Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
la mine sarcina a aparut dupa o gripa nasoala cu febra si altele...si a fost o minune ca aveam probleme ca nu ramaneam gravia..si mai rau , dupa 2 luni am aflat ca avusesem o colega cu gripa aia fir-ar...asa emotii am avut sa nu fi facut si eu..
----------------------------------------------
my somebody....
26+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
numai eu am fost mai lenesa azi,am preferat sa merg la cumparaturi sa imi iau sa mananc mai la rece.tocmai am terminat un borcan de peste marinat
,miam mai luat si un pepene cica rosu...care de fapt e portocaliu si fara gust
si cu imunitatea si eu am avut parte de o mare raceala la 10 saptamani de sarcina dar din fericire nu am suferit decat o zi,ca dupa ce am ajuns la spital cu ajutorul perfuziilor mia trecut toate durerile in jumate de ora.acum sunt mai atenta cu persoanele din jurul meu care dau semne de virusi.
tocmai ma uit la stiri si am vazut si eu cum sau anulat toate zborurile din cauza norului vulcanic.am avut noroc ca nu am stat in aeroport la bucuresti,credca ma apucau crizele pe acolo mai ales ca nici nu le ofera cazare la persoanele cu copii si care intradevar au nevoie.halal taraaaaa
Bianca 23+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
bine ai venit! ![]() tina ![]() ![]() |
welcome...
![](icon_smile_big.gif)
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Bine ai venit, orange!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze
![](images/user_woman.png)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita hai,mai,fetelor,gospodina desavarsita pt o maioneza pe care nici n-am inventat-o eu ? ![]() ANCA ,900g in 1954 ??? si s-a salvat,clar..dar cum? CARMEN sa stii ca asa i-am facut eu cadou unei matuse,un blender,special pt maioneza. ADRIANA filmul ala era pe la 7 luni.la mine acum,la 5,se vad cu ochiul liber,dar nu asa ca in film. LAURIKA Augmentinul e ok in sarcina,aici asta se da pt infectii,eu la inceputul sarcinii am fost f racita,imi era frica de gripa A si de pneumonii ca tocmai imi murise o ruda de 32 de ani,de gripa A,cu o pneumonie grava,si eu avusesem contact cu toti din familie,toti care fusesera la el in spital o luna cat a durat boala lui,apoi la inmormantare cu contact cu toti ,si eram gravida,inca nu stiam,am facut testul la cateva zile dupa inmormantare..si la alte cateva zile am avut o gripa ciudata rau...normal sa ma gandesc ca am luat-o si eu..si am intrebat medicii de antibiotic,in cazul in care ar fi neaparata nevoie,si au spus ca daca e nevoie,se da augmentin care e sigur in sarcina. nu a fost nevoie,am scapat cu paracetamol,dar am avut cateva saptamani nasoale,in viata mea nu fusesem asa rau de la o raceala ca atunci.. deci,nu te speria,oricum sarcina emare si acum sunt permise mult mai multe decat in primul trimestru cand e el in formare si exista riscul malformatiilor.acum are toate organele dezvoltate ! ai grija de tine,stai mult la pat !tin `pumnii sa treaca repede ! ![]() FLORENTINA felicitari pt baietel !!! asta e odiseea baioetilor !! nicaieri nu am vazut asa multi baieti ![]() NELA hai ,afla si tu curand ce e bebe! ![]() CARLA,da, erau cu 2 luni inainte de nastere,miscarile,am nascut la 40 saptamani si 2 zile. ce bine ca ai ajutor de la mama si soacra ! bravo lor,sunt bunici adevarate !sper sa te ajute apoi si cu bebeii. mie mi-a fost rau toata ziua,ma ridic si mi se face rau din ce in ce ,abia am facut rapid o ciorba de fasole(cu fasole la conserva si legume congelate ca nu eram in stare sa stau dupa ea mult) si abia m-am ocupat de copii ca nu ma tin pe picioare,credeam ca trecusera starile astea... incerc sa mananc mai mult si mai bine,ca seamana cu o cadere de fier,desi iau pastilele. brotacul din burta nu are nici o treaba,sare in continuare cu elasticul,nu oboseste ! Sofia azi a stat cu mana pe burta si a simtit cand a miscat,dar a luat asa totul natural,mi-a zis ca bebe misca in burta asa -si dadea ea din picioare.asa cu ton normal,ca si cand ea stia de mult asta! copiii astia stiu mai multe decat credem noi! Andres a tinut un pic mana si cred ca s-a speriat ca nu a mai vrut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Multumesc :*
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui nela_didea Crissy m-am consolat ca nu sunt singura fara carucior ![]() ![]() Aelita, cred ca si voi v-ati saturat de mine cat m-am plans pe aici ca n-am carucior, dar ce sa fac? Eu sunt cat casa scanteii si nu stiu ce port in burtica. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu mai fii suparata , iubita. Lasa ca ce a pus DD acolo o sa afli sigur.asa eram si eu pana sa aflu. plus ca erau multi disperati pe langa mine (gen soacra-mea) care ne tot presau..mai ca-mi venea sa fac o eco in plus ca sa vad ce ascunde bebe. o sa vezi ca o sa afli pana la urma.de ex, daaca tot vrei sa iei ceva, poti lua cateva in culori neutre, gen verde, galben, rosu...noi carutul l-am luat verde..bebe are albastru doar un costumas luat la paste ( ca atunci am aflat ce e) - erau 23+ saptamani.Nu mai fii suparici ca il deranjezi pe bebe.Cel mai bine sa fie sanatos ca in rest nu mai conteaza nimic, iti zic din proprie experienta.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Mycya, bun ca te-ai distrat! Si eu m-am simtit bine, stateam intre perne cu picioarele usor ridicate, a fost o atmosfera casual, am dansat 2 romante cu sotul meu ![]() Ca vorbeati de sistem imunitar slab, Laurika, pe langa faptul ca esti graviduta, organismul se mai resimte si din cauza asteniei probabil. Psihicul ajuta f mult ![]() ![]() Ca si Aelita, sarcina mea a debutat cu o gripa, fix cand AH1N1 era la putere, am facut si temperatura, si nasul curgator si tuse, tot ca la simptomele faimoasei gripe. N-am luat decat oscillo, ceaiuri si nu mai stiu ce siropuri de tuse(permise in sarcina). A trecut! Asa ca pune mana si tine o cura de verdeturi si fructe si poate cu ajutorul lui DD se mai inzraveneste sistemul imunitar. Ma dor genunchii si spatele de-mi vine sa mi le smulg ![]() ![]() ![]() Dragaica, eu nu pun ou in compozitia de carne ![]() Denisa, am mancat odata si musaca cum spui tu, superrr ![]() Alina ![]() ![]() gargarita |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
L-am trimis pe bietu sotz singur la cumparaturi..dar eu nu am voie sa ies din casa inca...si in plus arat ca baubau in vacanta.Mi-a trimis si soacra-mea azi mancare, sa-i dea DD sanatate..am inceput sa am pofta de mancare, ca pana acum ma chinuiam sa mananc.la ea e rea gura, ca la suflet nu e asa...dar e o vorba cu gura bate....o sa fac si cura cu fructe si legume ca sa ma pun pe picioare...
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
maurice spune:
aelitamultumesc de intrebare,, n-am mai sangerat de atunci, si continui sa ma indop cu antibiotic;
carmenam vazut link-ul cu mobila ta, au lucruri deosebite, si am descoperit ca au un retailer chiar pe langa mine, asa ca le voi face o vizita ; in schimb n-am gasit leaganul pe acel site, este tot din colectia lor? poti sa-mi dai un link, sau poza, cu leaganul?
multumesc! imi pare rau de weekendul tau ratat, din pacate multa lume a avut neplaceri.
Noapte buna!21+