Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 11
claudinna spune:
Lumi, daca e asa mica temperatura, poate fi de la canin
virozele debuteaza cu temp mare, de obicei
eu sper sa fie ok si sa-i poti duce maine la cresa
tinem pumnii!!
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Lumi, daca e asa mica temperatura, poate fi de la canin virozele debuteaza cu temp mare, de obicei eu sper sa fie ok si sa-i poti duce maine la cresa tinem pumnii!! www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
sper din suflet sa fie asa....
acum are 37.7, rectal, la aproape 4 ore de la nurofen...
merci mult, draga mea.
ange
you back!ada, io zic ca o data nu se pune, cu atat mai mult cu cat a facut un gest f frumos. da' cred c-o sa se repete, am eu asa un feeling
laureta, voi pe unde umblati, mamicule?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
abe spune:
lumi ce baieti frumosi ai, mami! si ce de jucariiiiiii (ai)!!![]()
sper sa fie febra de la canin si sa puteti merge maine la cresa!
inca o data multumesc fetelor pentru raspunsurile referitoare la cazatura, m-am mai linistit...
de lala ce mai stiti?
mami de Maria si
11+
Nocom spune:
Xor bafta multa maine. Iti tinem pumnii sa fie bine si sa se obisnuiasca repede!!! 
lumi va doresc sa va treava repejor febra si sa puteti merge la cresa linistiti (si fericiti) 
ange am vazut si eu pozele cu Crinul tunsulici!!!
Tot printesa a ramas! 
abe daca pana acum n-a avut nici un simptom, apa chiar nu ai de ce sa-ti mai faci griji. Totul va fi bine!! 
Daria de vre-o o saptamana este MEREU cu mana in gurita!! Ea nu prea a avut indeletniciri din astea, dra acuma vad ca se tot cauta la masele si a inceput iar sa scanceasca noaptea de cateva ori...
Oare sa ii iasa si ultimul rand de masele? Asa repede? Ca numai alea ne-au mai ramas, in rest avem dantura completa si iesita bine bine.....
Habar n-am ce-i cu ea.... chiar in fundul guritei nu ma pot uita sa vad daca e umflat, la mana nu se simte nimik...hmmm.....
Fugim la nani nani,
Noapte buna bobocime!!!
O noua dimineata de cresa/gradi minunata va doresc!!!! 
laureta spune:
Noi azi am fost la Ferma de Lapte, Biancu a ramas defitiv indragostita de iepurasi mai avea putin si intra in cusca lor![]()
Lumi ai doi superbi
, sunt asa dulci si scumpi
Miine io zic sa faci pauza cu cresa, si poate i duci marti. Am obs ca Inisa cand avea putina febra si o duceam a doua zi devenea carpa si i crestea mult. Daca o tineam macar 24 de ore in casa gata isi revenea rapid.
claudinna e mortal pustiulica, cum papa el
ange pupam Crinutzu frumos
Ada si eu am pitici, muuulti
. Io prefer sa ma intrebe inainte nu sa imi ridice casa cu fundu in sus, si zic io da sau nu
. Am neste amintiri si mi s au trezit pitici
_irina_ spune:
Claudinna, Angelynna, Ada, Xor, Lumi, Babytza 

saru'mana, m-am mai linistit intr-un fel pentru nu e "decat" febra, e nasol si cu asta dar mai stau pana maine cu nurofen si panadol sa vad ce se mai intampla. De papat nu papa dar bea lichide, ceea ce e bine.
Si acum suntem dupa modelul Ada, cu mainile si picioarele reci, ochi sticlosi si rosii, ii ard urechile si capul dar nu se manifesta in nici un fel, parca nu o doare nimic. Dar ardeeee de poti frige oua pe urechile ei.
Claudinna, wow, ce propozitii face Razvanel... e super!
Angelynna ce mutritza are Crinutzul tuns. Si eu voiam sa o tund scurt, dar dupa ce am vazut-o de cateva ori aranjandu-si buclele in oglinda mi-a trecut. I-am tuns doar bretonul, in somn, asa macar nu ii mai intra parul in ochi.
Ada daca ai inecat piticul, nu-l mai resuscita, nu cred ca o sa devina o obisnuinta. Sau cel putin asa sper, posibil sa nu isi
Lumi eu am impachetat-o un pic in otet, a mai scazut febra dar acum a revenit. Sa aveti o noapte linistita ! 
Xor spune:
Mda...'neatza
Sunt trista raaaau.....bagajele pregatite frumos de aseara la usa....copil trezit dimineata...CU FEBRA!! 38,4 rectal....el e vesel, ok dar arde....eu acum ce fac???

claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Mda...'neatza Sunt trista raaaau.....bagajele pregatite frumos de aseara la usa....copil trezit dimineata...CU FEBRA!! 38,4 rectal....el e vesel, ok dar arde....eu acum ce fac??? ![]() ![]() ![]() |
ai cu cine sa-l lasi acasa?
poti sa nu te duci azi la serv?
off!

!