Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 7
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei gata video...enjoy POZE |
Eu ma declar individioasa.
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
Ioanna81 spune:
pai da... stii ce fac eu acuma? ma gandesc ce supermarket e deschis ca s ama duc sa cumpar avocado sa-i dau si eu la masa de fructe cu mango-ul din frigider si brocoli sa-i dau maine seara cu piure de legume si pui
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Iulika29 spune:
Ola fetelor!am ajuns acasa dupå o zi minunatå desi nu a fost prea mult soare.Am stat mult afara.Si..si am mers cu bicicleta 8 km ..wow ce frumos a fost ..am mers in jurul unui lac prin padure pe o alee speciala pt biciclisti( eu eram singura ca marea majoritate alergau nu ca mine leneså)
Bruce a fost un scump.Am mers cu el si am luat nepoata de la scoala si se uita la copii cum se jucau acolo cu niste ochi..Ii placea de numa'.La un moment dat era inconjurat de copii si lui ii mergeau ochii ca la girofar..A fost o zi minunatå!!
Si nu nu au fost gratare si altele decat salata pt mine
Vå pup si revin dupå ce se culcå miscatorul. e incredibil cu ce viteza se tareste dupå vreo jucarica sau ceva pe care pune el ochii.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Mamideandrei, cum mai, papanasi? Zi-ne si noua reteta! |
pai 200 g branza de vaci(de care ii da fiecare bebestrumfului), un galbenus de ou crud, 2 linguri de gris, 1 lingurita cu vf de zahar brun(cica de asta e voie dupa 6 luni)
se freaca intai branzica cu galbenusul, se adauga apoi grisul si zaharul, daca e prea moale(se lipeste de maini), mai puneti putin gris. se fac apoi bilute de ,marimea unei nuci care pun in apa care fierbe ( f important la foc mic), chiar daca se mai desfac(mie asa mi s-a intamplat), ii aduni cu spumiera , si sunt la fel de buni, eu am amestecat si cu iaurt si a papat Deyul meu...asa il mai alintam, dupa nepotica mea de 1 an jum care nu poate spune andrei si-i zice dey; si cam asa il alinta toata lumea...
POZE
cristina_ana spune:
Merci, MamideAndrei, super reteta ta! Dar eu inca nu vreau sa ii dau zahar, nici macar din cel brun. O sa o fac cand mai creste putin. (sau o fac pentru mine, cu smantana si dulceata )
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
monica_dicut spune:
N=ai ghicit, nu e tort, dar da, crema am ratat-o. O sa vezi maine. La toate party-urile care se dau la mine acasa face ravagii, toata lumea e innebunita. Si da, initial m-am gandit la un winter dar nu credeam ca o sa reusesc sa ma organizez sa-l fac. Data viitoare
Off, ce sperietura cu Emma. Am patit si noi cu o bucatica de biscuite de bebe (pe care de altfel scrie ca sunt special facut sa nu se innece ) si de atunci m-am lecuit sa-i dau biscuiti. In schimb ma gandeam incet incet sa-i dau bucatele mai mari sa se invete sa manance. Pai ce fac? Blenduiesc pana la 18 ani???
Mamideandrei, ce retete tari ii faci tu baiatului. O sa incerc si eu fasolica, nu i-am dat pana acum. Eu ii dau zilnic piureul din toate legumele amestecate cu ou/carne/ficat . Dar ia zi-mi, cum ai facut cu papanasul? L=ai blenduit? EU ma gandeam ca la masa de dupa-amiaza sa bag un gris cu lapte tot asa cu zahar brun... desi initial zisesem ca nu-i dau zahar pana la un an. Nici nu stiu ce sa fac. Tot am zis ca mai fac si eu combinatii diverse. Noi de la avocado am facut bubite. Am zis ca mai incerc o data.
Ce oi mai fi vrut sa zic??
Abia astept ziua de maine Uka, chiar nu ne faci o surpriza?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Intrebare de 1000 de puncte. S-a jucat fii-miu la laptop (ca nu ma mai intelegeam cu el ) si s-a intamplat ceva ca atunci cand intru pe net se vede mic mic mic mic de tot, nici nu vad ce scrie. Are cineva idee pe ce naiba a apasat? D eunde pot sa fac iar scrisul normal? Pleaaaaaseee help!!
Cristina, am o banuiala ca pana maine tre sa faci alta ciocolata
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Scuzati de mai devreme. M-am lamurit. AM butonat si am gasit. Ptuuui ce dashteapta sunt
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Acum vorbesc eu singura. Io ma intreb, io raspund
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
mamideandrei spune:
monica, nu l-am blenduit, ca se sfarama singur... si eu am zis la fel cu zaharul, dar cel din trestie e mai ok, ca si cerealele integrale. si oricum doar nu ii faci in fiecare zi. dar mai diversificam un pic
POZE