Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 11
doris_79 spune:
Noi maine plecam la tara.Ma duc la baiatul meu.Abia astept.Distractie placuta la gratar.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
monica_dicut spune:
Nu stiu cum sunteti voi dar eu nu cred ca voi putea dormi in noaptea asta de emotii pentru maine . NU va puteti inchipui ce nerabdatoare sunt sa ne cunoastem, sunt curioasa cum vor reactiona dovleceii, ce vor face ei acolo impreuna, daca or sa se ciufuleasca. Si mai sunt curioasa daca sotii nostri se vor imprieteni. Intre noi fie vorba, pe al meu nu cred ca-l incanta foarte tare ideea de a merge in necunoscut dar nu a avut loc de intoarcere cu mine.
Acum sa nu credeti ca e neprietenos. Ba dimpotriva, sa nu va speriati ca nu o sa-i mai taca gura
Doris mami, zau asa, noi stam atat de aproape. E pacat sa iesim singurele fara companie la plimbare. Eu zilele astea nu am mai fost in IOR. Nu stiu tu, dar mie imi e tare urat sa ma plimb singura aiurea pe strazi. Oricand ai chef da un bip. SI cand merg in Ior te pot lua si pe tine. SI hai nu mai fi supi, e ziua ta azi. Sotul tau a vrut sa-ti faca o surpriza. Asta a stiut el sa ia. Intentia conteaza.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andraiulia
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u! Povestea gogoshicii |
de ce te ranjesti ? ai ghicit care varianta, asa ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
drum bun maine Doris si La multi ani frumosi !
lutoniana spune:
Eu nu stiu ce naiba ma fac pana maine seara pana cand am sa ma uit la poze, multe poze
vik-cj spune:
Luto ...spune-ne mai bine cum a trecut norul de praf peste voi, in UK...
Cat despre polemica...asa cum am mai spus cred ca e normal ca fiecare sa ne spunem parerea, ceea ca gandim, fara sa fie interpretata ca jignire sau atac la adresa cuiva. Tocmai aici este fun-ul ...diversitatea de oameni si idei..parerea mea!
Sunt situatii si situatii..eu cred ca tuturor ne este greu, ca oricat ar fi de frumos e greu, viata noastra a fost data un pic (mai mult) peste cap si ia timp pana ne revenim...(vorba zicalei primii 18 ani is grei...) dar ma gandesc ca fetelor de "acolo, departe de casa" cum sunt Nela, Miha, Sabina, Mangulici, Luto, Iulika...lor le este si mai greu. Sunt departe, singure in marea majoritate a timpului si trebuie sa se descurce asa... Asa ca fetelor de peste mari si tari...chapeau! eu va admir ca va descurcati asa bine si sunteti de obicei asa tonice, optimiste, vesele si cu sfaturi bune in postarile voastre.
Monikus...ai un baietel frumos de numa', o sa se faca si el baiat de comitet ai sa vezi...Uite ca si Alexutu' lui Raluk s-a cumintit!
Eu va doresc un weekend superb si distractie super miine la Techiluta!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
doris_79 spune:
El nu prea face cadouri dar cand le face....
Luto, esti "belea"
Monica, promit ca atunci cand vin de la tara te "abordez".
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
andraiulia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
de ce te ranjesti ? ai ghicit care varianta, asa ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Nu pot raspunde decat cu...
cristina_ana spune:
Luci, te plangi cumva de sot?
Ma bucur ca nu te-ai suparat pe mine (foarte tare ), sa stii ca eu mi-as dori sa fiu ca tine, dar nu o sa fiu nici intr-o mie de ani!
Monica, am cautat si eu praji aia, arata taaare bine, dar pare complicat de facut. Si da-i ma, o bucata sotului, nu fii rea, ca si eu i-am dat lui a' meu doua bucati mari de cioco. Si mai vroia, dar i-am zis ca gata, mananca maine.
Parfumul zice ca-i place, dar nu pare foarte convins. Atita ii trebuia sa comenteze, dupa ce ca l-am luat din alocatia mea.
Fragutzo, adu tortul ala oricum, ca ne dam noi cu parerea daca e bun sau nu!
Cred ca Techiluta e la smotru! (de fapt stai ca mi-am amintit ca e o duamna, are robotel din ala de face toata treaba in locul ei )
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Iulika29 spune:
Moni_iulia tudorita e bestial! Vai ce simpatic el cum se deplaseazå..Uite Brucu acum face scheme din astea si are 8 luni..precoce Tudorita nu glumå!!
Nela ma bucur tare mult ca in sfarsit Ana este mai bine si mai ales ce a luat ff bin ein greutate..Wow draga de ea, cred ca ii prieste in Romania acum ca este mai bine..Ai scris foarte frumos si te cred si te inteleg desi nu am trecut prin ce ai trecut tu( nu asa mult timp).Va pup cu drag!
Moni_iulia off dar chiar e atat de rau stodalul ala?? nu te mai ingrijora poate nu e chiar asa de periculos..Acum stii si nu ii vei mai da pana la un an.hai poate nu e asa de rau!
ioanna eu l-am nascut cu celulitå!!Ai fost tare de tot!
alex ai rezolvat cu usa care scartie??Påi chiar asa.. daca ea nu plange de ce så te duci la ea , mai ales cand abia s-a trezit.Uneori p eBruce il aud bombanind pe acolo si in 5 minute liniste .Adormise..Probeaza si ai så vezi cum va fi!
raluk si eu vreau så te vad tunsulici!!te rogg!!
lali
Mary draga de tine..Sper ca sunteti mai bine acum si va reveniti la normal..Nu te-am mai vazut asa des pe mess i cand te vedeam stiam ca esti trista cu copolasii bolnaviori!va pup si va urez sånåtate multå!
Miha am vazut poze frumoase foc..sunteti tare frumosi cu totii Dar.. nu imi iese ceva din minte : Cum mami 6 dinti??Påi noi la 8 luni nu avem niciunul
mamide andrei ai o bomboana de baiat..e atat de dragalas cum papa el acolo.Am vazut ca daca nu ii dai repede så pape ia masa la rontait.
Cristina cred ca a fost infiorator.Eu am mers aici la niste cursuri pt primul ajutor in caz de inec.asa a fost usor ca a fost pe o papusa speciala dar eu nu cred ca m-as putea gandi så ii fac ce am invatat atunci cand esti in panica ci cred ca as proceda ca tine.
suede ma bucur ca te-ai mai linistit.hai ca o så fie bine!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå