gradi particulare sector 4

gradi particulare sector 4 | Autor: bulinuta27

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Vreau sa ma ajutati, daca se poate, sa imi furnizati informatii, pareri despre gradinitele particulare din sector 4. Eu am gasit o lista cu ele www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=4" target="_blank">aici dar nu stiu ce sa aleg...am tot cautat si mai interesante mi s-au parut Eurokid, Big Smile, Children's Academy, 7 Ani si Pisicel...asta din informatiile citite pe net.

Imi trebuie pentru a face un clasament cu macar 5 gradi...caci asa am prmit sfat de la psiholog: sa mergem cu el sa vada mai multe si sa aleaga el...deci va rog mult ajutati-ma cu sfaturi pentru short list

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nu are nimeni din sectorul 4 copilasii la o gradi particulara?
multumesc

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Ba da, eu am fata cea mare la Aschiuta 2003 si sunt multumita (acum e grupa mare) - de la anul o dau si pe cea mica tot acolo. Are un pic de curte amenajata cu chioscuri, locuri de joaca, are activitati diverse, de mancat, mananca acolo (si mananca chestii pe care acasa le refuza, ca nu sunt ca la gradinita). Imi place si educatoarea (anul trecut era una care nu se ocupa prea bine, dar a plecat) si personalul auxiliar. Ce nu-mi place e taxa si faptul ca nu mai au doctor, asa cum aveau in primul an.

Mergi la inceput

carmen multumesc mult pentru informatii
la pisicel are cineva copilasii? sau la vreo gradinita pe langa parcul Carol?

Poze noi

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

ptr bulinuta 27:

Astazi am avut treaba si i-am vazut pe copiii de la gradinita Pisicel in Parcul Carol. Se jucau foarte frumos. Erau 3 grupe.cu varste diferite. Fetita mea de 1.6 ani s-a dus imediat in mijlocul copiilor de varsta apropiata ei. S-au jucat foarte frumos. Copiii erau veseli si educatoarele pareau ok. Aveau mare grija de copilasi sa nu plece din grup. Am vorbit putin cu o aducatoare. Mi-a spus ca vara ii scot pe copii in fiecare zi in parcul Carol.

Nu stiu alte detalii, dar ce-am vazut in parc a fost ok. Ma tenteaza si pe mine sa o inscriu pe fetita mea din anul urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Eu am baietelul la grupa mica la Pisicel. suntem de 2 luni aici inscrisi, dar e foarte bine,mananca mancare sanatoasa, ii scoate in parc, sunt bine ingrijiti, fac engleza, mai nou un optional de inot,
fiul meu e foarte incantat.
Daca te mai pot ajuta cu informatii....te rog sa-mi pui intrebari.
Eu sunt foarte multumita de aceasta gradinita si ti-o recomand cu caldura.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi santem de doi ani la Gradinita Catolica, tot pe langa Parcul Carol / Parcul Tineretului (pe Serban Voda)si santem multumiti.

Cladire mare, sali separate pentru clasa, masa, dormit; curte mare si tarif mai mic decat la "particulari" - anul acesta am platit 650 RON pe luna, program 7:30 - 17:30

Surorile educatoare se ocupa foarte bine de copiii.

Din toamna mergem la scoala... am optat tot pentru scoala catolica, la Sf. Iosif.

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Ingrid, se face germana la aceasta gradinita?
Merci,
Miha.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

da, se face germana si engleza (nu platim separat)

Dar nu intensiv, ci la nivel de "limba straina"... deci invata ceva cuvinte, propozitii simple, cantecele.

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

fetelor va multumesc mult pentru informatii

ingriden poti sa imi spui daca au site sau un numar de telefon?

super mami cati copilasi sunt in grupa? crezi ca ma lasa sa stau cu el pentru o perioada de acomodare?

Poze noi

Poze

Mergi la inceput