Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui doris_79

Buna dimi.Fetele am lasatproaspata, proaspata ca ma gandesc , ca poate nu aveti timp sa o faceti ca trebuie sa ajungeti la timp la Techila.Va pupa fata.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Eu nu beau cafea dar te oricum. Sper sa ai timp frumos la tara si la multi ani sotului. Sper sa nu fi incurcat borcanele.

Sa fie timp frumos azi sa petreaca fiecare cat mai frumos. Techila vezi ca vin.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola madamelor,
va astept cu drag...dar va ionformez ca nu am apucat sa fac curat asa....ca la carte...nu va uitati pe la coltiuri, pe sub presuri...va uitarti si voi superficial, daaaa?????

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ola madamelor,
va astept cu drag...dar va ionformez ca nu am apucat sa fac curat asa....ca la carte...nu va uitati pe la coltiuri, pe sub presuri...va uitarti si voi superficial, daaaa?????

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Nu mai bine scoti presurile??

distractie faina si nu uitati! POZE!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata,
Ellenuta ma bucur foarte mult ca ai fost curajoasa si ai trecut prin asa ceva alaturi de fiica ta cea draga si scumpa. Sper sa nu mai treceti prin astfel de clipe niciodata.
Daca si eu si Andra pariem pe inca un baietel, te bagi ?
Lasa ghimpii si pupa fetele cochetele.

Restul gastii sa aveti o sambata frumoasa iar la Techiluta sa o tineti intr-o distractie maxima si sa puneti dovleceii sa se joace, abia astept sa-i vad la gramada.

La noi e soare stralucitor asa ca plecam la niste prieteni, ne auzim pe seara

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

elle ma bucur ca bebelina e bine si ca ati trecut cu bine de operatie..Te admir mult!

Luto distractie placutå!Ne auzim mai pe seara la un party.

Doris la multi ani sotului si drum bun catre tarå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Intru si eu sa va salut si sa va spun ca imi frec manutele deja in asteptarea pozelor Distractie placuta,ce fain cred ca o sa fie !! Si..Techila jos palaria ca te-ai gandit sa organizezi asa ceva!!

Elle,recuperare usoara micutei,tare emotionant mesajul de dupa operatie
(uite niste chestii care mie mi -sau parut interesante despre cum sa concepi un baietel-"Start wearing boxers! Wearing tight fitting underwear increases the heat around the testes. That can lower the sperm count, which consequently decreases your chances to make a boy. Wearing loose fitting underwear helps keep the testes cooler. Have a cup of coffee! Right before sex, drink a caffeinated beverage. This makes the Y-sperm more active. Keep your cool! If father is under constant stress it may be more difficult for him to make a boy. Make your woman come! Orgasms during sex are always a good thing, but if you're trying to conceive a boy you should also know that woman's orgasm is useful in more ways than one. After orgasm, woman's body produces substances that makes the vaginal environment more alkaline, and thus more welcomed for the y-sperm (boy). The contractions which accompany an orgasm help move the sperm into the cervix. That in turn gives the y-sperm (boy) an extra chance at being available when the egg is ready for fertilization.") Si as mai adauga prestatul in ziua ovulatiei sau 12 ore dupa,care la noi a functionat se pare

Nela multa sanatate si bafta cu analizele la Timi,sa dea DD sa nu mai aveti probleme de acu inainte!

La multe lunite Ana Elisa,Alexutu si Rareselul pt ieri !

Si la zi-la multe lunite Sophie Amelie !

Ce mai vroiam sa zic...sa vad daca-mi mai aduc aminte:)) Ah,mi-a placut tare de tot poanta cu Fragutzul Si aia cu "avem si scaun balambanitor pt fetele alaptarese"

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."

Mergi la inceput

Asa,si am vazut poze mumoase de Brucu&mami(Iulik,stai linistita mami ca arati beton,daca-ti arat pulpele mele cred ca o iei la fuga ) si de Miha Ce frumos,mi-au placut tare mult,mai ales cele profesionale au iesit super! Sa-ti traiasca micuta crestina,e o comoara de fetita !

Dana,bafta si voua cu botezul(desi cred ca deja l-ati avut) si petrecere frumoasa !

Moni,iti sunt datoare cu un link la pozele cu samurash.Sunt delogata de data asta,sper sa mearga

"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

134

Primul meu capitol Lali_Mete

Mergi la inceput

bai trebuia sa lasati o fereastra de DC deschisa la Techila acolo ca sa transmiteti si voi live..sa nu mai tropaie provincia si diaspora de nerabdare:))
noh si am o banuiala,ca vaz ca lipseste si Uka azi de pe forum ia sa vedem daca am dreptate si va treziti cu ea pe-acolo?

hai ca va las ca numa' io si vantul p-aci
distractie placuta inca o data,de-abia astept sa vad poze

Mergi la inceput