Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 8
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Acum vorbesc eu singura. Io ma intreb, io raspund Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
sunt aici cu tine
bem bibe
POZE
mamideandrei spune:
eu am incercat sa ii dau si orez brun, dar nu l-a mancat prea bine pt ca ni se face pilaf ca orezul alb,ramane asa bob cu bob, si imi era frica sa nu se inece. si at i-am facut orez alb cu morcov ras si piept de pui ... nu va spun...pt el
POZE
suede spune:
Va multumesc fetelor .
N-am putut rabda sa stau si am mers la celebrul dr.Stanciu Adrian.
Mi-a zis sa stau linistita ca n-are nimic baiatul,sa incepem incet cu diversificare iar pentru fix-ul cu cereale al pediatrei ne-a recomandat ca inainte de masa sa-i dau motilium pentru doua saptamani,pana se obisnuieste stomacelul lui cu ele.
Sincer,momentan eu zic pas...vedem mai incolo!
Ioana apropo de invineteala de la gurita,cica e din cauza faptului ca ei au pielea foarte fina si in anumite conditii (agitatie,frig,oboseala) se amplifica fara sa aiba alte probleme majore.Deci stai linistita mami.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Fragutza spune:
Suede, mai, ma bucur ca te-ai mai linistit! Nu pricep insa de ce dr asta tot insista cu cerealele?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
krissulin spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu o mandra mamica de fetita Carina Maria nascuta pe 29.10.2009.
As avea si eu o intrebare:in conditiile in care o alaptez exclusiv ce parere aveti voi despre introducerea cerealelor pe baza de orez in alimentatie sau sa ii fac mucilagiu de orez acasa?
Multumesc si multa sanatate la bebei.
doris_79 spune:
,Mamideandrei, m-am topit toata.Este superb deiul tau!Am iutat sa-ti spun multumesc pt.reteta de pasca.Am facut-o de 4 ori pana acum.Aiesit super.
Monica, astazi v-am vazut la piata.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
doris_79 spune:
Laura, ma bucur ca te-ai mai linistit.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
suede spune:
Are un fix...ce sa zic..ca pana acum au mers la toti copii ei...uite ca al meu este special
citat din mesajul lui Fragutza Suede, mai, ma bucur ca te-ai mai linistit! Nu pricep insa de ce dr asta tot insista cu cerealele? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Intrebare de 1000 de puncte. S-a jucat fii-miu la laptop (ca nu ma mai intelegeam cu el ) si s-a intamplat ceva ca atunci cand intru pe net se vede mic mic mic mic de tot, nici nu vad ce scrie. Are cineva idee pe ce naiba a apasat? D eunde pot sa fac iar scrisul normal? Pleaaaaaseee help!! Cristina, am o banuiala ca pana maine tre sa faci alta ciocolata Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
apesi CTRL si +
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre