Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 17
cristina_ana spune:
Monica, noi mergem in concediu la inceputul lui iunie, ca atunci are sotu concediul. Iti dai seama ca mi-ar placea sa mergem impreuna!
Techiluto, ce bine zici tu cu petrecerea de la munte. Dar cred ca sunt vise, maica, vise! Adica eu as merge sigur-sigur, dar pun pariu ca mai mult de 3-4 nu ne strangem.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
monica_dicut spune:
CE tare! Noi INTOTDEAUNA plecam in concediu la inceputul lui iunie, de 4 ani incoace numai asa mergem si acum cu bebe cu atat mai mult ca nu e soarele prea tare. Ce bine ar fi. Asa chiar as merge. Sa vezi ce imi face ca m-am razgandit ca atat l-am barait ca sa ma lase cu Grecia lui, ca drum lung, ca e criza la ei etc
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Monica, pai eu tocmai ce m-am conversat cu Raluk pe PM si mi-a zis la ce hotel a stat ea in Halkidiki. Si la respectivul hotel am gasit eu oferta la o agentie cu reducere de 20%, plata pana la 31.05. Hotel de 4 stele, cu demipensiune, 7 zile costa 490 EUR pentru amandoi. Mie mi se pare OK pretul.
POZE
POZE NOI
Ellenuta spune:
anunt important .. pe cardurile BCR a intrat indemnizatia .. conteaza si sect unde stai .. daca da, in 5 ..
hepi tare frumoasa este maia ta! ce bai de soare face ea .. ti-am admirat proprietatea .. e enorma .. ce de pomi, ce frumos este pus la punct totul! felicitari!
bia sa pup eu grasunelul ala frumos si dulce proaspat crestinat!! ce bulanase are ..
danutza sa-i pap eu gurita anei cu care rade asa dulce!!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Eu m-as baga la organizat o petrecere de 1 an, asa, cu jocuri, cadouri pentru copii, dar imi e teama ca nu or sa vrea fetele din tara sa vina si o sa ma deprim. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
poate vor fetele de pe alte meleaguri
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
cristina_ana spune:
Iuliko, ai dreptate, cred ca mai degraba cele de pe alte meleaguri or sa faca petrecerea asta. Nu ai vazut Luci ce de intalniri baga cu fetele din Anglia?
POZE
POZE NOI
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Iuliko, ai dreptate, cred ca mai degraba cele de pe alte meleaguri or sa faca petrecerea asta. Nu ai vazut Luci ce de intalniri baga cu fetele din Anglia? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
si nu ma las pana nu le cunosc si pe Crystina si Claudia
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
Uau CRis, e super oferta. Da-mi si mie linkul sa-i arat la injineru. Noi cand am fost in Halkidiki am dat vreo 600 amandoi iar in Thassos vreo 390 de persoana (in Thassos am stat 10 zile)
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
noapte buna si va implor: poze, multe poze cu dovleceii
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009