Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut I-am scris acu vreo doo, trei pagini Luciei. Da nu-i bai, ca repet. Deci o cana de lapte si 2 linguri iaurt. EU mai nou fac pt 2 zile deci 2 cani lapte si 4 linguri iaurt. Cand fierbe laptele, se umfla asa, pun iaurtul si amestec apoi las sa fiarba. Ideea e sa lasi sa fiarba pana zerul e galbui si transparent, sa nu mai fie albicios. Daca ti se pare ca fierbi prea mult, mai pui o juma de lingura de iaurt sau o lingura in functie de cat lapte ai pus. Si mai lasi pe foc. Dar nu lasi f mult, dac anu se face asa intr-un minut doua, atunci pui iaurt. NU lasi 5 minute de ex. Sper ca am fost coerenta. DAca nu, iti mai explic maine pe lumina Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
cristina_ana spune:
Monica, am observat si eu ca doar cu iaurt nu iese intotdeauna din prima. Daca adaugi putina zeama de lamaie se taie instant laptele.
Iuliko, ai inceput dieta, sa inteleg? Eu de-abia astept sa iasa varza noua ca o sa mananc tone, sunt moarta dupa asa ceva. Varza de acum e oribila.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
doris_79 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Sunt convinsa, Ioana ca esti de gasca! Mai, visul meu este sa organizam o megaintalnire cu toate fetele din tara, cand implinesc dovleceii 1 an. Asa, prin septembrie, sa facem un mega chef. Atunci or sa fie si ei mai mari si or sa se imprieteneasca, or sa se joace impreuna. Ce fain ar fi!!!!! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
Ellenuta spune:
buna
n-am mai intrat aseara ca eram praf de oboseala .. si acum sunt, nu stiu cum voi reusi sa trec de oboseala asta ..
ce spor ati avut la scris .. mama mama .. sunt in urma rau de tot.
ati vazut stirile despre norul de cenusa din islanda .. nasol .. mama e in spania cu scoala .. sper sa nu ramana sinistrata pe acolo.
cristina uf ce sperietura ai tras cu emma .. cand mai pateste asa, o tii cu capul in jos si o lovesti intre omoplati punand presiune in acelasi timp de diafragma .. cred ca sotul tau s-ar intelege cu al meu ... procese cu polita, cu admin fianciara .. din pacate, nu avem cum sa venim .... cat despre party de 1 an .. am organizat eu ptr clopotei .. a iesit tare fain, am facut si filmulet cu ei nou nascuti si ei la 1 an ... a iesit super .. insa eu cu eva nu am ajuns caci ea zacea in pat cu febra 40 .. off
alex fir-ar mama ei de usa .. ce te-a mai suparat .. ma bucur ca s-a rezolvat .. am ramas paf la faza cu bebelu uitat afara .. eu nu cred asa ceva ..
mamideandrei ptiu ce mancacios .. noi suntem abia la stadiul de suc de mar/morcov ..
monica referitor la brazica .. si eu o lasam sa se faca zerul ala galben .. si tot cu 2 linguri iaurt si 2 picsaturi de lamaie ..
ioanna carol face la olita???/ ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
monica_dicut spune:
Am o intrebare intrebatoare. Pana l aurma aduc vin sau nu? Bea cineva? Daca da, cate sticle sa aduc?? PLeas ehelp ca sunt in pana
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Eu m-as baga la organizat o petrecere de 1 an, asa, cu jocuri, cadouri pentru copii, dar imi e teama ca nu or sa vrea fetele din tara sa vina si o sa ma deprim.
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Monica, mie imi poti da o sticla sa o beau acasa, ca maine sunt sofer, din pacate!
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Ellenuta, ce face Ana? O doare operatia?
Sa stii ca eram cat pe ce sa o intorc cu capul in jos pe Emma, daca nu isi revenea rapid asa faceam. Offf, in momentul acela mi-a trecut prin cap ca o pierd. Gata, nu mai vreau sa vorbesc despre asa ceva, ca ma apuca plansul.
Ce fain ca ai organizat petrecerea aia. Deci esti experta, sper sa organizezi si la noi asa ceva daca sunt de acord si fetele.
POZE
POZE NOI
monica_dicut spune:
Bine bine, intelegem ca esti obo, dar zi-ne cum e Anna.
Cris, merci de PM. Faina ideea cu mega intalnirea. Si apropos. Sa sti ca si pe mine ma baraie injineru de vreo luna sa mergem in Grecia in concediu. Noi in luna de miere tot in Halkidiki am fost dar hotelul nu a fost mare branza. A fost ok, curat, cu plaja proprie, frumoasa, dar nu m-a dat pe spate. Ce-ar fi sa mergem together? Ca noi nu avem cu cine si d'aia i-am zis ca nu vreau. Asa singuri e naspa. Mai vorbim cand ne vedem. Poate se plac si sotii nostri si se imprietenesc CA de Emma si Dragos nu-mi fac probleme
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
techila spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Eu m-as baga la organizat o petrecere de 1 an, asa, cu jocuri, cadouri pentru copii, dar imi e teama ca nu or sa vrea fetele din tara sa vina si o sa ma deprim. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
pe la vreo vila undeva la munte? vin io...si daca vin io din start suntem 5 bucati (ca merge si fi-mea, vezi sa cauti o vila care sa accepte uameni cu 4 picioare)
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.