Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CARMEN ziceai ca ai ratat weekendul la Venetia.nu ati stiut ?
ca si mie imi venise iar de plecat in Romania...mi-a mai venit de Paste,si mi-a trecut ,ca ma gandeam cum ma descurc eu cu 2 copii singura si cu o burta dupa mine !Acum ma apucase iar..ca sunt singura de 3 saptamani,sotul e plecat ..zic plec in Ro o saptamana,macar nu mai stau singura aici,si mi-a zis un prieten ca nu sunt zboruri din cauza norului vulcanic.vazusem eu ceva la stiri dar nu am priceput ca e asa grav..
Asa ca m-am potolit.
dar ue la gandul ca in august nu pot sa merg in Ro,imi tot vine sa ma duc.
apoi ma iau gandurile cele negre,de femeie gravida,ca nu e perioada buna pt aviatie,vezi accidentul polonezilor,acum vulcanul...superstitii ...dar tot iti trec prin minte.

apoi ma gandescd ca plec la mare.nu sunt eu in stare sa conduc pana acolo singura cu copiii in spate,eu abia ma misc pe aici,dar ma gandeam sa ma duc cu trenul ...oi fi in stare cu carut,bagaj...

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Crissy m-am consolat ca nu sunt singura fara carucior. Nu-i nimic ca ne vine si noua randul, important e ca bebeii sunt bine.
Aelita, cred ca si voi v-ati saturat de mine cat m-am plans pe aici ca n-am carucior, dar ce sa fac? Eu sunt cat casa scanteii si nu stiu ce port in burtica. Si apoi nu mai am rabdare. Voi cu toatele ati inceput cumparaturile, eu doar ma holbez la poze. Offf va rog sa ma iertati azi sunt tare ciufuta

22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mycya, bun ca te-ai distrat! Si eu m-am simtit bine, stateam intre perne cu picioarele usor ridicate, a fost o atmosfera casual, am dansat 2 romante cu sotul meu, dar la sarba nu ma incumet, nu ca n ma mancau calcaiele, dar nu ma lasa delfinasul, eu ma misc, dar tot ca o babuta, ca de contractii vad ca nu scap nici sa ma pisti cu ceara... macar sunt rarute, dar tot nu pot exagera.

Ca vorbeati de sistem imunitar slab, Laurika, pe langa faptul ca esti graviduta, organismul se mai resimte si din cauza asteniei probabil. Psihicul ajuta f mult O sa fie bine! Bine ca nu s-a intamplat in primul trimestru.
Ca si Aelita, sarcina mea a debutat cu o gripa, fix cand AH1N1 era la putere, am facut si temperatura, si nasul curgator si tuse, tot ca la simptomele faimoasei gripe. N-am luat decat oscillo, ceaiuri si nu mai stiu ce siropuri de tuse(permise in sarcina). A trecut! Asa ca pune mana si tine o cura de verdeturi si fructe si poate cu ajutorul lui DD se mai inzraveneste sistemul imunitar.

Ma dor genunchii si spatele de-mi vine sa mi le smulg.

Dragaica, eu nu pun ou in compozitia de carne la musaca.

Denisa, am mancat odata si musaca cum spui tu, superrr

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Crissy m-am consolat ca nu sunt singura fara carucior. Nu-i nimic ca ne vine si noua randul, important e ca bebeii sunt bine.
Aelita, cred ca si voi v-ati saturat de mine cat m-am plans pe aici ca n-am carucior, dar ce sa fac? Eu sunt cat casa scanteii si nu stiu ce port in burtica. Si apoi nu mai am rabdare. Voi cu toatele ati inceput cumparaturile, eu doar ma holbez la poze. Offf va rog sa ma iertati azi sunt tare ciufuta

Nela, cumpara si tu lucrusoare care merg si la fetite si la baietei. Eu una oricum nu sunt cu roz si cu bleo. Sunt atatea culori frumoase ca nu vreau sa plafonez culoarea garderobei.
Oricum DD stie ce-a pus acolo, o sa va arate si voua, n-are incotro

Alina 24+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am revenit si noi pe acasa...

azi am avut o zi plina, de dimineata la pilates (a fost foarte bine)...apoi am mers la baby confort sa vedem carucioare si patuturi...

cele de la tako erau prea grele si plus ca ala jumper nu incape in lift (trebuie sa aiba deschidere 62) si ne-a aratat doua modele mai usoare dar nu mai stiu cum se cheama si nici nu le gasesc pe site

patut cred ca vom lua modelul Paris...are 3 pozitii pentru saltea si lateralele se pot da jos si se transforma in patut de copil..salteaua e 140 * 70. si am vazut si comode la culoare...

ce mi-a placut la comode e ca aveau sertare mari, cu loc pentru lucrurile lui bebe, aveau masa de infasat, dar aveau si cadita..

a mai avut cineva asa? o fi buna cadita? mie mi se parea cam mica

si am vazut si tummy tumb (galeata in care sa ii faci baie la bebe)

apoi am fost la chicco...cred ca o sa luam chicco 3 in 1 (modelul trio enjoy)...e usurel si are de toate...si de acolo am luat la copilul nasilor o pereche de ochelari de soare pentru 0-12M

am ajuns si la miniblue...dar acolo carucioarele erau prea grele..in schimb am vazut hainute si de gravide si de bebei la preturi acceptabile...si am si gasit palariuta marimea 35 pentru nou nascut..este asa de mica

apoi am fost sa papam undeva si dupa in parc la plimbare....si acum am ajuns acasa la odihna

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si la mine sarcina a debutat cu gripa, cred ca sistemul imunitar e mai slabit in per sarcinii si trebuie sa ne protejam mai mult, eu mergeam la medic cu masca la gura ca erau cativa pacienti cu A1, si tuseau ca nesimtitii, si in avioane am purtat masca peste tot de fapt pana la gerurile alea mari care au terminat-o!
Aelita noi auzisem de vulcan dar era o intalnire de sreviciu si in plus mergeam cu masina, ulterior au inceput rand pe rand sa se inchida si celelalte aeroporturi, sotul vb cu colegul din Spania si el era pe drum spre aeroport cu sotia lui inca se zbura dar pana la check in s-au inchis ca a explodat jetul ala deasupra austrieri si ei banuiesc ca de la asta! Asa ca noi in masina si ecretara la telefon cu sediul central sa vada daca se anuleaza sau nu, cand am ajuns la frontiera italiana au decia sa o anuleze si atunci nu am mai stat nici noi!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Nela cand ai facut ultima ecografie, cate saptamani aveai?

saptamana 25 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Nela, cumpara si tu lucrusoare care merg si la fetite si la baietei. Eu una oricum nu sunt cu roz si cu bleo. Sunt atatea culori frumoase ca nu vreau sa plafonez culoarea garderobei.
Oricum DD stie ce-a pus acolo, o sa va arate si voua, n-are incotro

Alina 24+ cu
gargarita

hai, nela...nu fi suparici...la urmatoarea eco sigur vei stii ce e...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Maya, ma rog la DD ca vestea cea mare sa nu intarzie sa apara data viitoare!

Florentina, felicitari pentru cuculet!

Aelita, ma topesc cand iti vad puisorii.. ca sa nu mai zic cand povestesti de ei!

Eladea, esti in top cu grasunelul tau!

Racusor ce fain de voi ca puteti proba carucioarele.. off ce mi-e ciuda ca in Iasi e asa slaba oferta :(
Bamboletta, tu risti sa iei asa pe "neve" de pe net?

Apropos de miscarile lui bb.. si la mine face valuri burtica si imi e asa de drag!! Imi ridic hainele ca sa vad mai bine

Si eu am avut azi program de smotru, am facut curat in dulap, sters praful (aspirat si sters pe jos e treaba sotului.. eu nu ma simt in stare)
Apoi am facut o ciorba cu de toate (ceapa alba, ceapa verde, gulie, morcov, patrunjel, ardei, cartofi, dovlecel, varza, loboda, leustean), paste cu branza la cuptor si o negresa :D
Apoi relaxare la TV, am prins un film "girly" pe HBO care chiar mi-a placut.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Dragaica ai niste bebelusi grasuni .. daca compar bb meu cu ai vostri ma deprim

Cris, asteptam detalii!!

Fetelor, am fost la medicul de familie si a zis ca nu stie exact unde trebuie sa merg.. la medicina muncii sau/ si la ginecolog. Insa ma gandesc ca ma duc asa la ginecolog si le zic ca vreau program redus.. pe baza a ce? .. ar trebui sa fie vreo problema ceva, nu? Adica medicul sa intitieze propunerea .. ufff...

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Eu am avut noroc de un medic gine care mi-a recomandat risc maternal, pe baza recomandarii am mers la medicina muncii. Ceva de genul ar trebui sa faci pentru a obtine programul redus - fara nici o retinere, ceri medicului gine sa iti dea o astfel de rec, pt ca serviciul tau presupune mult stat pe scaun (de ex), si nu poti sa iti iei pauze, esti mult mai obosita si mai greoaie etc... E un drept al tau, nu ar trebui sa comenteze... Succes!

Cristina 27+ cu
Multumesc, cris!!

Poze

Mergi la inceput