Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 10
abe spune:
ada acuma da-l incolo de pitic...baga-l in seama daca se mai repeta faza...zic io care n-am trecut prin asa ceva...
mami de Maria si
10+
claudinna spune:
Ada, nu te mai gandi! uneori un ajutor e binevenit!
Alexa, are dreptate Ada cu rostul clatitului![]()
ce sa mai zic ca ai mei nu-i dau nici de mancare...trebuie musai sa-i dau eu...cred ca i-am cam speriat
nu au nicio intiativa, de teama sa nu faca ceva gresit...cand plec las lista, mancare sau reteta la mancare
io-s de vina
, dar te miri ce i-ar da copilului
plus in ce sa-l imbrace, in ce sa-l schimbe daca se murdareste...indicatii sa-l spele pe maini cand vine de afara...mura-n gura!
ca sa nu spun ce dezastru gasesc cand ma intorc, in conditiile in care mai avem si o femeie care ne ajuta...(si n-am plecat decat maxim de 2 ori pe luna, fara copil, pret de cateva ore, dar cand m-oi duce la serviciu??)
ieri i-am zis mamei ca o sa-l las intr-o zi pe R la ea, sa vedem cum se acomodeaza, ca poate oi avea vreodata nevoie de ajutor:"a, nu sta el fara tine!" si el e in lumea lui acolo, se distreaza la maxim cand mergem pe la ei. eu cred ca i-ar fi f bine...dar deh...
claudinna spune:
Ange sa stii ca mi-am admirat nora de dimineata! mie imi place de ea si cu parul lungut, dar si tunsulici, iar cu castronul in cap e mortala
Lumi, chiar ma gandeam zilele trecute ca n-ai mai pus si tu poze cu hunii sa-i vedem. sunt superbi si se vede ca s-au lungit! m-am uitat la ei cu R in brate "bebeeee, doi-tei!", vezu el ca nu e unu![]()
mama si cate jucarii aveti si voi! unde le mai depozitezi?? eu sper sa treceti cu bine de discutia cu chirurgul! tin pumnii!
_irina_, cum mai e Dea??
Xor spune:
Lumi - am admirat hunisorii care au niste ochisori si niste gurite de-ti vine sa le mananci
....eu ii deosebesc doar dupa un lucru....unul e incaltat, calalat e descult
Si...intr-adevar aveti ff putine jucarii
...nu mai cumperi?![]()
andy.p spune:
Lumi superbi hunii
..si de jucarii!!
Irina
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
Buna seara,
Daaaa, a vazut si d-na Nocom pozele cu hunisorii!!!! 

Multumesc mult Lumi!
Sa sti ca si eu ii deosebesc, sunt sigura ca stiu care e Robi si care Edi.
Ce mortali sunt in pijamale si cu ghiozdanele
Sa-ti traiasca flacaii!!!! 
Ada si eu zic ca piticul tau e exagerat. Adica daca s-a apucat sa stranga lucrurile si a dat de chilotii tai, trebuia sa le intinda pe restul si sa-ti lase lenjeria pe fotoliu? Cred ca mai naspa te simteai.... Hai, eu zic ca merita o bila alba!!!

Fugim afara!!
luminita2008 spune:
cristineescu, multumesc din suflet! sunt f bine venite informatiile, inca sunt in cautare de al doilea dr la care sa merg cu ei.
, sar'na mult!
alexa, merci de raspuns, sa stii ca si eu tind sa cred ca e o chestie normala, sotul imi zice si el la fel, dar mai bine sa merg la un medic, decat sa ma culc pe o ureche. mai bine o parere avizata si o mamica linistita. iti multumesc ca ti-ai gasit timp si n-ai uitat de mine!
fetelor, ce m-as face eu fara voi?? sunteti extraordinare!

claudinna, multumeeesc! da', s-au lungit, eu tot nu reusesc sa-i masor ca lumea, imi ies mai scunzi decat au iesti la dr, acum doua luni!
xor
, Robi e cel veeesnic descult.
sa stii ca nu te-am uitat, tin pumnii stransi ptr maine! sa ne anunti, ca stau cu sufletul la gura.

fetele, eu am o manie cu jucariile. nu ma pot abtine... nu mai cumpar nimic pentru mine, nu pentru ca n-as mai avea cu ce, dar nu ma mai atrage nimic. in schimb, sunt in culmea fericirii cand mai cumpar ceva pentru ei, chiar si un nimica rosu si frumos de este, da' sa fie ceva acolo! ieri am dat comanda de 2 fluturasi de la Anne Geddes. nu mai pot de dragul lor, abia astept sa vina comanda. nu va mai zic cat m-a boscorodit sotul, ca iau papusi baietilor
. da' am facut un compromis: le-am ales de culoare bleu
!
laura

, multumim mult, mult! cum se mai simte Alexia?
nocom, sar'na si muulti pupici si voua!

abia le luasem ghiozdanele pentru cresa, au fost de-a dreptul incantati de ele! am si un filmulet, poate nu uit zilele astea sa-l postez.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
acum sunt iar suparata.... Robi mi-a facut 38.3 azi, in doua randuri

.... n-are muci, nu tuseste... vorba Irinei, asta ce-o mai fi? eu tot sper sa fie de la canin, azi noapte a fost extrem de agitat (si n-avea febra), azi la fel, inca de dimineata, mititelul s-a trezit plangand... mai are putin si sparge...
daca revine vreo raceala, va rog sa bateti niste cuie in capacul butoiului, ca eu sigur nu mai ies de-acolo!!
nici nu stiu daca sa-i mai duc la cresa maine, acum e super fresh si vesel, nu mai are febra...
aaa, si la noapte facem party, azi au dormit in 2 randuri, cate 3 ore de fiecare data!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
hello,
Va multumesc pentru aprecieri la adresa bobocului meu

Laura nu statea cu nimic in cap asa ca am fost nevoita sa o tund
Clau
, imi place de mor de Razvan
Lumi
am hunisorii frumosi foc 
Ada mie imi place gestul socrului 
noi suntem bine, toata ziua a stat afara, am fost in parc, ne-am intalnit cu soacra, a dat-o in leagan tacsu'mare, am fost la cimitir,sunt franta, la fel si Crina
va pupam cu drag pe fiecare in parte, sper sa apuc sa mai intru asta seara
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica