Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 14
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Ada - vad ca la gradinitele particulare se practica plimbatul pe scari....Oare daca ii sugerez eu patroanei sa puna o portita la scari va spune ca sunt absurda? |
eu as zice ca trebuia sa fie deja acolo, asa ca nu te gindi ca o sa fii absurda, ci spune-i direct asta.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
_irina_ spune:
Dupa o noapte cu n'spe treziri din cauza febrei am ajuns la analize si dupa la doctorita. In final cica are puroi in gat inca nu am primit tratament, asteptam cica rezultatele.
Nu imi dau seama cum de nu maraie in timp ce mesteca la cioburi... oricum ma bucur ca nu e otita.
Ma duc sa vad daca mai papa si altceva pe langa cioburi.
piolica spune:
am o poza de la cresa, unde se vede clanta:) ca sa vedeti cit de sus sint clantele. asa sint la toate usile.
http://picasaweb.google.com/Houlier/ClantaLaCresa?authkey=Gv1sRgCPPpzteO79PFLA#5461805293830968178
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
abe spune:
ada, xor inteleg piticul...si eu l-as avea, clar!
Xor solicita portita! Si/sau alte masuri de siguranta...nu stiu ce, ca n-am vizitat nicio gradininta pana acum, dar sigur exista ceva...
pio
pe Elsa. n-o mai laud ca stii ![]()
andreutac imi pare rau pentru busitura!
mami de Maria si
11+
babytza spune:
Heeeey, eu nu am vazut pozele cu hunii, imi dati si mie un link ???? 
Xor nu mi se pare deloc absurd sa ii spui de portita, insa ramane de vazut daca va si cumpara
Ma bucur ca nu plange dupa tine !!!!!!!! 

Irina sanatate multa va doresc, sa nu aiba prea mult cioburi 

andreutac imi pare tare rau de intamplare , sper sa ii treaca repede si fara semn
Si Tina are o 'amintire' pe frunte , tot cu caloriferul s-a imprietenit.... noua atunci nu ne-a zis nimik de control neuro, a cusut-o, ne-a dat niste creme sa ne dam si acasa cu noi.... Sunt sigura ca nu are fata nimik 

Mimihoo sanatate mamico, sa nu mai stati si maine acasa 

Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Banuiesc ca in Romania nu sint niste reglementari stricte in ceea ce priveste cresele / gradinitele, de pun copii asa de mici la etaj si pe deasupra mai lasa si usile normale si nu pun clantele suficient de sus sa nu ajunga copiii la ele. Nu vreau sa va panichez, insa exista o iesire de urgenta de ex in caz de incendiu sau mai stiu eu ce? Cum se bulucesc cu toti copiii pe scari daca se intimpla ceva 'neasteptat'? Cred ca ar fi bine sa intrebati, mai ales cele acre va duceti copiii la crese private si platiti o caciula de bani. Siguranta e pe primul loc. poate mai bine taceam .... Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
pai doar cum... ca esti pe pagina 13. Ai dreptate in ceea ce spui.
Gradinita noastra de exemplu are autorizatie de functionare, si asta include protectia muncii, siguranta alimentara, spatiu minim, iluminare, programa de studiu, evacuare in caz de pericol samd.
Din pacate nu cunosc standardele cerute in Romania... dar mi-ar placea sa cunosc... Poate Baby-boy s-a informat deja?
Xor spune:
Mda - maine merg tinta la patroana sa vad daca are argumente sau solutii cu care sa imi ucida piticul (piticul meu cu 10 vieti
)
luminita2008 spune:
xor, eu zic sa te obisnuiesti. si da, ii poti sugera directoarei sa faca ceva in privinta scarilor.
pio, am vazut pozele cu voi! ce mica bucatareasa e Elsa! si vad ca te ajuta si la curatenie!
cred ca ti se pare doar, ca-i ordine la noi.... e adevarat ca eu strang fff des dupa ei, ca-s multe jucarii si se impiedica in ele. cand ii vad ca se joaca cu ceva anume sau intr-un loc anume, ma bag sa mai strang in cealalta camera.
andreutac

, cred ca esti prima care-mi spune ca hunii seamana cu mine... creste inima, creste, dar parca tot cu tati seamana mai mult...
oof, imi pare rau de cazatura Evei, bine ca nu e nimic grav! sa ne spui cum a fost la analize.
babytza, uite-i pe huni aici. nu-s multe poze, putin peste 160 de bucati
.
mimihoo, sanatate Sofiei!
Paula, voi cum sunteti?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
am facut programare ptr huni la chirurg. la Radu Spataru (cristineescu, acum mi-am adus aminte ca am mai fost la el, e ffff ok).
mda, am gasit loc pe 10 mai
!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
gaia.nevia spune:
MAi adaug ca am mari indoieli in ce priveste standardele de siguranta in Ro. La noi aici exista si statii de metrou care eu o singura cale de acces (scara) de pe peroane spre suprafata.
Nu vreau sa ma gandesc la filmul "panica la 'Piata Sudului'" si statia asta nu sta cel mai rau.
La fel, sunt zeci de cladiri de birouri si nu numai care nu au 2 scari spre etaj, 2 iesiri... etc. Totusi cumva au obtinut autorizatiile si au afisate procedurile in caz de calamitate.
La fel si la gradinita asta... cumva autorizatiile exista, procedura e afisata... nu vreau sa ma gandesc cum functioneaza.
Intr-adevar nu au decat o scara la etaj, jos au doua iesiri in curte. Iesirea din curte este si ea doar una.
Am vazut cateva gradinite prin bucuresti, si din pacate marea majoritate sunt asa.
Iar cele care au sedii asemanatoare cu gradinitele de stat (all safety included) costa in jur de 7500 euro pe an.
Deci... sincer nu prea avem sanse.
Sa mai zic asa o chestie de bun simt... pe mine ma surprinde ca usile se deschid peste tot in interior.
Azi la gradinita o mamica a intrat in hol, si a dat cu usa peste un copil care alerga intre sala de mese si sala lui de clasa.
In clase la fel, daca deschizi o usa, sunt mari sanse sa faci poster pe careva.
Asta o zic ca si la mine in casa ma scoate din minti acelasi aspect, intrebati-l pe bietul Radu cate usi a luat in cap pana a invatat sa se fereasca.