Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 19
doris_79 spune:
Buna dimi.Fetele am lasatproaspata, proaspata ca ma gandesc , ca poate nu aveti timp sa o faceti ca trebuie sa ajungeti la timp la Techila.Va pupa fata.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut mujdei haaaa??? Nu stiu cum sa va spun, deja e este maine iar techila ne-a invitat la 12-12 jumate. Este 12 si 9 minute. Io zic sa mergem. Ca n-a specificat noapte sau dimineata Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Vaii,ce tare-ai fost
'neata buna dragelor
IMi imaginez cat de nerabdatoare sunteti (si eu as fi la fel )
Va doresc distractie din plin,sa va ganditi macar putin si la noi,astea amarate care stau acasa....sa faceti multe pozeeeee
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
mamideandrei spune:
neata!
doris, multam de cafea
cristina, imi dai si mie te rog link-ul? poate poate si noi...
POZE
aricelul spune:
Neata,
multumim de cafeluta .... se pare ca o sa fie o zi superba .... asteptam si vesti de la intalnire ... distractie placuta si o "baie de soare" si mai placuta !
_
Maria (28.08.2009)
aricelul spune:
Fetelor poate daca aveti timp sa imi explicati si mie cum sa pun pozele ...adica in loc sa-mi apara toata adresa sa fie doar cuvantul "poze" de exemplu .... multumesc anticipat.
_
Maria (28.08.2009)
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aricelul Fetelor poate daca aveti timp sa imi explicati si mie cum sa pun pozele ...adica in loc sa-mi apara toata adresa sa fie doar cuvantul "poze" de exemplu .... multumesc anticipat. _ Maria (28.08.2009) |
neata. da-i replay la mesajul asta. in loc de link pui linkul si in partea cealalta denumirea lui
cum vrei sa-l cheme
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Iulika29 spune:
Buna dimineata!! Nu ati plecat incå??
Se cunoaste ca sunteti in pregatiri sau pe drum..Sa va distrati frumos!
Va pup si va astept diseara la un after party..Ce spuneti??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
Buna dimineaaataaaa!!!!
M-am luat cu pregatirile si am uitat de ...si pana am recuperat ce ati scris uite cat s-a facut ceasul, rusine sa imi fie.
Hai v-am pupizat, sa aveti o zi minunata!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
liliac cum mai sunteti??Insånåtosire grabnicå la toti ai tai!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ellenuta spune:
neata
saru-mana de cafea!!
am fost la schimbat pansamentele, e ok .. a plans cand le-a dezlipit. miercuri mergem sa scoatem firele!
doris, andra eh .. am si eu un ghimpe, ce sa fac .. or fi ele frumoase, dar tot oftez ca nu am avut si eu un baietel frumusel ..
fetele, va doresc petrecere frumoasa la techiluta .. sa faceti multe multe pozute!!
o zi superba va doresc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun