gradi particulare sector 4
Raspunsuri - Pagina 3
bulinuta27 spune:
revin cu noutati: am vazut 6 gradi si va spun si voua impresiile mele:
1,2 Eurokid - Ne-a placut mult de tot: jucarii multe si in gradi si afara, doamne dragute, mancarea parea ok, m-am uitat pe meniu...eurokid 2 e mai noua si mai dotata dar doamnele de aoclo mi s-au parut mai reci...poate e doar o impresie...ce ne omoara aici: costul: 850 fara nici un optional, daca mai pui o engleza si un dans ajungi la 960...pana la 2...mult 
Prichindel - acolo sunt incluse in taxa optionale de gen: limba engleza si un curs tot de engleza Oxford, ceea ce e ok. Dar nu mi-a convenit ca era poarta deschisa si la plecare si la venire, ca lasau copiii sa urce/coboare treptele singuri, ca erau unii copii bolnaviori...deci asta nu se incadreaza in cerintele mele
7 ani - la ei pretul e de 650 plus masa de pranz 10 lei pe zi, pe site scria de 550...ma rog sa zicem, doamnele sunt tare dragute, nu am vazut prea multe jucarii dar eu stiu, poate erau prin dulapuri, mi-a palcut ca aveau camere mari si luminoase, mancarea super ok fara mezeluri, branza topita etc la micul dejun, chiar mi-a placut, dar rares nu a fost asa incantat, el a ramas cu gandul la eurokid 
big smile - frumoasa, camere mari dar erau multi copii care tot asa singuri pe scari, cu nasul curgand, sala de masa la subsol unde mi s-a parut ca era usor umed...afara in curte frumos cu leagane, topopgan, chiar dragut
children's academy - la grupa mijlocie toti copiii erau fleasca
...o caldura de ti se facea rau efectiv, un aer irespirabil, in rest cred ca ar fi ok dar...a si in curte nu era nimic goala efectiv, copiii erau asezati pe un fel de piedestal pe care sta gardul si faceau repetitie ptr serbare...pacat
cam asta ar fi
acum am o problema: el ar vrea la eurokid, eu mi-as permite 7 ani...

toanca poti sa imi spui te rog ce evolutie a avut? in sensul de poezii? cantecele? engleza?
mercic mult
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze