Abdomen extra-plat (23)
Raspunsuri - Pagina 12
nikole spune:
Allure...Bahamas!...pe cand Copacabana???
Claucia, esti o mama superbaaaaa, si...matinala banui, cand ai timp sa le faci pe toate???
Mie nu-mi ajung 24 de ore, mereu e ceva de facut in casa asta,cand e sa ma odihnesc si eu cu o carte in mana, se trezeste ba unul ba altul, si o iau de la capat...
Imi plac si mie carliontii tai la nebunie
Codrina, bine ca ai in sf. un diagnostic, macar stii cu ce te lupti.
Acum vreo 7 ani in urma, tin minte ca era o zi de duminica, superbaaaa...m-am trezit de dimineata...cu 2 kg mai slaba decat in ziua precedenta, fara nici o exagerare.
M-am uitat in oglinda, m-am speriat..m-am trezit trasa la fata, pantalonii picau de pe mine...aveam de ceva zile o durere in gat, mersesem la medic, la ORL, mi-a spus omul ca nu am nimic, sa stau calma, ca va trexce discomfortul.
Cand m-am vazut in ce hal aratam, slabita, transpiram, ameteam, si cu aceeasi durere infernala in gat...am luat un taxi si direct la spital am mers, la urgenta...
medicul mi-a sugerat sa merg a doua zi la prima ora la gastroenterolog, ca e ceva in neregula cu stomacul, durerea ce o simteam eu, iradia de la stomac sau intestin...
asa a si fost...am fost la medic, mi-a facut medicul testu cu bariu, mi-a spus ca am ulcer gastro-intestinal, cu reflux
Si mi-a mai spus ca am stomacul unui om de 60 de ani, arata f rau, iti dai seama cum mi-a picat mie pe la vreo 23 de ani sa aud asta.
Ulterior am facut un trat. cu antibiotic(ptr hp) si omeran vreo 2 sapt, dupa care ca prin farmec am inceput sa ma ingras(luam in paralel si argila, ceva naturiste), au disparut si durerile...
anul trecut , mi-am facut endo.
Diagnostic...gastrita!
Insa nu mi-a spus nimic de hp, normal trebuia sa ia proba probabil, ceea ce nu a facut, si eu cahuie de cap am uitat complet sa intreb, acum ca v-am citit pe voi, mi-am amintit.
Pana la urma, voi merge aici la o clinica sa-mi fac testul cu saliva, am inteles ca da rezultatul cel mai exact, exceptand recoltarea de tesut, asta e sfant, dar nu as mai face o endo doar ptr asta.
Si stiu ca balonarea are legatura cu gastrita.
Eu am fost la nutritionist, am indicele 19, mi-am facut niste analize, asteptam rezultatul si apoi vedem ce e de facut.
In rest..m-as apuca de pilates, dar nu am cand...sunt terminata de oboseala...
nu stiu , voi mamicile cand va faceti timp si de voi...ori nu stiu eu sa ma organizez, ori sunt exagerata in ale treburilor casnice, ca nu-mi ajunge ziua efectiv!
cu dragg
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
XIO spune:
Fetelor ...tocmai am mancat 600 ml de inghetata
Maine nu pot merge la antrenament pt. ca merg sa ma bronzez cu DHA
Deus , n-am rezolvat cu rochia nimic.
Am vrut sa te intreb ceva de bauturi , ca ai lucrat in domeniul asta ... noi o sa fim maximum 100 de pers , la mine in serie sunt ..hai sa zicem 20 de baieti sau 25 , restul fete .
Am zis sa punem la bautura de persoana asa :
-100 ml whiskey
-100 ml vodka
-100 ml gin
-1 shot tequilla
-1 l vin la 3 pers
-cateva sticle de Martini , Baileys, Campari (4 din fiecare sau 5)
-1 bere de pers.
E prea mult?Initial am vrut 150 de ml la primele 3 bauturi , dar mi-a spus o alta prietena care organizeaza evenimente ca e prea mult ...
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Deus spune:
Xio - de ce sa le dai 3 feluri de bauturi dulci? mai bine maritni alb/90% si roso 10% din cant de bautura dulce, bere si ceva tarie...o sa fie o varza si voi din cate ati spus nu aveti bani multi!
trebuie sa tineti cont de faptul ca sunt si doamne in sala care vor bea doar martini si ele tarie nu beau, sau o s abea doar apa:-)
sincer nu mai stiu sa-ti spun cata bautura se calcula la banchete, am uitat...dar pare prea multa bautura daca spui ca majoritatea sunt femei.
Tu de exemplu la o petrecere cat bei?
Noi azi am fost cu bicicletele pe dealuri si am pedalat vreo 2-3 ore. Foarte bine si frumos:-) am mancat foarte sanatos si putin, acuma beau un ceai fara zahar si ma pregatesc sa le fac o supa la baieti.
Va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
XIO spune:
Nikole , si eu am IMC-ul 19. E ok , sub 18 esti subponderala.
Deus , eu nu prea beau nimic Sau beau cateva shoturi de tequilla , sau beau vodka cu suc de mere . Dar oricum nu le amestec.
Am calculat bauturile cu 150 si banii ieseau ok , mie imi este "frica" sa nu fie prea putina bautura , daca e prea multa mai luam la banchetul mic.
Deci la bauturile dulci cat sa pun de pers?ca nu prea stiu...
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Deus spune:
Xio faceti o medie la toate :-) sunteti x persoane, jumatate vor bea bere, jumatate vor bea altceva si tot asa. nu luati din toate pt toata lumea:-)
cat sa iei, nu stiu exact...eventual seful de sala de la restaurant va poate ajuta
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
Marina spune:
Claucia, o sa ma uit la poze dar daca mergi la pranz sigur nu ne vedem ca eu nu ajung la pranz desi tot sper. eu daca ajung , ma duc in general de la 6:30. Maine plec din tara asa ca incerc sa ma duc la 7 dimineatza sa nu ratez. Copiii mei sunt in vacanta , i-am expediat la bunici si acum am timp de sport :)
Allure spune:
starting Plyometrics in 3,2,1...!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
Deus spune:
Buna dimineata
poftiti o la cafea aburinda
va doresc o saptamana bunarevin mai tarziu
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
Allure spune:
Plyo and crazy dance over
740 calories in 1h 20 min...
Am iesit de la dus, m-am dat cu toate cremele pamintului, bagat la pijamale, gata de culcare.
O zi buna pt voi si o noapte fara vise pt mine!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
Marina spune:
30 min bicicleta la intensitate maxima sa compensez ca am fost lenesa si nu am ajuns la 7:30 la sala. O cafea si 2 covrigi :)
Buna dimineatza!