Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui orange12 bine v-am gasit. |
bine ai venit
26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001)
rodyka spune:
ce linste eee... asta e de bine, nu? au iesit burticile in oras sa se relaxeze...
bamboletta spune:
nu stiu ce am dar ma supar din orice cred ca hormoneii sunt de vina azi am stat toata dupa amiaza suparata pe sot pt ca nu a vrut sa mearga unde am vrut eu
am facut m-am cremuit bine am trecut si prin fata oglinzii si am vazut o
Orange-bine ai venit la delfinasi
Michelle-la ce te referi la carut?am ramas la aceste 2 modele cel chicco 3 in 1 si cel de la pierre cardin 3 in 1,cel de la chicco l-am vazut la carrefour si imi place,al doilea nu l-am vazut si nu cred ca-l gasesc undeva sa-l probezdeocamdata mai astept studiez piata
Nela-sa nu mai fii suparici...sigur la urmatoarea eco afli ce e delfinasul,cumpara hainute care merg si la fetite si la baitei...galben,bej,alb,portocaliu,rosu
ma duc sa ma uit la
n buna
Bamboletta 21+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
rodyka spune:
noaptea buna, burtici.
se pare ca se lasa cu chef in seara asta... s-au inteles toti prietenii sa vina la noi, se pare sa vedem ce iese
nela_didea spune:
Multumesc Laurika,Bumblebee,Matusa,Eladea, Bamboletta pentru incurajari. Intre timp mi-am revenit. Am fost cu sotul la o prajiturica, am luat o gura de aer proaspat si acuma totul e ok. M-am trezit de dimineata cu fata la cearsaf ( se mai intampla) , dar voi dragute ca de obicei .
Matusa aveam 20 saptamani si 4 zile cand am facut eco, insa dr mi-a spus ca nu vrea sa ma dezinformeze ca nu se vede concret pana la 25-26 saptamani si nu vrea sa dea gres.
22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Orange bun venit in odisee. Sa dea DD sa ai bebe sanatos, cuminte si papacios.
22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Multumesc Laurika,Bumblebee,Matusa,Eladea, Bamboletta pentru incurajari. Intre timp mi-am revenit. Am fost cu sotul la o prajiturica, am luat o gura de aer proaspat si acuma totul e ok. M-am trezit de dimineata cu fata la cearsaf ( se mai intampla) , dar voi dragute ca de obicei . Matusa aveam 20 saptamani si 4 zile cand am facut eco, insa dr mi-a spus ca nu vrea sa ma dezinformeze ca nu se vede concret pana la 25-26 saptamani si nu vrea sa dea gres. 22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
de fiecare data o plimabrica cu sotul ajuta
fetele eu am trecut pe injectii ca de 2 zile am contractii nasoale..si la pat lipita..
----------------------------------------------
my somebody....
27+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Mycya spune:
burtici si delfinasi nbuna si somnic dolce.am facut si noicremuit si de acumsa crestem mari.poopici pe burtici
Bianca 23+