Bobocei de sept-oct 2008 (278)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi tin pumnii sa fie bine si sa nu aveti nevoie de operatie

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, eu l-am vazut la Opera (CMU Kids).

Suni la 9CMU si intrebi ce si cum, si cat te costa si cum ajungi la el, ca noi am avut trimitere de la pediatra noastra care e tot in CMU, avem abonament tot familionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Lumi - te cred ca esti ingrijorata...sunt sigura ca nu e ceva grav dar trebuie sa mergi cat mai repede la un medic sa-ti spuna ce e exact acolo si sa te linistesti...
Mark e in continuare ragusit, chiar daca i-am tot dat nurofen si propolis c....
Cu gradinita...sunt relativ ok...adica nu imi fac griji ca va plange, singurele mele temeri sunt cele legate de modul in care va sta sau nu la masa, cum vor avea grija de ei cand ies afara in spatiul de joaca pt ca toti sunt mici si pe Mark il stapanesti greu....cum vor cobori/urca scarile cu el avand in vedere faptul ca grupa e la etajul al II lea.....ce va face la somn pt ca el nu a dormit niciodata intr-un pat normal, noi oriunde ii luam patutul lui.....si...mai am pitici pe creier si suflet dar n-are rost sa le mai insir....
Sa ies afara?....sa nu ies?.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

sa va dau o veste buna: au intrat banii! Mie cel putin si sper ca si voua! Sa nu incepeti cu din'alea: deja sunt cheltuiti, da?

Xor, curaj mamica! o sa fie bine! daca nu in primele zile, dupa se va acomoda si el. Succes!
Eu n-am scos-o pe Sofia ca am facut mancare si-am spalat. Mancarea abia acum am terminat-o, adica al-2-lea fel 2 .. si chiar sunt curioasa daca-i va place, mancare de stevie. La pranz a mancat supa de legume si pui cu smantana.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Am fost afara...cam rece pt gustul meu...si nici un pic de soare nu am vazut....#536;(
Mimihoo - stiu ca va fi bine...dar pana va fi bine cine stie cum va fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Lumi, eu l-am vazut la Opera (CMU Kids).

Suni la 9CMU si intrebi ce si cum, si cat te costa si cum ajungi la el, ca noi am avut trimitere de la pediatra noastra care e tot in CMU, avem abonament tot familionul.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Multumesc, Ada! sun sa intreb, ca nu-s convinsa ca la el trebe sa ajung, vad ca e la Ortopedie-Chirurgie pediatrica... adica poate o fi bine si la el, da' mai bine sun sa verific.
merci mult inca o data!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bitza, multumesc muult! sper la randul meu ca sunteti bine.

laura

xor, asa ma intrebam si eu, dar vad ca se poate, asa ca sunt convinsa ca si la voi o sa fie bine!!

mimihoo, si mie mi-au intrat banii!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am iesit pana la urma cu el . Dimineata am stat vreo 2 ore in curte, iar dupa nani a tati cu el la plimbare.

Lumi tin pumnii sa nu fie nimik grav si sa nu fie necesara o interventie

Despre ce ursulet vorbiti ????

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna, bobocime

Ma bucur ca se acomodeaza boboceii la gradi

Irina , nu ne-au invadat mucii

Mimihoo suntem bine sanatoase , ma bucur ca sunteti bine

Xor, Crina nu mai vrea sa pape in scaunul ei de ceva timp, doar de la mine din brate

Lumi multa sanatate va doresc, din pacate nu am pe cine sa iti recomand, sper sa nu fie vorba de operatie

Nocom nu stiu cum te-as putea ajuta...a mea e cea mai fericita fara caciula...daca ii pun o scoate, referitor la cereale..eu ii dau doar dimineata, uneori seara (nu cere cantitati mari..de fapt nici nu prea cere mancare)

Azi am tuns-o pe Crina, offff cat a plans, nici macar nu a lasat-o pe matusa mea sa o tunda bine la spate... maine bag o sedinta foto

Se pare ca nu mai vrea , ci din canutza sau cu paine/biscuiti accepta laptele

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

si noi am iesit afara la greu azi

nu cred ca norul de cenusa e periculos atata vreme cat se afla la altitudine atat de mare. Am citit pe siturile straine ca devine riscant abia atunci cand coboara la 2000m altitudine, abia atunci cenusa poate ajunge pe pamant

angy, asteptam poze cu crinutul tunsulici

Mergi la inceput