Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Va multumesc fetelor . N-am putut rabda sa stau si am mers la celebrul dr.Stanciu Adrian. Mi-a zis sa stau linistita ca n-are nimic baiatul,sa incepem incet cu diversificare iar pentru fix-ul cu cereale al pediatrei ne-a recomandat ca inainte de masa sa-i dau motilium pentru doua saptamani,pana se obisnuieste stomacelul lui cu ele. Sincer,momentan eu zic pas...vedem mai incolo! Ioana apropo de invineteala de la gurita,cica e din cauza faptului ca ei au pielea foarte fina si in anumite conditii (agitatie,frig,oboseala) se amplifica fara sa aiba alte probleme majore.Deci stai linistita mami. Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
ce bine/mi pare ca e bine.
app de invineteala si mie mi/a zis de pielea subtire
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Iulika29 spune:
ioanna doamne nu imi vine så cred..carol sta pe mini-toaleta.Doamne ce au crescut copii nostri!!
fram te imbratisez mult si mi-a placut mesajul tau catre tine. Te pup dulce ca tare imi place så te citesc , si pe tine si pe pretenele talese stiu ele care.
suede sper så fie bine cu Mihnea så nu mai vomite!Nu stiu ce så spun daca a avut sau nu dreptate pediatra..Dar nu stiu daca e asa de buna dupå ce sfaturi ti-a dat.Vå pup!
Raluk iar te pup de nu te vezi si lui Alexutu ii urez multi ani si muulta sånåtate!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
citat din mesajul lui doris_79 Laura, ma bucur ca te-ai mai linistit. mami de theodora ioana 01.09.2009 si andrei gabriel 23.07.2003 Poze Theo Poze noi |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
andraiulia spune:
Citeam si eu mesajele provocatoare de neintelegeri(eu cu exprimarile mele) si observam cat de diferite suntem toate, defapt. Era si normal sa se intample asa. S-au nimerit niste structuri diferite in ipostaze diferite(din anumite puncte de vedere). Eu am perceput mesajul Luciei ca fiind incurajator(asa il intelegeam pt mine, pt ca am impresia ca nimeni nu-mi vrea raul-deh,varsta si naivitatea). Nici eu nu obisnuiesc sa ma plang, pt ca nu ma simt bine in ipostaza aceea. Nici prietenilor nu le povestesc decat ce-i frumos in viata mea, in general. Insa cred ca Monikus traieste o provocare mai mare decat multe dintre noi si nush cum e sa iti fie depasite limitele de suportabilitate. E posibil ca in aceasta situatie sa percepi lucrurile diferit si sa devii mai sensibil la anumite remarci. Dar isi iubeste copilul si il aprecieaza ca oricare dintre noi. Asta e evident! Eu zic ca va trece perioada asta dificila si apoi sa te tii! Vezi partea frumoasa, cat poti tu de mult acum. Mereu se poate mai mult. Si eu lucrez constant cu mine in directia asta.
suede spune:
Va fete dragi.Ma bag la somn ca-s rupta!
Iulika sa va fie de bine plimbarea!
Noapte buna!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
doris_79 spune:
Ce mor de ciuda pe doctorii astia care tu le spui ca nu ii prieste ceva copilului si ei tot insista ca asa trebuie.V-am zis de prietena aia cu bb mic care avea probleme.Aici la CFR2 dupa o sapt de stat in spital l-au trimis acasa a este k bb.Dupa 3 zile copilul. tot nu manca.Aplecat la tara de paste.Luni s-a dus cu el la spital. Cand l-a vz. medicul de acolo fara nici o analiza i-a zis ca este cianotic, ca are virusul pioceanic, virusul mortii subite.La analize s-au adeverit spusele medicului.De unde era asta ?La vaccinul de 2 luni a fost racit,dr. nu a luat in seama ca i-a spus mama bb de chestia asta, si dupa vaccin i-a dat antibiotic care in combinatie cu virusul a dus la complicatiii.Sper ca nu v-am plictisit.Acum bb este bine, multumim lui DD.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
monica_dicut spune:
Laura, huh, bine ca te-ai linistit. Pupam pe MIhnea cel dulce si gonganitor.
Ioana, multam , eu mai neandertala asa, am butonat prin setari si m-am prins ca trebuia sa dau zoom
Doris, si de ce nu m-ai bagat in zeama? Data viitoare te rog sa ma tragi de maneca, da??
