Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 5
Xor spune:
la noi norii de ploaie nu cei de fum, au acoperit cerul....asa incat prevad o zi plictisitoare in casa....
gaia.nevia spune:
Radu are o viroza cu rosu in gat, tuse seaca (laringita, dar nu-i grav din cate spunea dr care l-a vazut joi) si scaune moi si foarte urat mirositoare. Max intr-o zi au fost 5, apoi 3-4 ieri si azi - a facut deja de 2 ori...
luminita2008 spune:
neatza!
babytza, daa, hunilor le merge bine la cresa, chiar nu ma asteptam sa se acomodeze asa repede si frumos!
cu mucoaseala suntem la fel. tot au muci, cand aproape deloc, cand ceva mai multi... faza interesanta e ca si eu si tati suntem la fel! 2-3 zile tuse, 2-3 zile muci, apoi iar tuse, iar muci... cred ca de 2 saptamani tot asa o tinem. nu mai inteleg nimic.
kllemi, cum se mai simte tatal tau?
paula, sar'na, am downloadat de la ei de pe site si e ok acum! yupii.
pio, stai linistita, ca am vazut si eu ca nu converteste in 'amv'. nu-i bai, s-a rezolvat, merci oricum pentru intentie!
xor, pai ca sa nu te plictisesti in casa, ia de fa-i baiatului bagajul pentru luni la gradi...
nu vreau sa rasucesc cutiul in rana, sper sa esti ok. va tin pumnii stransi luni!!
ada, din nou, sa va faceti bine repede!
noi vrand-nevrand stam in casa, dar intr-o alta casa. mergem la nepotel ca-i taie motul. eu as fi iesit afara cu tot cu nor.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
am si eu o maare piatra pe inima. am nevoie de un chirurg pediatru, daca puteti sa-mi recomandati unul bun...
lui Edi i-a aparut un os (cred ca-i os), pe arcada dreapta, chiar unde se termina arcada, spre tampla. eu am zis initial ca-i un hematom care nu se retrage sau se retrage greu (desi nu-mi amintesc sa se fi lovit acolo). dr pediatru, care ne-a tratat acum, spune ca-i os, ca trebuie tinut sub observatie, daca creste ar trebui facut ceva... ne recomanda sa mergem sa-l vada un chirurg (dar trimitere nu mi-a dat). mie mi se pare ca-i un os moale, cartilaginos cumva.... partea proasta e ca creste. pana acum nu l-am observat, ca era mic, n-a aparut asa deodata... e de marimea unei bilute mici... in fine, ma ingrijoreaza rau treaba si vreau sa merg cu el sa vedem ce-o mai fi si asta.
Mimihoo spune:
Ada, multa sanatate!
Lumi, ce rau imi pare! Din pacate nu stiu sa-ti recomand pe nimeni. Eu am facut ceva de genul asta la ambele glezne pe la 8 ani. Este o depunere de calciu, care se pare ca pe la 60 ani imi va dauna ..
Sanatate multa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
gaia.nevia spune:
Lumi, incearca la CMU, la dr Andrei Bogdan...
opereaza la Budimex (Marie Curie).
imi pare rau ca esti ingrijorata. In principiu nu-i nimic grav, vei vedea.
Dr Andrei mie cel putin mi s-a parut ca nu se arunca aiurea la operat... in fine, noi am avut operatia de fimoza a lui Teo cu el.
luminita2008 spune:
mimihoo
Ada, merci din suflet!! asta si vreau, un dr care nu se arunca la operatie cu una, cu doua... nici nu vreau sa ma gandesc la operatie...
luminita2008 spune:
Ada, il gasesc la sediul lor din Unirii?
bitza2008 spune:
Luminita sa se rezolve cu bine! Sunt cu sufletul alaturi de voi,doar ca nu-mi ajunge timpul.
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Neata Ce se anunta azi ? Se sta in casa din cauza norului ??? e superb afara ..... Babytza si puiiValentina David |
Am auzit la stiri ca norul ala e la inaltime si populatia nu este afectata de el sub nicio forma, doar avioanele au de suferit. In plus, trece doar pe deasupra Maramuresului si pleaca spre Polonia.
edit: acum citii despre TV. Eu am auzit ieri la radio. Fug sa ma pregatesc de iesit cu bebelina