Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Bine bine, intelegem ca esti obo, dar zi-ne cum e Anna.

Cris, merci de PM. Faina ideea cu mega intalnirea. Si apropos. Sa sti ca si pe mine ma baraie injineru de vreo luna sa mergem in Grecia in concediu. Noi in luna de miere tot in Halkidiki am fost dar hotelul nu a fost mare branza. A fost ok, curat, cu plaja proprie, frumoasa, dar nu m-a dat pe spate. Ce-ar fi sa mergem together? Ca noi nu avem cu cine si d'aia i-am zis ca nu vreau. Asa singuri e naspa. Mai vorbim cand ne vedem. Poate se plac si sotii nostri si se imprietenesc CA de Emma si Dragos nu-mi fac probleme

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

pai sa vin sa ma plang .. ma primiti?

ei .. glumesc .. e mai maraicioasa si se vede ca o jeneaza mai ales cand o pun sa pape caci taietura e chiar unde o sustin eu cu bratul .. dar, daca ii fac jucarele si ii cant, uita si se apuca de papat. maine mergem la pansat si sapt viitoare scoatem firele. abia astept sa-i fac baie iar ... acum o spal cu un prosop umezit in apa cu gel ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Off, Ellenuto, ce mila imi e de ea ca o doare! Sper sa treaca repede!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Iuliko, ai dreptate, cred ca mai degraba cele de pe alte meleaguri or sa faca petrecerea asta. Nu ai vazut Luci ce de intalniri baga cu fetele din Anglia?

POZE

POZE NOI

si nu ma las pana nu le cunosc si pe Crystina si Claudia

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

si pe mine??????

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai, toate ca toate da eu am o frustrare. A zis Uka parca de dimineata ceva de Maria (Manga) sau sunt io ? A patit ceva? E venita in tara? Ca n-am mai vazut-o nici pe mess.

Si eu as zice da la party. DAr stiti care e buba? Nu cred ca lumea nu vrea sa vina sau sa faca. Ideea este de sincronizare. E cam greu sa sincronizezi programul la atatea fete. Doar sa ne organizam din timp. SI ganditi-va ca mai sunt doar 4-5 luni pana atunci

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

sa vedem daca ma bag la organizat .. la clopotei am facut la un loc de joaca al unei amice. din pacate, s-a desfiintat caci nu i-am mers ok .. petrecerea a fost tare faina si toti s-au simtit bine. cateringul l-am asigurat noi iar tipa ne-a comandat tortul ..

ar fi super sa ne organizam undeva la munte .. eu am gasit ceva super la moeciu .. eu as vrea sa mergem si sa stam vreo saptamana acolo .. nu stiu exact cand dar, probabil cand vor veni caldurile alea insuportabile in bucuresti.

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Deci cine se ofera sa se ocupe de organizare?
Ellenuto, te bagi tu?
Eu ma duc la nani, ca acum am vazut cat e ceasul!
Si maine e zi grea!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Am scris amandoua in acelasi timp!
Eu sunt de acord cu Moeciu
Eu propun spre sfasitul lui septembrie, ca in septembrie mai e lumea in concediu (si io ). Stabilim de acum data si are timp lumea sa se pregateasca, sa-si aranjeze treburile.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

adela ai doi copilasi superbi!!!! ce falcute are flacaul ..

miha ce copii superbi ai!! ce frumos a fost botezul printesei .. sa fiti fericiti si sanatosi!

prefer sa nu zic nimic despre incidentul din capitolul trecut .. desi ma mananca un pic limba ...

vad ca sunt fete ce se pun pe treaba ptr bb 2 sau 3 .. felicitari!! eu, daca as stii 100% ca fac baiat, jur ca as mai face .. dar asa ... prefer sa stau in banca mea si sa oftez .. chiar sufar tare pe tema asta .. dar daca Dumnezeu asa a vrut .. sau sotz atat a putut .. asta e ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

miha ce copii superbi ai!! ce frumos a fost botezul printesei .. sa fiti fericiti si sanatosi!

prefer sa nu zic nimic despre incidentul din capitolul trecut .. desi ma mananca un pic limba ...

vad ca sunt fete ce se pun pe treaba ptr bb 2 sau 3 .. felicitari!! eu, daca as stii 100% ca fac baiat, jur ca as mai face .. dar asa ... prefer sa stau in banca mea si sa oftez .. chiar sufar tare pe tema asta .. dar daca Dumnezeu asa a vrut .. sau sotz atat a putut .. asta e ..

Eva
Anna
papa bun

Doamne, si eu atata te admiram cu 2 fete mandre! Mi s-ar parea interesant sa vad cum e sa am si un baietel...dar, acolo, in sufletelul meu tot fetitza as vrea...cand va fi. Imi place mie ideea asta.

Eu simt ca daca te pui pe treaba, vine un baietel.

drag si pe Annutza frumoasa sa treaca repede buba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Eva
Anna
papa bun
Elle mami, la cat de superbe sunt fetele tal eu zic , ca nu ai de ce sa te pplangi.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput