Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 15
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia pai doar cum... ca esti pe pagina 13. |
upssss! nu vazusem!!!!
acum, pe bune, cum e sa ai scara in spirala la cresa? Si zici ca au toate autorizatiile...cum naiba le-o fi luat????
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Mimihoo spune:
Sofia e ok, maine cred ca merge la gradi.
Acolo puii mici sunt la parter, de o 3 sapt. - 1 luna i-au mutat la parter ca erau si ei la et. 1. Pentru masa, urca la etaj, nu stiu cum ii urca, dar ii coboara de mana sau in brate. Usa de intrare are clanta cam jos, astfel incat Sofia mea o incearca cu succes. Dar nu-i bai, ca nu are sanse sa ajunga acolo singura.
Lumi, uitasei sa scriu ca ti-am vazut pozele cu hunii. Sunt adorabili! Si cate jucarii au!
Babytza 
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
piolica spune:
multumesc frumos pt mesajele la adresa Elsei. Lumi, Elsa nu bucatarea atunci, ci gasise un tub de crema pe care-l varsase pe tot pe masuta de cafea... dupa care isi facea mai-mai, ca doar se dedea cu crema pe fata si se facea frumoasa:)
gaia.nevia spune:
nu e chiar in spirala... i-as zice mai degraba melc ![]()
Adica se roteste doar pe jumatate de cerc, si are doar 4-5 trepte la mijloc care nu sunt dreptunghiulare, ci mai inguste la balustrada si mai late la perete.
Oricum, nu e drepta scara si nici in 2 ape. Pentru mine ala a fost piticul cel mai mare pana am vazut atatea sedii futuriste ca mi s-a obisnuit ochiul.
Inima nu.
piolica spune:
Ada, usile nu sint cu geam din sticla? la cresa la Elsa asa sint, asa ca le poti inchide / deschide inspre interior fara probleme, mai putin atunci cind se posteaza unul din asta mic in usa si nu mai vrea sa plece....:) Plus de asta poti sa vezi tot ce se intimpla in interior, pentru cei care au chef:) Singurele usi care nu sint cu geam sint cele care dau spre dormitoare, insa acolo nu e niciun pericol, copiii fiind in patuturi.
hai ca v-am zapacit, e clar ca nu sint aceleasi norme...
Cristina, ia aminte pt cresa ta! asa o sa fii revolutionara cu cresa ta:):)
Mimihoo spune:
Lumi, mult succes la doctor, sper sa nu fie nevoie de operatie!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
gaia.nevia spune:
nu-s cu geam, dar nici nu mi-ar placea. Daca se sparge? La cutremur, la lovitura, etc. Si cati oameni in toata firea n-ai vazut turtiti din neatentie in geamuri sau oglinzi prin magazine?
Mihaela, nici la noi cei mici (de fapt nici cei mari) nu coboara la masa sau in alta ocazie singuri sau nesupravegheati, eu ma gandeam la perpectiva sumbra in care scapa vreunul mai zvapaiat.
Acu ma gandesc la procedura in caz de incendii 

luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Lumi, uitasei sa scriu ca ti-am vazut pozele cu hunii. Sunt adorabili! Si cate jucarii au! ![]() |
multumesc muult!

(acuma intre noi fie vorba, nu-s asa multe jucariile, doar ca sunt la dublu)
am mai facut o programare mai devreme, pe 26 aprilie, la CMU, Andrei Bogdan. si mai caut sa fac inca una, pana pe 10 mai. stau ca pe ghimpi, nu mai am stare, numai la galmutza lui ma uit{:(]
pio, io-s mai chioara din fire, in loc de crema vazusem faina, mda...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andy.p spune:
Pio cat de scumpa e Elsa
...clar ca sunt total diferite conditiile:(
Lumi tin pumnii sa fiti bine..te imbartisez si te pup de o mie de ori.Alexia e inca cu muci...nu mai trec frate:((
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
interesanta discutia despre gradi.
noi suntem la stat, dupa cum stiti. exista scara de incendiu (pe acolo se strecoara portarul cand vine la etaj sa mai anunte una-alta), exista autorizatii & stuff. grupa hunilor e tot la etaj, dar papa in aceeasi camera care le este si loc de joaca. alaturi e camera cu patuturi, cu usi de sticla, care, cel putin la etaj, sunt cam peste tot. nu se vad prin geamul ala decat umbre, exceptand usile dinspre dormitor, unde se vede tot si e ok asa, ca mai arunca educatoarele cate-un ochi cand doarme picimea.
clantele sunt destul de jos, ai mei inca n-ajung, dar usile se deschid spre exterior, riscul accidentelor fiind astfel mai mic.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"