Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Lumi tin pumnii sa fiti bine..te imbartisez si te pup de o mie de ori.Alexia e inca cu muci...nu mai trec frate:(( |
sanatate multa!

pe noi ne-au tinut o luna de zile... si cand in sfarsit au trecut, a reaparut febra la Robica. incurajator, nu?

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia nu-s cu geam, dar nici nu mi-ar placea. Daca se sparge? La cutremur, la lovitura, etc. Si cati oameni in toata firea n-ai vazut turtiti din neatentie in geamuri sau oglinzi prin magazine? |
ada, nu cred ca-s cu geam din sticla, ca la (vechile) usi de apartament... la cresa hunilor geamurile sunt din plastic f tare, are si asta o denumire, imi scapa acum.... nu zic ca nu se poate sparge si ala, dar parca nu-i asa casant precum sticla...
Luminita si voinicii
Edi si
gaia.nevia spune:
Din pacate e cat se poate de clar ca nu se compara safety la gradinitele si scolile de stat cu aceste ciupercute particulare.
Eu stiu doar vreo 3 sedii in bucuresti care se apropie, si la toate costa cat am zis mai devreme, per copil, iar eu am doi...
Din pacate tot la noi in romanica foarte putine gradinite de stat se apropie la conditii de cele particulare, chiar si de cele mici.
Cred ca util pentru noi acum ar fi sa cunoastem normele si standardele in vigoare, ca atunci cand alegem o particulara sa stim sigur ca safety este asigurat conform legii, si mai departe, cum alege fiecare si, desigur, Doamne ajuta...
Cam asta e tarisoara noastra si tot noi o tinem asa.
iepurila spune:
pupici la toata gasca!
Sanatate multa puiutilor bolnavi. sa le treaca repede rosu in gat, mucii si febra.
Si Elena mai are ceva urme muci. Dar si o scot afara mereu. Si e o vantoasa aici....
Vazut minunata si gospodina Elsa. e tare chic.
Vazut si crinul tuns. 
Dar nu vazut si nu putut vedea huni. Di ce?
Lumi sper sa nu fie vorba de nici o interventie. Tin pumnii stransi.
Ti-a trecut tusea?
cristineescu spune:
Avem si noi vesti
.
Nu,nu sunt
Ne mutam la
.
Azi a refuzat sotul oferta din buc si a acceptat-o pe cea din c-ta.De maine demaram operatiunea: cutii, saci, inchiriat apartament. Adio cariera,plaja veniiiim!
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
iepurila spune:
daca asta e ceea ce va doriti 

impachetare grabnica si mutare usoara!!!!!
Si cand venim pe litoral, va vizitam
babytza spune:
Lumi hunii sunt minunati, e o adevarata placere sa ii vezi cum cresc 

Nu am nicio sansa sa ii deosebesc daca e doar unul in poza
Sunt superbi , cred ca esti tare mandra de ei 

imi place foarte tare trusa medicala. De unde e luata ? 
iepurila
va pup 
Wooow cristina ma bucur mult pentru voi !!! Spor la treaba ( la bagaje ma refer ) 

O sa imi lipsiti 
Oare ce o face Niko ? ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
hello fetili recunosc ca nu am apucat sa citesc foarte mult din urma, imi place discutia despre gradi/crese...acum stiu si eu la ce sa ma uit cand ma duc la una
...cine stie cand??
lumi ce se intampla?? despre ce galmutza este vb.?? te
si te imbratisez de o mie de ori
...aaaa si sanatate multa ca vad ca nu mai ave-ti de gand sa incetati cu febra asta si cu mucii
... eu nu am reusit sa vad pozele ca imi da eroare cand vreau sa deschid link-ul 
laureta si noi am fost ieri la Ferma Animalelor...sper ca te referi la cea din pantelimon..nuuu?? am dat sa manance la magar din palma Amai(ca asa zice ea ca o cheama
) era inebunita sa tavalit pe linga custile iepurilor de nu mai puteam sa o iau de acolo...a fost mortala 
ange am reusit sa vad si eu printesa tunsulici
...e frumoasa foc 
Eu sunt foarte fericita, ca ne-a trecut bubitza de la tzatzica
..practic a cazut acel coshulet (daca pot sa ii zic asa)....dar in acelasi timp sunt foarte suparata ca tatal meu trebuia operat azi si nu au putut sa faca chestia asta,
ca si-au dat seama dupa o sapt ca ii trebuie nu stiu ce
...dilatatoare...habar nu am ce sunt alea si cum se implanteaza
si care unu costa 1700 de euro si lui ii trebuiesc vre-o trei
...ideea este ca ei nici macar nu le au trebuie sa faca comanda la ele.....am gasit eu ceva pe net care costa in jur de 1.100 de eu....dar acum astept sa vad ce zice medicul daca alea ar fi bune 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
claudinna wwoooowwww....ce propozitii, in toata regula domne...daca nu bagai si traducerea pe cuvant daca ma prindeam
decat asa la "imbaca" si parca au mai fost vre-o 2
....noi tot cate un cuvant scoatem mai nou este innebunita dupa "tatoshi"..adica cartofi....in ciorba, fierti...cum or fi, numai sa fie..lu' tasu-mare ii zice :tatai"...si daca nu urla cand il vede "tataiii..tataiiii"
...nu poate sa se fereasca ca nu ar fi ca il da de gol la cat tzipa
zice si "mamai"...la pinochio zice "tutut"
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui iepurila Dar nu vazut si nu putut vedea huni. Di ce? Lumi sper sa nu fie vorba de nici o interventie. Tin pumnii stransi. Ti-a trecut tusea? Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
dadusi pe link si nu mere? sau nu mai ai link-ul?
e ciudat, am scos parola si celelalte obstacole de securitate, tocmai ca sa le puteti vedea
ce sa zic, daca nu mere si nu mere, pun cateva si pe webshots mai pe seara, pentru o moldoveanca dulceee foc!
tusea a trecut, bat-o vina, aproape de tot, dar acum dau vina pe tigari, arza-le-ar focu'!
Luminita si voinicii
Edi si