gradi particulare sector 4
Raspunsuri - Pagina 2
bulinuta27 spune:
ingrid au terminat inscrierile ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
ingridnen spune:
poate reusiti la anul care vine...
Noi am fost 2 ani la "stat" si pe urma am reusit sa-l transfer
Ingrid si Cristi 7 ani
SuperMami_1 spune:
Si eu vreau sa-l tin la stat vreo 2 ani, iar apoi l-as inscrie la
Maria Ward- parca asa se numeste gradinita catolica de pe Serban Voda, sa invete si un pic de germana.
Ingrid, cam in ce perioada se fac inscrierile la Maria Ward?la gradinitele de stat acum incep, iar la particulare primesc tot anul.
Bulinutza, nu cred ca o sa te lase cu el pentru acomodare, au tehnica lor, copilul plange putin la despartire...apoi uita, se ia cu joaca, cu activitatile... vei fii surprinsa cat de repede uita de supararea pricinuita de despartire. Cati anisori are puiul tau?
Sunt 12 copii in grupa- din care vin cam 10.
Albumele noastre
ingridnen spune:
Eu am inceput sa merg cam din decembrie la Maria Ward sa tot intreb.... grupa era deja formata, ideea era ca poate renunta cineva.
Am avut noroc, dar raspunsul "final" l-am primit cam in Mai-Iunie, daca nu ma insel
Ingrid si Cristi 7 ani
bulinuta27 spune:
super mami la noi nu merge asa usor din pacate...face 4 ani in iulie si noi am incercat asta toamna si s-a lasat cu jale mare...pana la voma, lesin etc...si deci nici acum nu vrea sa mearga la gradi decat daca merge si mami cu el...eu asta incerc sa fac...altfel nu cred ca mai vreau sa il las sa planga pana la lesin
...ai idee au si webcam?
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
SuperMami_1 spune:
Bulinutza,e maricel baietelul tau, probabil ca si din cauza asta e mai greu cu acomodarea la gradinita. Nu a mai stat cu altcineva in afara de tine? La Pisicel nu au webcam . In ceea ce priveste perioada de acomodare nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, noi am fost nevoiti sa incepem colectivitatea repede, o tentativa esuata la cresa la 1 an jumate,iar apoi gradinita de la 2 ani jumate si intre timp a stat cu bunicile.
Iti urez Succes

Albumele noastre
printesika spune:
eu am fetita in grupa pregatitoare la URSULETUL DE PLUS,dar nu pot sa spun ca sunt incantata..anul asta au schimbat educatoarele de 4 ori..nu mai spun de doamna directoare care in afara de bani nu vede nimic...
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SuperMami_1 Bulinutza,e maricel baietelul tau, probabil ca si din cauza asta e mai greu cu acomodarea la gradinita. Nu a mai stat cu altcineva in afara de tine? La Pisicel nu au webcam . In ceea ce priveste perioada de acomodare nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, noi am fost nevoiti sa incepem colectivitatea repede, o tentativa esuata la cresa la 1 an jumate,iar apoi gradinita de la 2 ani jumate si intre timp a stat cu bunicile. Iti urez Succes ![]() ![]() Albumele noastre |
supermami, am vazut ca ai dat piticotul la Pisicel grupa mica,d e la 2 ani. Voiam sa te intreb, voi ati scapat de pampersi? canoi nu inca.. si cum procedeaza?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
SuperMami_1 spune:
Cleo, eu pe Rares l-am dat la Pisicel din martie, cand facea 3 ani, scapasem de pampers toata ziua, numai la somn ii puneam, apoi treptat am scapat si de pampersul de la somnul de pranz...acum ne straduim sa scapam si de pampersul de noapte, insa nu prea ne reuseste...dar nu ne lasam cu una cu doua.
Ce nu-mi place la Pisicel este ca sunt foarte comozi, sa intaplat cateva zile la rand sa faca pipi la somnul de pranz, nemaiavand pampers va inchipuiti ca a udat tot iar educatoarele imediat mi-au sugerat sa aduc pampersi...deh ca sa nu le mai ude asternuturile...ceea ce m-a deranjat....pentru ca face pipi pe el doar la gradi, acasa nu-mi face pe el...si acolo face ca imita niste copii mai mici...prin urmare cred ca il primesc si cu pampers pe al tau bebe...insa nu te astepta ca sa il invete ei sa faca la olita....
am vazut pe propria piele ca nu ii intereseaza acest aspect
Albumele noastre
toanca spune:
Eu il am pe Matei de doi ani la gradinita 7 Ani de care sunt foarte multumita.
Cand l-am dus inca mai avea pempers si acolo au reusit sa-l dezvete de pampers; imi place sa mancarea se face acolo in fiecare zi, doamnele sunt super dragute.