Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 9
luminita2008 spune:
am pus si eu poze noi cu hunisorii mei aici
am scos ptr moment parola site-ului, poate reuseste si dna Nocom sa vada pozele.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
cristineescu spune:
Luminita, noi tot mergem la 2 chirurgi pediatrii si anume: la Dr. Radu Spataru pe care il gasesti la Medlife Grivita si la Dr. Felix Negoitescu pe care il gasesti la Grigore Alexandrescu. Amandoi sunt la fel de draguti, se poarta f frumos cu copilasul, vorbesc sfatos parintilor, iti spun ce e de facut. Felix, unde am fost ultima data cu talus valgus bilateral (adik platfus) m-a impresionat ca e la curent cu ultimele teorii americane si anume sa nu mai folosesti talonete in cazul platfusului !!!
Tot la ei am fost cu hidrocelul si cu soldurile imature. Am fost la 2 medici tot pentru a avea si o alta opinie.
Eu sper sa nu fie de operat.
Va pup.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
gaia.nevia spune:
am si io un pitic mic...
Am fost plecata la munte we trecut si am lasat bineinteles casa vraiste (dar la noi e mereu vraiste...) si o multime de rufe spalate si neintinse.
Cand am venit acasa, am gasit geamurile inchise (eu le las rabatate, ca sa gasim macar aerisit cand revenim de pe unde plecam) aspirat, jucariile stranse si rufele intinse si o paine proaspata pe masa.
Normal ca m-am bucurat, ca de o surpriza, ca doar nu cerusem nimanui sa vina la mine sa faca ceva.
Socrul se ocupase de toata treaba, l-am sunat sa-i multumesc.
Ieri cand am strans rufele m-a lovit piticul asa brusc in timp ce-mi adunam lenjeria intima de pe sfori... intinsa cu sarg de domnul socru.
Acu pe bune, sunt nebuna? Trebuie sa zic mersi de ajutor si s-o dau in colo de intimitate?
Acest tip de invazie pe care il practica soacra-mea cand stateam impreuna a fost si motivul pentru care am facut tot posibilul sa ramanem singurei acum 10 ani. Acu vad ca s-a luat morbul si la socru si piticul a revenit in forta.
Xor spune:
Ada - de data asta zi merci...nu se intampla mereu....si acum poate chiar era nevoie....era mai bine sa gasesti hainele asa cum le lasasei si cu un miros de mucegai in ele? Lasa...e bine asa rau cum e![]()
AlexaM spune:
Lumi, am tot vrut sa-ti spun de cand ai spus prima oara, dar cum eu sunt vesnic cateva capitole in urma....
Despre testicole flotante, ai spus ca se strange scrotul si testicolele intra in interiorul corpului pentru o scurta perioada. Este normal sa fie asa, este un mecanism de aparare. La frig sau la frica se intampla. Inainte in vremea preistorica se intampla pentru perioade luuungi de timp, acum, pentru ca nu mai sunt pericole imediate, corpul s-a adaptat si la unii barbati nu se mai intampla aproape deloc, la altii se intampla pentru o perioada scurta de timp, apoi isi revin.
Am citit mult atunci cand am crezut ca sunt probleme cu Matei.
Inclusiv sotul meu mi-a confirmat ca si la el se intampla la fel si, Slava Domnului, este sanatos tun si nu a avut niciodata nici un fel de probleme pe tema asta...
Sper sa fie vorba de asta si la voi si nimic mai mult.
Sanatate multa tuturor.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
AlexaM spune:
Ada, si eu cred ca mai bine nu te mai gandesti...orice ajutor este binevenit. Mai ales ca nu a fost cerut, iar tu ai nevoie de cat mai mult timp alaturi de puiutzii tai, timp pretios si irecuperabil.
Si noi ne-am mutat cu chirie, numai sa nu fim aproape de parinti, insa acum apreciez tot ajutorul primit si de la ai mei si de la parintii sotului, care cand stau cu Matei nu muta nici o ata...ca nu sunt la ei acasa si sa nu ma supere...
Nici macar castronelele lui Matei nu le spala dupa masa...decat le clates si le lasa langa chiuveta...ce-o mai fi si clatitul ata si care i-o fi rolul nu pricep....dar macar stau cu copilu'...la restu'...ma ajuta si mama, sa-i dea Dumnezeu sanatate...
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
gaia.nevia spune:
iti zic eu care e rostu lu' clatitu' ca socrul meu le lasa langa chiuveta cu tot cu ce n-a mancat copilul si se intareste mancarea de n-o mai scoti cu dalta...
asa, e, trebuie apreciat, da mie ieri mi s-a ridicat paru maciuca gandindu-ma cum intindea socrelul budigaii mei si sutienele mele...
babytza spune:
Hello 
Angy , abe pupici la bubite , sa treaca repede 

Abe , au zis deja fetele , daca nu apar simptome , e bine , nu te speria. Doar sa urmaresti mereu dupa cazaturi cu lovitura la cap sa nu aiba stari de voma, ameteli ...multi pupici , mamic ingrijorat 
Angy e o scumpa Crinuta 

irina mai aveti febra ? poate e vreun dintoc ![]()
Xor acum am recuperat fata din delegatie
Se spala la par si daca nu uitam, facem si poze ![]()
Ada io zic sa il ineci tura asta ![]()
Babytza si puii
Valentina
David