Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

NELA eu am fost la toti nerabdatoare sa aflu repede,si acum au cam intarziat si la mine,asa ca te inteleg !nici eu nu am inceput cumparaturile,bine si am multe deja de la doi,dar eu asteptam sa imi spuna ca e fata sa ma reped la rochii Asa la izmene nu ma mai reped,ca nici nu sunt asa multe de baieti..
la carut nu m-am hotarat,nu am fost sa le vad,nu stiu cand incep..ca mi-e greu sa ma decid.
ce poti sa cumperi,body de prima luna,albe.eu pe astea in general le-am dat albe,ca sa le pot spala la oricate grade.sau lenjerii,in culori alb,galben,vernil.

BUMBLE vada ca si tu ai tras cu raceala de inceput.pfuuu ce nasol a fost,amestecata cu starea aia de primele saptamani de sarcina...

RACUSOR eu am masa de infasat cu cadita din material ac de musama ,rezistent,a tinut la multi copii pana acum ca am tot imprumutat-o,si are furtun de scurs apa(eu o tineam in camera,aduceam apa cu un lighean si o scurgeam in galeata de la mop),sa caut vreo poza.i-am spalat 5-6b luni,cand statea bine in fund si ii mutam in cadita de plastic pusa in cada mare la baie.
mi-a fost comoda,scoti copilul din apa si pui capacul peste cadita aia,si acolo il creia o pauzasti,imbraci..

uite aici poze cu MASA DE INFASAT CU CADITA.si i se pune un capac deasupra,cu burete si musama ,pe care se poate schimba.
uite e ceva de genul www.pekebuba.com/baneras-cambiadores-y-accesorios-de-bano-c-6/banera-bebe-cambiador-plegable-flexible-patos-rosa-king-baby-p-1156?utm_source=mercamania& utm_medium=cpc& utm_campaign=mercamania& utm_term=camp_mercamania& utm_content=mercamania" target="_blank">asta.

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimi, astazi schimbam semnatura -facem 26 saptamani

saptamana 26 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

aelita mercic...copiii tai sunt extraordinari, mereu imi place sa ma uit la pozele cu ei

la tine pare mare cadita...asta ce am vazut eu nu era din musama, ci tot din plastic, dar era mica...

deci cum e comoda cu sertare, peste ultimul sertat avea incorporata cadita (o cadita normala de plastic, fara nici o forma, doar mai mica decat ce gasesti cadite pentru bebei pe piata), la fel cu furtunas...si deasupra e o tablie si apoi masa de infasat...

practic cand creste bebe poti sa scoti cadita si masa de infasat si ramane o comoda normala cu 3 sau 4 sertare...

si tot acolo am vazut si o forma de plastic care sa o pui in cadita si pe care sa stea bebe, cu capul sprijinit, sa ai tu ambele maine libere...

ma gandesc sa iau masa asta de infasat...doar ca nu stiu daca pe langa as mai avea nevoie suplimentar si de cadita...

arata ceva de genul asta (nu stiu dimensiunile)

www.babycomfort.ro/produse/280-sanatate-dezvoltare/268-baie---igiena-copii/1452-cadita-bebelusi-mono---vanilla.html" target="_blank">http://www.babycomfort.ro/produse/280-sanatate-dezvoltare/268-baie---igiena-copii/1452-cadita-bebelusi-mono---vanilla.html

eu voiam sa iau cadita OK Baby ONDA Evolution si sa iau si suport de aluminiu pentru ea...

daca as merge cadita de la comoda vreo 2-3 luni as lua doar o cadita mai mare pe care sa o pun in cada mare eventual unde sa incapa in fudulet si cand e mai mare...

acum am vazut pe site-ul lor ca au si suporturi cu cadita si masa de infasat, cam in genul cum ai tu in poze...

doar ca eu vreau cu comoda, ca nu am nici un fel de dulap in camera la bebe si pentru inceput mi se pare suficient...

bine, sper sa nu se ude ce este in sertare cand ii fac baie la bebe, abia acum mi-a venit ideea asta

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Buna dimi, astazi schimbam semnatura -facem 26 saptamani

saptamana 26 Ducu

felicitari

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna dimineatam-am trezit si eu devreme ca foamea nu ma lasa sa dorm,va invit si pe voi la laptic cu cereale sa ne tinem companie
si noi am schimbat azi semnaturasa dea DD sa ajungem cu bine pana la termen.felicitari matusa

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya
si noi am schimbat azi semnaturasa dea DD sa ajungem asa bine pana la termen.felicitari matusa

Bianca 24+

Multumesc! Si voua felicitari.

saptamana 26 Ducu

Mergi la inceput

eu azi va servesc cu salata de vinete si ardei copti, branzica si legume proaspete (rosii, ardei si castraveti)

de vreo 2 zile imi este foame intr-una...adica mi se face rau de foame si seara si dimineata cu noaptea-n cap....

voi ati patit asa ceva??

iar ieri am mancat in oras si cred ca nu mi-a picat prea bine ceva si ma simt cam umflata si balonata si sotul la fel

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata burtici!

Si eu ma trezesc cu "foamea-n glanda" mereu
Azi am mancat 3 felii de paine cu unt miere, dulceata, urda si gulie
Mey, eu una nu ma satur cu lapte cu cereale (asta mananc eventual ca desert)
Declar +7 kile ..

Felicitari matusa, mycya!
Acus schimb si eu semnatura..

Aseara am fost la un party la niste prieteni si m-am simtit tare bine. Au facut suc natural de fructe.. stiau ca nu beau alcool si nici sucuri din comert hi hi. Bineinteles ca burtica era in centrul atentiei

Cris, Racusor, voi ati vazut Espiro Vector? Cum e? Dupa prezentarea de pe site pare usor.. nu?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Racusor si eu patesc sa mi se faca rau de foame,chiar ieri am patit iar,nu simteam ca imi este foame dar miam dat seama si dupa ce am papat mia trecut,eu cel putin dimineata imi simt stomacul gol si bebica face tumbe sa ma duc sa pap si nu mai pot dormi.eu ma satur cu lapte si cereale,dar bine ca pe la 12 mi se face o foame...si atunci mananc mult mai satios.

Bianca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui orange12

bine v-am gasit.

bine ai venit!

tina 25+ cu Stefan

Bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos si voios iti doresc!

Laura 25+ cu

Mergi la inceput