa nu radeti simt cand e bolnav, cand are probleme in general.
legat de sarcina eu am visat noaptea ca sunt insarcinata, m-am trezit pe la 5 dimineata si am facut un test (aveam in casa )surpriza 2 linii - cand le-am povestit cunoscutilor nu le venea sa creada.

saptamana 26 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Arissasa treaca,si la mine joaca hormonii cam mult.tocmai am terminat o partida de plans pentru ca dragul meu sot se uita la ceva interesant cica pe net si nu voia sa se uite cand ii spuneam eu la burtica pentru ca misca bebelina mea si se vedeau valuri,si uite asa m-am suparat tare si mam pus pe plans ca nu era la fel de interesat ca mine sa vada cum se miscaa ramas uimit cand a vazut cum am izbucnit in plans deodata

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Adriana stai cumintica in pat, daca bebelina misca e semn bun, dar stai la pat.

Arissa nu mai fi suparata, ce are numele tau, daca parintilor tai le-a placut, si nu uitati si tiganii sunt oameni.

saptamana 26 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Adriana si eu cred ca e mult mai bine daca renunti la a merge la botezul de azi,mai importanta e bebelina ta si daca ii e bine cand stai in pat mai bine stai si te odihnesti.prietenii te vor intelege ca e o problema destul de serioasa.

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si eu am visat noaptea ca trebuie sa imi fac un test

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Laurika ''tot ce e posibil'' ai 25 de saptamani acum pe 15 iulie o sa ai cu aprox. 37-38 deci luna a 9 a
Si sotul meu e in iulie dar pe 5 mult prea devreme pentru a se naste bebe de ziua lui.
Apropo de presentimente eu am legate de fratele meu desi nu suntem gemeni, sa nu radeti simt cand e bolnav, cand are probleme in general.
legat de sarcina eu am visat noaptea ca sunt insarcinata, m-am trezit pe la 5 dimineata si am facut un test (aveam in casa )surpriza 2 linii - cand le-am povestit cunoscutilor nu le venea sa creada.

saptamana 26 Ducu

Foarte tare.Deci clar e ceva.sotul e pe 10 iulie.sinvcera sa fiu as vrea sa fie bebe leut, dar cand o sa vrea el sa vina, il asteptam cu iubire, iti dai seama.oricum, suntem toti nascuti vara..o sa facem niste chefuri..de mama, mama..aproape toata familia e vara: eu, sotul, socrii mei, unchi matusi de-ai sotului, veri de-si mei...ce sa mai...o sa o tinem numai in petreceri.:)

Laura 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

adriana, si eu zic sa nu mai mergi la al doilea botez. Incearca sa-ti pastrezi calmul...iti tinem pumnii pentru maine la doctor.
Multumesc fetelor, racusor, mycya, matusa, asa e, hormonii sunt de vina plus faptul ca nu dorm bine. Matusa, nu sunt rasista, chiar deloc, doar ca m-am obisnuit sa mi se spuna ca e un nume neobisnuit si atat. N-ar fi o problema ca e preferat de rromi, dar cand e luat in ras...e oarecum neplacut.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Adriana stai cumintica in pat, daca bebelina misca e semn bun, dar stai la pat.

Arissa nu mai fi suparata, ce are numele tau, daca parintilor tai le-a placut, si nu uitati si tiganii sunt oameni.

saptamana 26 Ducu

Arissa: nu vad unde e problema. asta e numele care le-a placut lor, aia e.acum nu poti sa faci nimic.si noi s-ar putea sa gresim la alegerea numelor copiilor , matusa-mea mai face glume pe tema asta, ca sa avem grija, ca vine dupa noi cu paru cand s-o face mare ca nu am fost in stare sa-i dam nume normal...asta e, riscul meseriei de parinte.noi sa fim sanatoase si mai ales bebelacii...ai grija sa nu superi sufletelul ca atunci e mai grav..hai, gata, capu sus, ce e asta?!suntem si nitel influentate de hormonei .matusa sotului din america povestea de fi-sa (care e gravida si ea - cu vreo 3 saptamani mai mica decat mine la sarcina) ca au apucat-o bazdacii din senin de craciun, ca nu i-au facut ei destule poze si ca ce cauta nush care prieten la ei, sa ii ia ei fata in poze?!acum nu vrea sa o vedem in poze, nu suporta, face crize...nah, fiecare cu hormonasii ei.ieri trebuia sa vb cu ei si am aflat ca e demoazela in vizita...si nu vrea sa fie vazuta (e foarte slaba si nu vrea sa-si strice imaginea de diva) hai poate v-am facut sa raddeti).

AAA, si sa va spun ca toate suntem niste DIVE adevarate, cele mai frumoase si mai destepte (normal, nu?) - asta am invatat de la nasa mea

Laura 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

multumesc mult fetelor

adriana pe mine doctorita m-a certat de ce nu am sunat-o de la primele contractii si am asteptat 2 zile. mie mi-a dat injectii cu scobutil si vreau sa zic ca azi sunt ca noua fara pic de dureri. dar mi-a zis sa stau la pat.nu botez nu nimic..si eu am avut ieri dra nu am fost.

si la mine sotul la avut feelingul ca-s gravida in conditiile in care 2 doctori mi-au zis la monitorizare atunci ca nu am nici o sansa.si am visat un test cu 3 linute si cand am facut testul parca erau 3..si pe margine era putin colorat

----------------------------------------------
my somebody....

27+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput