Bobocei de sept-oct 2008 (278)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Lumi, fa download la AVS video converter. Iti converteste in ce vrei tu.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

really??? merciiii muuult!! acu' il caut!
ioi, ce ma bucur!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

scuzeeeeeee! acum m-am uitat mai bine, converteset in m4v si nu amv... care e pt apple... :(
imi pare sincer rau ca te-am derutat.
oricum, e un convertor super bun. dar nu pt amv

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:

Cristina noi am facut zhiar azi un drum de vreo 3 ore si ceva si A e fff cuminte sta singur in scaun in spate doarme(am plecat la ora lui de somn) iar cand e treaz vrea muzica dar doar hip hop printre preferate Puya ,,Undeva in Balcani" si Guess Who ,,Locul Potrivit"

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Si lui Radu ii plac mult cele 2 melodii..de fapt daca dau pe canalul cu muzica..ramane holbat acolo mult si bine
Din pacate eu fac 3 ore pana la Bucuresti ..stau pe acolo 3 oe..si iar 3 ore intors in aceeasi zi..nu ma pot baza pe faptul ca doarme toata ziua. Dar ne descurcam noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza, dya.. va multumesc ptr. raspunsuri...muuuaahh

dya nu-mi spune acum ca o sa ma ingras si de la astea...eu am intrebat strict chestia asta..si mia zis ca de la Logest nu ar trebui sa mi se intample absolut nimic...ca daca mi se intampla,inseamna ca sunt eu defecta ....in fine....mia explicat ea acolo niste chestii, diferente intre ce luam si Logest...acum ramane de vazut

baby-boy iti tin pumnii sa va descurcati cu drumul...si sa nu intampinati probleme

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Kllemi multumesc mult. Mai e o saptamana.

Paula_laura ma bucur ca lui Mihnea ii place la gradi.
Multumesc.. caut sa-l cumpar si eu pe Itedy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Va invit la cafea si pepsi

Ce se anunta azi ? Se sta in casa din cauza norului ??? e superb afara .....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

'neatza
Din cate am inteles eu, nu se sta in casa, pt ca norul e la mare inaltime si nu este riscul depunerii de cenusa pe sol dar....cine mai stie cum ar fi mai bine si ce se intampla int-adevar in atmosfera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza si de la noi. ? la ora asta... cine stie, poate a trecut efectul celei matinale.

Teo si TL au plecat la FTK, nu stiu cum e cu norul... Radu a adormit pe covor, l-am mutat in pat, inca face mofturi la mancare si in general la orice. Se hraneste deloc, sau cu lapte, in care ii pun smecta, nici prin cap nu-mi trece sa ma prezit la el cu lapte fara lactoza, mi l-ar scuipa in freza instant.
Asa ca servim lapte cu smecta, cat intra (max 2 biberoane), si cativa biscuiti, pentru restul ofertelor isi pune mana la gura si tipa. Pe dupa mana.

Daca stati in casa de frica norului, bagati o vorba pe aici... ma doare linistea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Buna,

Azi l-a dus Tibi pe Mihnea la gradinita si nici nu a apucat sa il schimbe ca el a fugit la copii Si cand l-a luat mama nu mai vroia sa plece, deci suntem pe drumul cel bun In plus azi dimineata ii canta de zor lui taica-su pe scari si are tot felul de gesturi si expresii noi haioase

Mimihoo azi au avut la pranz negresa, cred ca de acolo lipsa de somn
Eu merg la coafor la un salon in spatele postei Titan. Nu am fost la cosmetica, doar coafor, manichiura si am inceput electrostimulare. Dar au si cosmetica, masaj, impachetari. Daca te intereseaza iti dau nr de telefon

:) tare, si noua ne-a cantat Sofia in prima zi, de atunci nimic nou .. parca.
Abia aseara la 8 a adormit si a tinut-o asa pana dimineata la 9. Chiar ma gandeam ca nu cumva sa se trezeasca de nebuna pe la 1-2, dar nu, a fost frumos din partea ei ca a dormit pana dimineata. Am vazut ca au avut negresa si am sunat-o pe dir. si am intrebat-o de consistenta in cacao-ciocolata si se pare ca a fost light, dar eu acasa ii dadusem lapte cu cereale cu cacao, nestle junior ... si iti dai seama ce-au facut ele combinate. Toata bune pana la urma :)
Sofia dimineata baleaza intre prof. de sport si taica-su si este dezbracata-imbracata in bratele lor ...

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Ref. norul vulcanic, pe mine m-a sunat mama sa-mi spuna de el, ca noi nu ne uitam la stiri, si ca sa nu scot fata afara, ca ii afecteaza si pielea deja chinuita de dermatita si plamanii. Am gasit stirea si zice ca este "afectat" doar nord-vestul tarii, totusi la tv spun ca pana la ora 6 toata tara va fi "acoperita" ...
Sincer, io nu stiu ce sa fac, dar ma uit cu jind ca e frumos afara ..

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Ada, Radu are probleme la burtica? N-a fost pe faza cand ai sccris ...

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput