Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
de fiecare data o plimabrica cu sotul ajuta fetele eu am trecut pe injectii ca de 2 zile am contractii nasoale..si la pat lipita.. ---------------------------------------------- my somebody.... 27+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
OF..tinem pumnii sa fiti bine si tu si bebe..Tre sa porti o discutie serioasa cu bebe, sa ii zici ca tre sa stea cu mami pana la termen neaparat..ca sa iasa cel mai frumos si cel mai cuminte.mie mi-a zis matusa-mea ca sa ii zic la bebe ca daca e cuminte ii cumpara ce vrea el :). incerc sa te binedispun. Nu are cum sa fie altfel decat bine. sa stai cumintica in pat. eu si bebe iti trimitem pupicei si ganduri bune.
Laura 25+ cu
paula_m spune:
Buna dimineata!!!
Noi ne pregatim sa iesim la un gratar.
Lalala, stai in pat sa-ti treaca contractiile. Ce injectii faci?
Orange, bine ai venit, sarcina usoara in continuare
Eu nu mananc mai des, nu mi se face foame des, dar mananc mai mult cantitativ la masa. Imi termin portia mea si apoi trec si la a sotului meu...
Paula, 26+ cu
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Racusor si eu patesc sa mi se faca rau de foame,chiar ieri am patit iar,nu simteam ca imi este foame dar miam dat seama si dupa ce am papat mia trecut,eu cel putin dimineata imi simt stomacul gol si bebica face tumbe sa ma duc sa pap si nu mai pot dormi.eu ma satur cu lapte si cereale,dar bine ca pe la 12 mi se face o foame...si atunci mananc mult mai satios. Bianca 24+ |
Neata,
Asta cu foamea am inceput s-o patesc si eu ...o fi ceva in aer :) sau poate bebe tre sa creasca..mai ales ca acum am inteles ca creste relatic accelerat, pune grasimutza pe el.bebe face party in dimi asta la mine in burtica. am pus mana si am simtit cum s-a dat de pe dreapta pe stanga, si acum da ghionturi tare in stanga iubirea lu' mama.
Va urez o duminica superba!!!
Laura 25+ cu
rodyka spune:
buna dimineata, burticute nesatule
cam asa sunt toate diminetile: delfinasul se trezeste primul, isi face gimnastica obligatorie pana ma alunga la baie, ne trezim repede ca ne e foame si incepem ca termitele sa devoram tot. noi nu mancam foarte mult cantitativ, dar de multe ori pe zi. de fapt, doar daca ies la plimbare ma opresc din ciugulit. cand simt nevoia de a lua ceva mai usurel, trec pe fructe. dar in dimineata asta am fost in fata cuptorului, am facut pizza pentru toti. acum nu mai am rabdare, imi vine sa-i trezesc sa iesim la aer ca e vreme frumoasa... dar sunt obositi saracutii dupa de azi-noapte. au fost totusi in limitele bunului-simt, pe la 3 au plecat...
26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001)
laurika1982 spune:
Fetele,
Mai am o nedumerire.Domnul sotul meu :)) imi tot zice ca e sigur ca bebe vine pe la mijlocul lui iulie...ca asa simte el.ii zic ca e nebun, dar nah, el mi-a zis ca-s gravida cu vreo saptamana inainte sa aflu..eram la servici si m-a sunat fericit si cand il intreb de ce e asa fericit imi zice: fiindca o sa fiu tata!!eu am ras de el, i-am zis ca nu stie ce vorbeste..in weekendu ce a urmat am fost la munte cu niste prieteni si am fumat si m-a certat : ca de ce fumezi, nu stii ca ai ceva in burta?!i=am zis iar ca e nu stie ce vorbeste..in saptamana ce a urmat, imi tot zicea: tu esti gravida, tu esti gravida..iar joi cand am facut testul mi-a zios, emotionat: ai vazut ca am dreptate?pe urma, ca el simte ca e baiat, ca e sigur, ca nu se poate...a fost camd dezamagit cand ne-a zis prima oara ca e fata..si cand medicul nostru i-a dat speranta, nu a mai fost chip sa il conving ca poate fi fata, vb cu bebe numai cu baiatul lui tata.iar acum imi zice ca nasc la mijocul lui iulie...in apropiere de ziua lui..incep sa am emotii.cam are presimtiri mai ceva ca o femeie...
M-am intins ca o pleasca pe aci.pupici
Laura 25+ cu
arissa spune:
Buna fetele!
De la o vreme si eu sunt cu foamea in gat, din pacate in special seara. Am 9 kg in plus si inca 3 luni de parcurs...mi-e groaza sa ma gandesc.
