Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 8
claudinna spune:
si R s-a trezit pe la 6.30 sa bea lapte...dar s-a culcat la loc, vad ca inca doarme
claudinna spune:
hehe, ba am si traducere, dar va lasai un pic
"tatanu caca pida" - tatanu, incarca bateriile...adica sa bage incarcatorul in priza (bida)
mocoi- morcovi
baca-te: imbraca-te ( ii spunea lu' tac'su, sa se imbrace sa mergem in oras...ca el mereu e intarziat)
punu aluneca, fuge: sapunul ii aluneca din mana cand se spala, fuge din mana...e distractie maxima...si urlete tot maxime, cand plecam fara sapun de la baie...
Ava cumband- Razvan se da pe tobogan![]()
banda pa'te dai: da-te la o parte telecomanda! (ca sa poata el sa plimbe o masinuta pe masa, a pus telecomanda pe scaun si o certa)
mai multe am scris pe blog
care esti, sept-oct??
Xor spune:
buna dimineata
Claudinna - simpatic foc Ava...imi trecusera prin cap fel fe fel fe traduceri numai cele reale nu![]()
Ange -
Crinuta tunsulica sa-i treaca buba....si eu ma sperii tare atunci cand cade...
Lui Mark am inceput sa-i dau stodal, chiar daca nu tusesete deloc si se pare ca incepe sa-i cedeze raguseala.....
Babytza - ai reusit sa-i faci foto printesei?
_irina - tine-o cu antitermice pana apar sau nu alte simptome....
sa treaca repede si usor...
gaia.nevia spune:
neatza si de la noi!
Irina, si pe mine ma dadeam afara... acum vreo doua-trei saptamani cand erau amandoi reci ca gheata la frunte, maini si picioare, si aveau 39.2
Daca nu le ardea burtica si n-aveau ochii sticlosi, nici ca le puneam termometrul...
Apoi cand m-am simtit la fel (plus ca mie imi clantaneau dintii) mi-am pus si mie termometrul si aveam si eu 39.2
Sanatate micutei!
Claudinna, mama ce mai vorbeste Razvi.
Abe, si Radu cade asa. Doctorita mi-a zis ca daca a cazut de la inaltimea lui, nu-i asa grav. Cade destul de des, dar nici macar nu plange de cele mai multe ori. Uneori cade din fund, alteori din picioare.
Atunci cand a cazut in cap din leagan (cam de la 1m) am fost cu el la dr. si mi-a zis a cazut de la peste 2m? NUUUU
A plans neconsolat mult timp? Nu, nu plansese deloc, se tarase pana in hol si rodea niscai pantofi in liniste.
A facut febra? NU
A vomat? NU
Atunci n-are nimic...
abe spune:
'neata.
multumesc de raspunsuri...
asa m-am stresat nici sa dorm nu am putut...a mai facut si vecinul chef si am crezut ca ma urc pe pereti de atatia basi
ange ce dulce e tunsulica!
claudinna
vorbaretul! e mortal cate zice!
mami de Maria si
10+
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Lumi, incearca la CMU, la dr Andrei Bogdan... opereaza la Budimex (Marie Curie). imi pare rau ca esti ingrijorata. In principiu nu-i nimic grav, vei vedea. Dr Andrei mie cel putin mi s-a parut ca nu se arunca aiurea la operat... in fine, noi am avut operatia de fimoza a lui Teo cu el. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
La acelasi dr am fost si eu Matei pe la 3 luni cand avea un "al treilea testicol"
ma rog ...asa se simtea si mi-a spus ca s-ar putea sa fie un chist nu stiu de care dar sa stau linistita ca nu e grav chiar daca e si sa vin cu el pe la 9 luni - 1 an sa vada cum a evoluat si atunci vedem. Dr. mea mi-a spus de la inceput sa stau linistita ca nu e nimic si va disparea in timp. Intr-o luna , doua de cand am fost la el a disparut...Am mai fost la cineva si la Gr alexandrescu ... daca vrei caut sa vad cum se numeste, dar mi-a placut (asa la prima vedere ca nu am avut experienta) mai mult Dr Andrei.Mi s-a parut ok ca dr. Eu iti sugerez sa mergi la cel putin 2 dr inainte de a lua o decizie...
Multa sanatate!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
andy.p spune:
Buna dimineata.
Ange e superba Crina
,vad ca nici ea nu sta cu nimik in par..la fel e si Alexia,si are un breton care-i intra fix in ochi mai tot timpul
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
claudinna eu eram undev cover. ![]()
ramasesem logata de cand am facut capitol nou.
Multumi de traducere. Reusisem la dezleg cam 60%
!!!!
BRAVO RAZVI!!!
andy.p spune:
Claucred ca-ti vine sa-l mananci
..multumim de traducere
Abe stai linistita ca vor mai fi cazaturi,de acum incolo tot mai multe..devin tot mai increzatori si se avanta peste tot.Da-i cu arnica daca vezi vreun cucui.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
neatza.
ange, vazut poze cu micuta, frumoasa foc-foc si asa, tunsulici!
abe, multumesc.
si hunii au mai cazut pe spate, tot asa, de vreo 2 ori sa zic. poate fi grav daca apar simptome: varsaturi (in jet), somnolenta, pierderi de cunostinta... vezi daca s-a facut vreun hematom. daca nu si presupun ca nu, e totul ok.
irina, sanatate multa!
alexa, multumesc mult! da, la doi dr o sa merg clar, nici nu se pune problema. si unul din ei sigur o sa fie dr. Andrei Bogdan, am pe lista si problema cu testiculele flotante
... merci mult inca o data
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"