Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 7
angelynna82 spune:
tocmai a cazut din patut in cap , asa ca am demontat o parte din patut si e la ultimul nivel
Anamona
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
luminita2008 spune:
babytza, ange, multumesc. stau ca pe ghimpi, asta mai lipsea...
babytza, vorbim despre ursuletul www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-diverse-ursulet-iteddy~p-4965985.html" target="_blank">acesta, sper sa nu se considere reclama.
ange, imi pare rau de cazatura! sa treaca.
si eu de abia astept pozele maine.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
abe spune:
lumi iti tin pumnii sa nu fie de operat
ange imi pare tare rau de cazatura...
si maria a tras o tranta zdravana
e a doua oara cand cade asa, adica din picioare direct pe spate si se loveste la cap...spuneti-mi si mie va rog cat de nasol e?? am cautat pe net dar nu m-am lamurit...m-am stresat asa de tare a imbratisat-o un baietel un pic mai mare iar ea saracuta s-a dezechilibrat si au cazut amandoi, ea direct pe spate cu capul de parchet iar el peste ea...mai cad si copii vostri asa?? ca la noi e a doua oara
m-a terminat cazatura asta...
mami de Maria si 10+
angelynna82 spune:
Lumi te am cu drag
Abe si a mea cade, insa ca azi nu, speram sa fie bine Maria
Poze cu terorista tunsulici
somn usor bobocime
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
_irina_ spune:
Sambata de dimi am fost in vizita la TD, dupa-amiaza am iesit la cumparaturi si am lasat-o semi-adormit pe Andreea, acasa cu mama. Cand m-am intors mama imi tot zicea ca a fost foarte cuminte fi'mea dar parca ii ard picioarele un pic, ii bag termometrul... soc, avea 38.8, in rest nimic decat ca era foarte "cuminte".
Faza e ca chiar nu are nici un alt semn, nu tu muci, nu tuse, nimic. Oricum i-a, zis maica'mii ca daca era bona o dadeam afara.
Acum iar e fierbinte... si sta lipita ca puiul de maimuta. macar daca as sti de la ce e...
claudinna spune:
_irina_, sunt viroze care se manifesta doar prin febra
ai grijas a fie imbracat lejer, sa ii dai lichide si sa ii controlezi temperatura, sa nu treaca de 39
a avut si R asa ceva si l-a tinut o zi jumate
i-am dat antitermice la 4 ore (nurofen/panadol) si osccillo
sanatate multa!!
Ange, abe, imi pare rau pt cazaturi, dar cred ca fac parte din viata lor acum...
abe, a facut cucui? e ok copilul, se comporta normal?
claudinna spune:
o vrea cineva???
sa va spun ce mai zice R:
"tatanu, caca, pida!"
"tatanu, baca-te!"
"tup-tup papa iaba- tup tup papa mocoi"
"punu aluneca- punu fuge"
"Ava, cumband!"
"banda, pa'te dai!"
Mimihoo spune:
neata,
claudinna, ce multe spune! bravooo!
ange, ce scurt ai tuns-o, normal sa prostesteze :) dar ce scumpa e!
O zi frumoasa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:
Neatza, Clau multam de cafea, mai dau si eu pentru somnorosi
Irina offf, imi pare rau, sper sa nu aveti nimic grav
Clau super tare Ava
Am tot pazit-o sa nu cada din patut in cap insa a prins momentul evadarii
Crina a dat trezirea la 07.00 si eu nu mai pot de somn