Ieri am avut o zi mai proasta, am fost nervoasa, m-a suparat sotul, Maya a facut mai multe prostioare ca oricand, nu mi-a iesit ciocolata de casa...ma enerva orice. Si am mai citit si la Dragaica cum ca numele meu (Argentina) e asociat cu natia tiganilor. E prima oara cand ma necajesc ca n-a avut maica-mea alta inspiratie.
In fine, am dus apoi fata la mama si m-am mai linistit.
Partea proasta e ca nu dorm bine, amortesc rau de tot pe o parte si de la jumatatea noptii incep sa ma intorc de pe o parte pe alta.
Partea buna e ca bebe misca mereu, se vad zvacniturile si se simt bine, cred ca a mai crescut si a capatat putere. Peste o saptamana o sa merg la control sa vedem cum stam.
orange, bine ai venit!
laurika, sanatate multa! Ce ghinion pe tine cu varicela asta!
Super tare sotul tau - o fi avand vreo legatura speciala cu bebele. Fa-ti si tu bagajul de spital mai devreme, sa fii pregatita.
lalala, ai grija de tine!
Aelita, foarte faina cadita aceea! Pana la ce varsta le-ai facut baie acolo?
Merg sa ma intind un pic, nu mai pot sta in pozitia asta pe scaun.
Duminica frumoasa tuturor!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 27+
racusor2010 spune:
m-am uitat acum la espiro vector
dar nu inteleg daca la sistemul 3 in 1 are si cos auto...pare usor si pare fain, echipat cu tot ce ii trebuie...
dar oare gasim pe undeva sa il vedem? ca eu nu am curajul sa il iau fara sa il vad si sa ma conving ca are toate cele...
la pret e la fel ca chicco, doar ca e mai usor decat cel de la chicco...
Bulina 28+ cu poznas
adrianaBuc spune:
florentina, felicitari pentru cuculet! Sa fie sanatos.
nela, si eu am aflat caruciorul la 22 sapt si 4 zile. Mai ai timp sa afli ce porti in burtica.
Burtici, am o mare problema; va rog sa ma ajutati o parere. De vreo saptamana ma confrunt cu niste contractii extrem de neplacute. Daca stau jos sau intinsa, e bine; cum ma ridic se strange toata burta, dar atat de tare incat mi se taie respiratia, bebita nu mai misca. SI nu se relaxeaza pana nu ma asez culcata. Fireste, cum ma ridic o iau de la capat. Daca nu ma culc in pat ma iau si dureri mari de tot in zona buricului. Sunt disperata. Aseara la botez am zis ca mor! Si mai am unul azi. Maine merg la medic sa vedem ce zice. Mai rau e ca daca imi da gynipral am bagat-o pe maneca, pentru ca eu si asa am palpitatii, din cauza variatiei de tensiune. Nu stiu ce sa fac.
28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
Adriana, eu zic ca azi sa nu mai mergi la botez, mai bine suna doctorul de azi sa vezi ce iti recomanda....cred ca o sa te inteleaga ca nu mergi...trimite-l numai pe sot si gata....
nu stiu ce sfaturi sa iti dau, ca nu am trecut prin asta...dar stiu ca de fiecare data cand aveam contractii (pe la inceputul sarcinii) sau cand aveam ameteli...si il sunam pe doctor, imi zicea sa vin la el sa vada exact ce se intampla ..si pana atunci sa stau acasa, linistita mai bine...
stai in pat relaxata daca asa ii place lui bebe si nu mai fa nimic care sa va faca rau
multa sanatate
Bulina 28+ cu poznas
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc florentina, felicitari pentru cuculet! Sa fie sanatos. nela, si eu am aflat caruciorul la 22 sapt si 4 zile. Mai ai timp sa afli ce porti in burtica. Burtici, am o mare problema; va rog sa ma ajutati o parere. De vreo saptamana ma confrunt cu niste contractii extrem de neplacute. Daca stau jos sau intinsa, e bine; cum ma ridic se strange toata burta, dar atat de tare incat mi se taie respiratia, bebita nu mai misca. SI nu se relaxeaza pana nu ma asez culcata. Fireste, cum ma ridic o iau de la capat. Daca nu ma culc in pat ma iau si dureri mari de tot in zona buricului. Sunt disperata. Aseara la botez am zis ca mor! Si mai am unul azi. Maine merg la medic sa vedem ce zice. Mai rau e ca daca imi da gynipral am bagat-o pe maneca, pentru ca eu si asa am palpitatii, din cauza variatiei de tensiune. Nu stiu ce sa fac. 28+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! |
Eu zic sa stai mai mult la pat. stiu ca e greu, dar cred ca si din cauza faptului ca ai mult de munca e nasol. ca nu cred eu ca stai perfect linistita mereu..plus ca daca mai ai si drumuri de facut, e tabloul complet pentru a te da peste cap.incearca sa stai cat mai linistita si ca sa fie si Rebeca linistita.
Laura 25+ cu