Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 10
doris_79 spune:
Monica, mami erai asa de grabita, ingandurata.Aveai o viteza......
Azi, a fost oribil.u stiu d c dar parca nu a fost ziua mea. M-am certatun pic cu sot.Motiv?sor,sa.De ce a trebuit eu sa ii iau pampers?Ce ea nu putea sa -si ia?Cred ca este prea obosit, la scarbici este stresat. Nu stiu.A plecat undeva si ma suna sa ma intrebe ce cadou vreau.I-m zis nimic.Si vine cu un blender.Nu i-am zis d c l-a luat ca doar avem blender la robot.Nu va suparati pe mine , dar aici pot sa ma descarc cel mai bine.Va pup pe toate.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doris_79 Monica, mami erai asa de grabita, ingandurata.Aveai o viteza...... Azi, a fost oribil.u stiu d c dar parca nu a fost ziua mea. M-am certatun pic cu sot.Motiv?sor,sa.De ce a trebuit eu sa ii iau pampers?Ce ea nu putea sa -si ia?Cred ca este prea obosit, la scarbici este stresat. Nu stiu.A plecat undeva si ma suna sa ma intrebe ce cadou vreau.I-m zis nimic.Si vine cu un blender.Nu i-am zis d c l-a luat ca doar avem blender la robot.Nu va suparati pe mine , dar aici pot sa ma descarc cel mai bine.Va pup pe toate. mami de theodora ioana 01.09.2009 si andrei gabriel 23.07.2003 Poze Theo Poze noi |
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Fragutza spune:
Aoleu, ce bine arata prajitura
Da, da, nu manca din ea si nu-i da nici sotului ca trebuie s-o aduci maine.
Doris, imi pare rau mami ca a fost ziua neprietenoasa . Hai, mergi si pupa copilasii tai superbi si iti garantez io ca te vei simti mai bine!
Iuliko, maine la gratare (mai merg la unul pe seara) o sa ma gandesc intens la tine. O sa mananc o ceafa de porc cu un sos de usturoi
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
lutoniana spune:
Normal ca incercam sa-i spun lui Monikus ca sa o ia mai usor si sa vada si partea frumoasa a acestei perioade incarcate si grea.
NU am spus ca ma deranjeaza vre-un mesaj.
Asta e, remarca cu "ma gandesc sa nu mai scriu pe forum" sau "am ceva necazuri dar nu le mai scriu aici" - Iulia0807 ....sunt copilarii.
Am sa incerc sa fiu mai delicata si sa trec cu vederea posturile la care as avea o opinie dar care ma gandesc eu ca va deranja sau ca va contine cuvinte grele si greu de suportat.
Am facut-o asa cum am simtit dar se pare ca am gresit, asa ca nu am sa mai imi dau cu parerea.
Cristina, te inteleg perfect cu ce spui si sunt atat de matura incat sa nu ma supar dintr-atat ....insa puteai sa sari peste faza cu "vine si mama si soacra si bunica" ....pentru ca EXACT in acel punct imi sare mie capsa
Dar promit solemn ca o indes adanc la locul ei si voi fi cuminte.
Distractie maxima maine
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
doris_79 spune:
Fetele, multumesc.
Fragutza, pe Theo am pupat-o de milioane de ori azi, dar pe Andu il pup maine ca este la mama.Zambeul Theutei si al lui Andu este cel mai mare cadou.
Poze Theo
Poze noi
doris_79 spune:
Luto, eu te iubesc asa cum esti.
Poze Theo
Poze noi
lutoniana spune:
Ioana felicitari pentru iaurt; si la noi e un succes colosal....ca sa nu mai zic ca azi am facut si branza si a balotat-o toata. Atata doar ca nu mi-a ramas zeama aia limpede cum zice Moni...ci alba. Cred ca am gresit undeva.
Intrebare: cum ai reusit sa-i indoi genunchii lu'putza ? ca eu am incercat sa-l pun pe olita si statea cu piciorusele drepte ca vrea in picioare. Intr-un final, obligat fortat si gadilat am reusit
doris_79 spune:
Si noi am stat pe olita azi.Doar de proba.I-a placut mult de tot.
Poze Theo
Poze noi
lutoniana spune:
Doris daca te incalzeste cu ceva am observat la sotul meu ca se transforma intr-un capcaun monstruos pe zi ce trece ....sau poate sunt eu vraiste cu nervii.....una din variante.
Dar sunt absolut sigura ca nu ma mai iubeste, nu ma mai apreciaza, nu ma mai venereaza si nu ma mai respecta
andraiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Doris daca te incalzeste cu ceva am observat la sotul meu ca se transforma intr-un capcaun monstruos pe zi ce trece ....sau poate sunt eu vraiste cu nervii.....una din variante. Dar sunt absolut sigura ca nu ma mai iubeste, nu ma mai apreciaza, nu ma mai venereaza si nu ma mai respecta Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |