Abdomen extra-plat (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata de la pranz si la noi, aproape de face dupa amiaza si eu tot buna imineata, deh, daca nu v-am "auzit" pe ziua de astazi

Marina, mergi cumva la One Fitness? MI-a sarit in ochi cu 'in the army' sau poate mai multe sali ofera programul sa-ti fie de bine, eu nu l-am incarcat inca, si mai este si kick-box cu Protasievici, si ala e crima cica

Eu astazi singurica cu fetel mele, sotul la servici si astazi.
Am facut asa de diminata: am spalat la masina e drept dar vreo 5 ture, asa ca am intins si am strans multe, am dat cu aspiratorul in toata casa, am sters praful, am schimbat/hranit copii, i-am imbracat si am mers la piata, e atat de frumos si de cald si de bine, de imi vine sa cumpar toata piata. Incepand cu ceapa si terminand cu florile! E superb. Si pe bulevard sunt garduri noi, flori o gramada, cald si soare, iarba tunsa e tare frumusel.

Ne-am oprit si in parc of course, la leagane si tobogane, ne-am intors, am facut si mancare pentru puiul mare si am hranit puiul mic si acum suntem pe picior de plecare catre nani - catre dormitor unde cred ca ma opresc si u cu ele.

Mancare:

Micul dejun: cafea si atat, am uitat sa beau si apa, asta e cam rau, nu stiam de ce imi e atat de sete pe strada...
Pranz; gratar de pui bun de tot, facut acum, cu sare si cimbru, telemea de vaca si paine prajita. Fi-mea mare e la regim pt ca a facut o indigestie asa ca am mancat amandoua. Dar mie mi-e placut tare. Daca s-a inmuiat avocado mananc mai pe dupa amiaza cu paine prajita si inchei ziua de papica.

Va pup si de alaltaieri rezist stoic fara dulciuri deloc. Ura!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

ha ha! ce spirit de observatie are Conchita! rotunjoarele imbaratisate chiar arata a lesbi

sper ca aveti un weekend placut si relaxant

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

pt XIO

Vara aceasta aduce legendele rock-ului mondial in Romania. Citynews.ro va prezinta o harta a concertelor, alaturi de locurile in care va puteti caza, dar si de costurile pe care le implica participarea la concertele preferate.

Astfel, la Sonisphere Festival de la Bucuresti, in cadrul Romexpo in perioada 25-27 iunie, vor urca pe scena, impreuna pentru prima data Metallica, Slayer, Megadeth #351;i Anthrax. Pe langa acestia isi vor face simtita prezenta si Manowar, Ronnie James Dio, Tony Iommi, Geezer Butler si Vinny Appice de la Heaven & Hell si multi altii.

Bonus, trupa germana Rammstein isi va face in sfarsit prezenta in Romania. Festivalul se va desfasura dupa urmatorul program: in prima zi Manowar si invitatii speciali, a doua zi The Big Four si invitatii speciali, iar in cea de-a treia zi Rammstein si invitatii speciali.
Preturile abonamentelor pentru trei zile sunt cuprinse intre 371 si 625 ron, in functie de categorie. Pentru prima zi preturile sunt cuprinse intre 127 si 371 ron, in cea de-a doua si a treia zi intre 196 si 371 ron. Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Online se pot achizitiona doar de pe site-ul ww.eventim.ro

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Ah, pentru Rammstein as veni in RO

Mergi la inceput

pt Lumi

intotdeuna am spus ca Beyonce cred ca-i cam durdulie:-) am vazut-o in concert la Cluj, am stat in fata si era grasuta bine...si nu m-am inselat
http://www.tmz.com/2010/04/23/beyonce-buried-sand-beach-jay-z-bathing-suit-hawaii-photo/
are dansatori masivi, fetele de pe scena sunt si ele mari deci nu prea avem termene de comparatie.

tu ce mai faci? unde ai disparut?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Beyonce e rotunjoara de la natura si probabil daca nu tine regim strict + sport regulat se intimpla sa arate ca in poza respectiva.
Niciodata n-am avut impresia ca e vreo silfida. E si ea ca noi...nimic special.

Imi sint nesuferiti rau aia de la TMZ. Mi se par "a bunch of losers" care stau in cur pe scaun si critica cu tupeu celebritatile ca si cum ei ar fi niscai dumnezei. Cel putin ala care vesnic e cu canistra de cafea in bot e penibil!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Stiu , Deus
Dar sunt in sesiune si nu pot merge

Am papat acum niste prajitura cu barnza dulce . Ieri a facut mama-mea ceva mancare indiana , intr-un fel de lipii , doar cu legume. Bestaiala a iesit

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

o duminica superba, soare, senin si ne pregatim sa mergem cu bicicletele pe dealuri

va doresc o duminica placuta, ganduri calde, multe bucurii si mancare putina!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Claucia, da la One ma duc....celelalte clase sunt destul de usurele chit ca am chiulit aproape un an din campul sportiv asa a am sarit direct la " In the army". Am terminat ora cu bine dar si azi dupa zile, tone de vitamina C si aspirina inca ridic mainile cu greutate. Ma duc si la kick daca zici ca e tare. Pe 1 iulie ma duc la mare, tb sa fac fata competitiei rusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Marina, si eu merg la One, mergi si in timpul zilei la pranz? Poate suntem si vecine, acuma eu am pus poze, tu stii mai bine daca m-ai vazut sau daca vrei sa vorbesti cu mine
Eu sunt aproape in fiecare zi la pranz, la ora de aerobic/abt/legs etc de la pranz.

Raportez: MD pe la 11: paine prajita, muschiuleti de pui la gratar si branza telemea de vaca si masline, foarte bun.
Pranz: somon la cuptor cu legume, nu prea reusit - in oras.
Seara: nu mai stiu, dar sunt la sora mea care face tort de mere acum , asta sa imi fie cina? Mai ales ca e trecut si de 6 si incerc sa mi fac o regula sa nu mananc dupa 6, oricum am slabit 2 din cele 6 kilograme pe care le doresc. Daca mai slabesc 4, hai 5 si nu ma apuc sa scad din ce in ce, vreau 4 sa arat binisor si 5 ca sa ma simt increzatoare. Vad ca dau rezultate zilele - saptamana asta fara dulciuri si fara excese alimentare. ORicum au fost oamenii mei - alessia s isotul cu indigestie si am mancat toti mai de regim, dar ce bine este. Parca nu as mai manca nimic prajit, nici omlete, oricum altceva nu prea mancam cu ulei gatit.

Va pup si o seara superba.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput