Bobocei de sept-oct 2008 (278)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

si R s-a trezit pe la 6.30 sa bea lapte...dar s-a culcat la loc, vad ca inca doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hehe, ba am si traducere, dar va lasai un pic

"tatanu caca pida" - tatanu, incarca bateriile...adica sa bage incarcatorul in priza (bida)
mocoi- morcovi
baca-te: imbraca-te ( ii spunea lu' tac'su, sa se imbrace sa mergem in oras...ca el mereu e intarziat)
punu aluneca, fuge: sapunul ii aluneca din mana cand se spala, fuge din mana...e distractie maxima...si urlete tot maxime, cand plecam fara sapun de la baie...
Ava cumband- Razvan se da pe tobogan

banda pa'te dai: da-te la o parte telecomanda! (ca sa poata el sa plimbe o masinuta pe masa, a pus telecomanda pe scaun si o certa)

mai multe am scris pe blog

care esti, sept-oct??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

buna dimineata
Claudinna - simpatic foc Ava...imi trecusera prin cap fel fe fel fe traduceri numai cele reale nu
Ange - Crinuta tunsulica sa-i treaca buba....si eu ma sperii tare atunci cand cade...
Lui Mark am inceput sa-i dau stodal, chiar daca nu tusesete deloc si se pare ca incepe sa-i cedeze raguseala.....
Babytza - ai reusit sa-i faci foto printesei?
_irina - tine-o cu antitermice pana apar sau nu alte simptome.... sa treaca repede si usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza si de la noi!

Irina, si pe mine ma dadeam afara... acum vreo doua-trei saptamani cand erau amandoi reci ca gheata la frunte, maini si picioare, si aveau 39.2
Daca nu le ardea burtica si n-aveau ochii sticlosi, nici ca le puneam termometrul...
Apoi cand m-am simtit la fel (plus ca mie imi clantaneau dintii) mi-am pus si mie termometrul si aveam si eu 39.2
Sanatate micutei!

Claudinna, mama ce mai vorbeste Razvi.

Abe, si Radu cade asa. Doctorita mi-a zis ca daca a cazut de la inaltimea lui, nu-i asa grav. Cade destul de des, dar nici macar nu plange de cele mai multe ori. Uneori cade din fund, alteori din picioare.
Atunci cand a cazut in cap din leagan (cam de la 1m) am fost cu el la dr. si mi-a zis a cazut de la peste 2m? NUUUU
A plans neconsolat mult timp? Nu, nu plansese deloc, se tarase pana in hol si rodea niscai pantofi in liniste.
A facut febra? NU
A vomat? NU

Atunci n-are nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

'neata.
multumesc de raspunsuri...
asa m-am stresat nici sa dorm nu am putut...a mai facut si vecinul chef si am crezut ca ma urc pe pereti de atatia basi

ange ce dulce e tunsulica!

claudinna vorbaretul! e mortal cate zice!

mami de Maria si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Lumi, incearca la CMU, la dr Andrei Bogdan...
opereaza la Budimex (Marie Curie).

imi pare rau ca esti ingrijorata. In principiu nu-i nimic grav, vei vedea.
Dr Andrei mie cel putin mi s-a parut ca nu se arunca aiurea la operat... in fine, noi am avut operatia de fimoza a lui Teo cu el.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

La acelasi dr am fost si eu Matei pe la 3 luni cand avea un "al treilea testicol" ma rog ...asa se simtea si mi-a spus ca s-ar putea sa fie un chist nu stiu de care dar sa stau linistita ca nu e grav chiar daca e si sa vin cu el pe la 9 luni - 1 an sa vada cum a evoluat si atunci vedem. Dr. mea mi-a spus de la inceput sa stau linistita ca nu e nimic si va disparea in timp. Intr-o luna , doua de cand am fost la el a disparut...Am mai fost la cineva si la Gr alexandrescu ... daca vrei caut sa vad cum se numeste, dar mi-a placut (asa la prima vedere ca nu am avut experienta) mai mult Dr Andrei.

Mi s-a parut ok ca dr. Eu iti sugerez sa mergi la cel putin 2 dr inainte de a lua o decizie...

Multa sanatate!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Ange e superba Crina,vad ca nici ea nu sta cu nimik in par..la fel e si Alexia,si are un breton care-i intra fix in ochi mai tot timpul

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

claudinna eu eram undev cover.

ramasesem logata de cand am facut capitol nou. Multumi de traducere. Reusisem la dezleg cam 60% !!!! BRAVO RAZVI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Claucred ca-ti vine sa-l mananci..multumim de traducere

Abe stai linistita ca vor mai fi cazaturi,de acum incolo tot mai multe..devin tot mai increzatori si se avanta peste tot.Da-i cu arnica daca vezi vreun cucui.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza.

ange, vazut poze cu micuta, frumoasa foc-foc si asa, tunsulici!

abe, multumesc.
si hunii au mai cazut pe spate, tot asa, de vreo 2 ori sa zic. poate fi grav daca apar simptome: varsaturi (in jet), somnolenta, pierderi de cunostinta... vezi daca s-a facut vreun hematom. daca nu si presupun ca nu, e totul ok.

irina, sanatate multa!

alexa, multumesc mult! da, la doi dr o sa merg clar, nici nu se pune problema. si unul din ei sigur o sa fie dr. Andrei Bogdan, am pe lista si problema cu testiculele flotante... merci mult inca o data

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput