Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_ana spune:
Vai, Techila, ai stricat surpriza. Hai ca nu mai venim, ca nu mai are farmec.
Mama, da'ce distractie e la voi acolo. Toata ziua numai musafiri! Ce viata au unii!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
monica_dicut spune:
Huh, am vazut si eu in sfarsit pozele cu Zana florilor. Am ce visa la noapte
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Ioanna81 spune:
monica, mami, te roaga un suflet de crestina care nu are rabdare sa caute on urma... cum faci maica branza aia de casa? ca mie nu-mi place sa-i dau d-asta calcica... hai fie-ti mila de un suflet amarat
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
cristina sa stii ca sunt fata de comitet si domnu' sotu' la fel ca altfel nu lua de nevasta o asa fata de comitet ca mine
Pataniile noastre
cristina_ana spune:
Ioana, pui o cana de lapte si cand fierbe adaugi o lingura mare de iaurt si putin zeama de lamaie. Si amesteci pana se separa zerul de branza,
POZE
POZE NOI
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Ioana, pui o cana de lapte si cand fierbe adaugi o lingura mare de iaurt si putin zeama de lamaie. Si amesteci pana se separa zerul de branza, Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
asta-i tot??? grozav atunci.. incerc si moa maine
Pataniile noastre
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Eu mananc usturoi si ceapa la greu. Nu concep mancare fara astea doua chestii. Si nu a avut nici o problema fetita. Papa lapte de la mine de numa'! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Pt mine acum ceapa verde momentan este 'chipsurile' mele..Bine si varza dar ceapa in mod special.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
monica_dicut spune:
I-am scris acu vreo doo, trei pagini Luciei. Da nu-i bai, ca repet.
Deci o cana de lapte si 2 linguri iaurt. EU mai nou fac pt 2 zile deci 2 cani lapte si 4 linguri iaurt. Cand fierbe laptele, se umfla asa, pun iaurtul si amestec apoi las sa fiarba. Ideea e sa lasi sa fiarba pana zerul e galbui si transparent, sa nu mai fie albicios. Daca ti se pare ca fierbi prea mult, mai pui o juma de lingura de iaurt sau o lingura in functie de cat lapte ai pus. Si mai lasi pe foc. Dar nu lasi f mult, dac anu se face asa intr-un minut doua, atunci pui iaurt. NU lasi 5 minute de ex. Sper ca am fost coerenta. DAca nu, iti mai explic maine pe lumina
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
doris_79 spune:
Fetelor, eu va pup ma bag la .Ca ai mei dorm de 3 ore.Noapte buna!
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
cristina_ana spune:
Sunt convinsa, Ioana ca esti de gasca!
Mai, visul meu este sa organizam o megaintalnire cu toate fetele din tara, cand implinesc dovleceii 1 an. Asa, prin septembrie, sa facem un mega chef. Atunci or sa fie si ei mai mari si or sa se imprieteneasca, or sa se joace impreuna. Ce fain ar fi!!!!!
POZE
POZE NOI