Dragelor, nu vreti mai bine sa inchidem subiectul cu polemica? Zau asa, si eu am perceput mesajul Luciei ca pe o incurajare. Monikus probabil ca a simtit nevoia de altceva.
Faptul ca sunt bisericute pe aici oricum se vede foarte clar, nu are rost sa marsam pe subiectul asta. SI pana la urma e si normal sa fie ca e imposibil ca toata lumea sa placa pe toata lumea. Haideti totusi sa pastram atmosfera placuta de pana acum. CIne nu place pe cineva sa dea ignore si scroll down. OK?
In alta ordine de idei, in timp ce pregateam branzica pt Zagtixul atomic ma gandeam la Elle, ce o face si cum o fi Anna.
Si ma gandeam la selen ca nu a mai intrat.
Si ma mai gandeam ca hepilica a tot intrebat de branza cum se face. Si eu tot ca Elle fac. Adica nu chiar. La inceput puneam o cana de lapte si cateva picaturi de lamaie in mom cand dadea laptele in foc, cand se umfla, pana se prindea. Acum fac la o cana de lapte 2 linguri de iaurt. Tot asa cand se umfla laptele. Apoi il las sa fiarba pana se prinde si ramane zerul clar, galbui, sa nu mai fie deloc albicios. Sper ca ai inteles ceva ca nu stiu cat de coerent m-am exprimat ca sunt obosita dupa ce m-am chinuit cu prajitura si cu tona de vase . Sper sa va placa si sa merite osteneala. Daca nu, asta e, more for me
Acum chiar ca ma bag sa vad pozele cu Maia Zana florilor
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
andraiulia spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Laura, huh, bine ca te-ai linistit. Pupam pe MIhnea cel dulce si gonganitor. Ioana, multam , eu mai neandertala asa, am butonat prin setari si m-am prins ca trebuia sa dau zoom Doris, si de ce nu m-ai bagat in zeama? Data viitoare te rog sa ma tragi de maneca, da?? Dragelor, nu vreti mai bine sa inchidem subiectul cu polemica? Zau asa, si eu am perceput mesajul Luciei ca pe o incurajare. Monikus probabil ca a simtit nevoia de altceva. Faptul ca sunt bisericute pe aici oricum se vede foarte clar, nu are rost sa marsam pe subiectul asta. SI pana la urma e si normal sa fie ca e imposibil ca toata lumea sa placa pe toata lumea. Haideti totusi sa pastram atmosfera placuta de pana acum. CIne nu place pe cineva sa dea ignore si scroll down. OK? In alta ordine de idei, in timp ce pregateam branzica pt Zagtixul atomic ma gandeam la Elle, ce o face si cum o fi Anna. Si ma gandeam la selen ca nu a mai intrat. Si ma mai gandeam ca hepilica a tot intrebat de branza cum se face. Si eu tot ca Elle fac. Adica nu chiar. La inceput puneam o cana de lapte si cateva picaturi de lamaie in mom cand dadea laptele in foc, cand se umfla, pana se prindea. Acum fac la o cana de lapte 2 linguri de iaurt. Tot asa cand se umfla laptele. Apoi il las sa fiarba pana se prinde si ramane zerul clar, galbui, sa nu mai fie deloc albicios. Sper ca ai inteles ceva ca nu stiu cat de coerent m-am exprimat ca sunt obosita dupa ce m-am chinuit cu prajitura si cu tona de vase . Sper sa va placa si sa merite osteneala. Daca nu, asta e, more for me Acum chiar ca ma bag sa vad pozele cu Maia Zana florilor Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
I agree! Vroiam doar sa ma dau si eu importanta.
Fragutza spune:
Bey Monica, mor de curiozitate cu prajitura aia! Da-ne un hint ceva, pls
Am terminat si eu diplomatul, e la rece. Maine il gust, dc e bun il aduc dc nu, nu
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
monica_dicut spune:
Bine mey, se numeste televizor . Eh? Intrebati-l pe goagal acum
Voi daca mai gustati mult ne lasati fara dulciuri maine. Si daca ma supar bag si eu o tura de prajitura ca si asa faca carare pe langa frigider. Injineru deja m-a intrebat de 3 ori daca nu-i dau si lui. Pana s-a plictisit si mi-a zis : bine, forget about it. si a inghitit in sec
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei